- 20 Temmuz 2012
- 805
- 38
- 318
Selam kızlar :) Bugün bi arkadaşımın mutlu haberini aldık :) Sakarya Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri kazandııı :))
Sizden istediğimiz yardım :) başlıkta görüldüğü gibi yurt burs ve kredi hakkında :)
Konuyu silmeyin lütfenn
Durum Acil olduğu için ve buraya daha çok kişi uğradığı için buraya açmak zorunda kaldım :)
Az da olsa bir şeyler biliyoruz ama yetmiyor maalesef :)
Yardım edin. Kyk bursu kredi ve yurt için. başbakanlık bursu kyk bursundan ayrı mı yoksa aynı şey mi ? toplu kredi çekmiş bi tanıdık ama soramadık nerden nasıl çekti diye ? Şu iş adamları, vakıflar falan neye göre ve ne şartla burs veriyorlar? bunları bize anlatacak birileri çıkar umarım :) malum kayıt tarihleri yaklaşıyor. hemen yazarsanız çok mutlu oluruz :)
devlet yurdu özel yurt yüksek ücretli yurt falan kafamız karıştı ? yurda kayıt yapılınca ayrılma durumu falan olsa çıkarken sorun yaparlar mı ? devlet yurtları nasıldır ? güvenli mi temiz mi ? :) yüksek ücretli yurt devlet yurdu oluyor onu biliyorum ama çıkmazsa özele gidip yazılabiliyoruz muuu :) ?
Çok sordum lütfen tek tek cevaplayın hepsi önemli
Sizden istediğimiz yardım :) başlıkta görüldüğü gibi yurt burs ve kredi hakkında :)
Konuyu silmeyin lütfenn

Az da olsa bir şeyler biliyoruz ama yetmiyor maalesef :)
Yardım edin. Kyk bursu kredi ve yurt için. başbakanlık bursu kyk bursundan ayrı mı yoksa aynı şey mi ? toplu kredi çekmiş bi tanıdık ama soramadık nerden nasıl çekti diye ? Şu iş adamları, vakıflar falan neye göre ve ne şartla burs veriyorlar? bunları bize anlatacak birileri çıkar umarım :) malum kayıt tarihleri yaklaşıyor. hemen yazarsanız çok mutlu oluruz :)

Çok sordum lütfen tek tek cevaplayın hepsi önemli

Son düzenleme: