yüreğine tutunmak!!!

YaprakDokumun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
533
2
96
39
İstanbul
Kaçmak isteriz bazen bulunduğumuz şehirden.

Başka bir şehrin, henüz bizim için anısı olmayan sokaklarındaki bir cafede, içimiz sızlamadan oturacağımızı sanırız. Oysa karşımızdaki sandalyeye oturur kaçtığımız kişinin hayali, kahve içip brownie yer dondurmalı, ya da çay içer ve bir pasta yer elmalı ...

Gözlerinize en masum haliyle bakar. İçinizde bir yangın büyür. Yanınızdadır işte gerçek sanılan yalan ve çepeçevre kuşatmıştır benliğinizi, hiçbirşeyinizken herşeyiniz olan ...

Bir şarkı çalar, hani size hep söylediği ... Buğulu gözlerinize acır gibi bakan garsondan bir çay istersiniz. Çay içeceğinizden de değil de, aklınıza gelen ilk şeydir, ne getirse bir yudum alacaksınızdır nasılsa ...

Bu cafe sizinle alay ediyor, hep sizin şarkılarınız çalıyor, ya da zaten her çalan şarkı onu hatırlatıyor. Hadi gidin artık, berenizi de giyin, soğuk dışarısı ... Hangi bere mi ? Hani taktığınızda onun sizi şirin bulduğu, başınızdan sarkan kadife kukuleta ...

Bir yanlışlık var bu işte. Unutmak için gelmiştiniz buraya, zannettiniz geçecek. İçinizde onu da götürdükten sonra, söyler misiniz ne farkedecek ?

a l ı n t ı

unutturmak zorunda koymasın rabbim beni...:Saruboceq:

unutmak cok zor be. hemde seve seve aşık ola olakaydirigubbakcemile
zaman herşeyin ilaçıdır kısaca

cok güzel bir yazıydı tşkler canım:1hug:

amin hiçbirimizi bu durumlara düşürmesin:çok üzgünüm: daha önceden aynı duyguları hissettiğim için okuduğumda çok etkilendim. ben teşekkür ederim canım okuduğun için:1hug:

Ben eşimle bir ara ayrilik yaşamiştik.o kadar aciydi ki...
Unutucam silicem demiştim ama yapamadim, hergün ağladim ama şimdi çok şükür mutluyum

Ben eşimle bir ara ayrilik yaşamiştik.o kadar aciydi ki...
Unutucam silicem demiştim ama yapamadim, hergün ağladim ama şimdi çok şükür mutluyum

allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah bende nışanlanmadan önce birkaç kez ayrılık yaşadım. inan ölü gibi dolaştım ortalıkta, gurur desen o biçim zaten ama çok şükür hepsi geride kaldı:asigim:

unutmanın ne demek oldugunu ıyı bılenlerdenım...kacmak ıcın gıttıkce dahada yakınlaşır..
sehirlerı ulkelerı terk etsenızde o hep....ıçınızı kemırır...fırlatıp atmak ıstersınız...gelır can evınıze yapışır...zaman her şeyı ılacı denır ...yıne unutmazsınız ama yapacak bır sey yoktur unutmak yerıne kendınızı bu duruma alıştırırsınız...aslında unutmamış alışmışınızdır ayrılıga...
bır şey olur..hiç olmadık bır anda aklınıza gelir... işte unutmadıgınıza bır delil...

unutmakmı kocaman bir yalan zamanmı oda kocaman bir yalan yaşadığın sürece hep seninle sadece bastırılmaktan öteye gitmiyor hiç ummadığın bir anda öyle bir açığa çıkarıyorki kendini boğazımda kocaman bir düğüm oluyor gözlerimdeki yağmurlara engel olamıyorum ben unutamıyorum yaaa olmuyor çok istiyorum ama olmuyor senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…