Yüreğimiz yanıyor

Yüreğimiz kan ağlıyor; şehitlerimizin anneleri,yetimleri,eşlerinin hali nasıldır kimbilir.Hiçbirimiz tahmin bile edemeyiz acılarını,çektiklerini anlayamayız. Hele bir de vatan sağolsun diyorlar ya nefret ediyorum bu cümleden. Benim oğlum,abim,kuzenim, akrabam neden bu karışıklığa bu parti savaşına kurban gitsin; biz böyle tatil planları yaparken,denize girerken,gezmeye giderken,yerken içerken onlar ne durum da sonra da vatan sağolsun!O analar,yetimler bizlere hakkını helal ediyor mu acaba? Allah aşkına iki parti dışında başka parti yok gibi sırf Erdoğanı susturmak içip gidip de kansız HDP ye oy vermeyin,benim canımı en çok acıtan bu! Parti aşkı vatan aşkının önüne geçmiş,yazık...

Bir Kürt olarak destekçi halka da yaptırım uygulanmasından yanayım. Dün burdan iki şehit uğurladık. Sur bölgesi delik deşik. O hendekler çok önceden kazılmıştı.
Hatta bölgenin artık devlet toprağı olmadığını da yazmıştım üstü kapalı daha olaylar başlamadan önce.. Hem devletin ekmeğini yiyecen hem aponun g.tünü yalayacan. Yok öyle üç kuruşa beş köfte..
Neyse 32 yıldır yaşıyorum şurda hayatımda bunlar kadar nankör aşağılık bir kitle daha görmedim. Vatansever Kürt halkını bir tarafa bırakıyorum tabi.
İsrail askeri kadın çoluk çocuk dinliyor mu? Hayır !
Sen de dinlemeyecen. 10 yaşında sana taş atıyorsa 18 yaşında molotof atacak,bomba düzeneği hazırlayacak 2×2 =4
Devlet,asker,polis,halk analizi yaparım nerden başladı,nereye gidiyor? O da olmuyor işte yazamıyosun.
Allah selamet versin bu topraklara. Ortadoğu cehennemine hoşgeldiniz. Kaçarı yok. Ülkenin bi bölümü çoktan gitmiş bile.

Ha bir de pkk'nın siyasi uzantısını ayrı bir oluşum gibi gösterenler var. Cicili bicili saz çalıyolar sanki dağlarda..
Yaw siz ne kadar mal insanlarsınız. Kurbağa kadar beyniniz yok!
Lan p.ç ben Kürdüm sülalemin çoğunun çocuğu dağda terörist benden iyi mi bilicen kimin ne olduğunu?

Her gün birer ikişer şehit verirken nerdeydiniz? Farkına varmanız için 15-20 tane mi şehit verilmesi lazım? O bir ikisi evlat değil de 15 tanesi mi evlat? 15 şehit verilince mi umrunuzda oluyor? Bizim sessiz kalmamızla alakası yok. Herkesin sandık başında düşünmesi, tepki göstermesi gereken şeyler bunlar. Bu milletin hainlere ve hırsıza oy vermemesi lazım artık. Benim sessiz kalmamla ya da hayatımdaki dertleri 3 günlüğüne unutmamla mı düzelecek bunlar? Ben seçim zamanı sandık başında gidip gösteriyorum tepkimi ama çoğunluk lazım. Çoğunluk yapmıyorsa ben ne yapabilirim? 3 günlüğüne derdini unutandan değil sandık başında ülkenin dertlerini unutandan korkun, böyle oluyor işte. PKK da Erdoğan da çıldırdı yani herkes görsün bunu artık yeter. Bebek katiline "sayın" diyen adamı, şehide "kelle" diyen adamı 13 yıldır neden indirmediler?
herseyi oyle guzel ifade etmissnki..soylediklerinin ustune soylenicek soz yok..bz sandiga gdiyrz tepkimizi gosteriyrz..ama bu kdr olaya verdgmz bu kadar kayiba ragmen hala oy veren kroniklesms bi kesm var..daha kac can daha gdicek kac cocuk daha babasz kalicak..buna dur diyen kesimin sayisi artmadikca burda bdv yi kapatsak ne olacak...

İyi de kız kardeşim, siteyi komple siyaha boyasak, daha olmadı biz siyahlara bürünsek, sarı saçımızı siyaha boyasak, sokaklara siyah kurdelalar assak nolacak? Afedersiniz de sokağa çıksak kıçımızı yırtana kadar bağırsak, haykırsak nolacak?
Cidden soruyorum, ne direnişler, ne protestolar geldi geçti. Gördükleri sadece karışıklık çıkaran serserilerdi, sadece bunu gördüler. O serseriler oraya neden toplanmış, sıcak evinden neden çıkmış, soğukta neden yürüyor, sesi kısılana dek neden bağırıyor görmediler ki. Hiç kimse de olayın köküne inmedi, sadece tek hedef kalabalığı dağıtmak oldu. Diyeceğim o ki tepkiyi, protestoyu anlayacak sağduyulu insanlar yok karşımızda. Birileri tepki için kendini öldürse yine görmezler, çünkü görmek istemiyorlar. Görmek istemeyene ne anlatabilirsin ki, istediğin kadar göstere göstere ağla, acını sergile, onlar hissetmiyor ki. Hedefleri vatandaşın huzuru, can güvenliği falan olsa şimdi bu halde mi olurduk? Ne yapalım şimdi? Birilerinin umrunda olmak için ne yapalım söyleyin hadi.

İçim acıyor
İnsanı insanlıktan çıkartıyorlar
Öfke ve nefret doluyum şu an
Ruhum titriyo sanki, düşünüyorum o gencecik fidanları, ailelerini
Bir evlat nasıl gömülür
Nasıl nefes alınır ardından...
Boğazımda bir el, sıkıyor da sıkıyor dün geceden beri
Sebep olan, alet olan, destek olan, aklıma gelen gelmeyen bu pisliğe alet olan herkes ; Rabbim Kahhar sıfatıyla kahretsin hepinizi, şehit bizim evladımız. Fidanlarımıza el uzatanlar yatacak bir karış toprak bulamayın inşallah....

Allah bunlara sebep olan o asagiliklari kahretsin.
Dua okumaktan başka hiçbir şey gelmiyor elimizden.
Ruhum daraldi hakikaten ..

İlk yorumu ben yazacaktim cesaret edemedim...
sinirlerim gerdin bugun bebegime bile bagirdim baska insanlarla tartosmaya gucum yok yahut canli kanli karsimda olacak ki yakasindan tutupkulagina kulagina yirtinayim yoksa burdan yazmak kesmiyor beni...
ilk once baskalarinin derdini tasasini ( eltin batsin gorumcen olsun vs) kucumseyerek ofkeyle saldirmadan insanca yasa bile davet edemiyoruz illa ofkemizi kusalim (sozum konu sahibine degil) elbette sehit cok daha agir bir yuk ve aci iste bu aciyi aciyla ifade ederek birleselim ofkeyle degi..
bdv yi kapatmak sorunu cozmez tinnn bile etmez millet aaa koskoca bdv kapanmis mi diyexek?
sokaga ciksak gucumuzu gostermeye kalksak bir vatandas olarak polis dovuyor ....
adamlar zaten gergin...
hukumetler istemez islerine gelnez mualif hiriltilar duymayi bile....
araya karisan provokatorler eklendi mi seyreyle gumburtuyu biz diucez vatan evlatlari olmesin onlar diycek hukumet istifa ...
yogunlasmis kalabalik islerine gelecekk.
hadi hukumeti yeniden secelim
peki ya kimi?
samimi olarak oy sandigina gidene kadar zerre fikrim yoktu akp mi chp mi mhp mi hangisi vatanima hizmet etti?
hangisi kas yapayim derken gozu cikarmadi?
hic birisi lagik degil ama kime verelim oyumuzu kime?
hdp ye oy verecek kadar kansiz degildim cok sukur o ihtimali hic dusunmefim simdi demirtas calsin mhp chp akp oynasin bilirsiniz demirtas iyi calar AMA BİZİMKİLER DAHA İYİ OYNAR

Kim bana irkci desin kim bana fasit desin ben kurtleri kurt olani sevmiyorum kardesim.
herkesin iyisi kotusu varmis onlarin iyisini gprmefim fakattttt.
ahhhh o aylan bebek ahhhhhh o kuzu ahhhh o minik kuzu o kurttu zerre umrumda degil ahhh o melek olmeseydi...
insan olarak her birine uzulecek vicdanim var,hem sehitlerimizin tumune kuzularina eslerine yetecek hemde aylan galip ve daha 6 aylik ve 1,5 yasinda ki ikizlere yetecek kadar.
kime vicdanim yok tum bunlarin sorumlularina...
ahhh aylan kuzusu ...
Cenabi Allahim bizi zalimler yuzunden cezalandirma bizi zalimlere imtihan araci yapma bizi onlarin yapip ettiginden oturu cezalandirma..
su dua icin temiz vicdanli olmaliyiz Rabbimiz bize yol goster Ya Rab ne yapmaliyiz?

yukarida ki mesajimi duzeltme surem dolmus Kurt cocuklari bebekleri hain olmayan terorist olmayan kurtleri tenzih ederim...

yukarida ki mesajimi duzeltme surem dolmus Kurt cocuklari bebekleri hain olmayan terorist olmayan kurtleri tenzih ederim...

Evet düzeltme yapınca daha masum göründün.
Sen ve senin kafadakiler kürtlüğü kürdü tanımayanlar yüzünden olan bu ırkcılığın sonucu kendini itilmiş horlanmış ezilmiş hissederek farklı yollara sapan insanları konuşuyoruz şuan pkk dediğiniz insanlar burdaki kürt düşmanlığının sonucu beyni daha rahat yıkanan nesil değilmi.
Halbuki bu neslin dedeleri ataları omuz omuza istiklal savaşına canakkale savaşına giren milletin evlatları değilmi.
Şu kürt düşmanıyım kürtleri sevmiyorum zihniyetinizden gına geldi.
Hiçbir yere varılmıyo bu zihniyetle farkında değilmisiniz...

Evet düzeltme yapınca daha masum göründün.
Sen ve senin kafadakiler kürtlüğü kürdü tanımayanlar yüzünden olan bu ırkcılığın sonucu kendini itilmiş horlanmış ezilmiş hissederek farklı yollara sapan insanları konuşuyoruz şuan pkk dediğiniz insanlar burdaki kürt düşmanlığının sonucu beyni daha rahat yıkanan nesil değilmi.
Halbuki bu neslin dedeleri ataları omuz omuza istiklal savaşına canakkale savaşına giren milletin evlatları değilmi.
Şu kürt düşmanıyım kürtleri sevmiyorum zihniyetinizden gına geldi.
Hiçbir yere varılmıyo bu zihniyetle farkında değilmisiniz...
Duzeltme yapmak zorundayim. insanlari kurt turk diye ayirmak en basta bagli oldugum dine aykiri..
beni dusuncem yuzunden yargilayabilirsiniz fakat duygularimdan dolayi yargilayamazsiniz hatta elestiremezsiniz bile.
masum gozuksun diye degil mecbur oldugum icin tenzih ettim ama hislerim diyor ki kurtleri sevmiyorum belki su beyni yikanan insanlardanim bende gore gore sitkim soyrilmis belki kurtlerle iyi anilarim yok belki..
dusunme ayri his ayri
bende asker yakiniyim

Bende çok üzülüyorum gerçekten bir annenin oğlunu kaybetmesi bir hanımın eşini kaybetmesinden daha büyük ne dert olabilirki :( Allah'ım sabır versin...

Back
X