kızlar ben hayatta yürekten sevmenin hep aci çekmek olduğunu öğrendim.nişanlandığım adam ve ailesi o kadar şerefsizmişki sevgim gözlerimi kör etmiş.yürekten sevmenin darbesini en acı şekilde yedim.nişanlandığım adam tam bir şerefsizmiş.ailesi benimle zoraki nişanlamış oğulları ben seviyorum ben onunla nişanlanıcam demiş .benle nişanlıyken oğullarına kız aramaya başlamışlar.bana öyle bi oyun oynayıp onurumu gururumu kırdılarki onları sadece allah a havale ediyorum.çok sevdim gerç.ekten yüreğimden o kadar çok sevdimki canımı bile verirdim.gözyaşlarıyla yazıyorum bunları şu an .kaşımı gözümü bahane ettiler.görümcem ve kaynanam yediğim yemeğin bile lafını etmişler.beni kendilerine yakıştıramamışlar.beni o kadar aşşağıladılarki o kadar hakaretler ettilerki.aileme hakaretler.nişanlım şerefsizi ailesine demiş siz ne derseniz ben onu yaparım beni aradı.sen benim aileme layık değilsin namusuma bile laf ettiler.dalga geçtiler onurumu gururumu bütün hayallerimi yıktılar.allah ım diyorum sen o kadar büyüksünkü bu şeytanları insan kılığında mı gönderdin dünya diyorum.allah korkusu olmazmı bi insanın içinde.neymiş görümce denilen pislik nişanlısından ayrılmış onun yaşadıklarını bende yaşayacakmışım.allah ım sen büyüksün yarabbim benim suçum günahım neydiki bu insanı benim karşıma çıkardın nasıl ben böyle birine aşık oldum
allah ım o kadar içim yanıyoki nasıl böyle insanlar var.keşke bi katili keşke bi hırsızı sevseydim yüreği delikanlı olsaydıda.arkadaşlar gerçekten allah kimseye böyle bişey yaşatmasın içimdekileri döksem sizlere gözyaşlarıyla okursunuz eminim.allah ım nolur böyle insanları kimsenin karşısına çıkarmasın o kadar canım yanıyo o kadar kalbim yüreğim ağlıyoki
allah ım o kadar içim yanıyoki nasıl böyle insanlar var.keşke bi katili keşke bi hırsızı sevseydim yüreği delikanlı olsaydıda.arkadaşlar gerçekten allah kimseye böyle bişey yaşatmasın içimdekileri döksem sizlere gözyaşlarıyla okursunuz eminim.allah ım nolur böyle insanları kimsenin karşısına çıkarmasın o kadar canım yanıyo o kadar kalbim yüreğim ağlıyoki