Yurt dışı boşanma lütfen bilen yardım etsin

ezgiiietommmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
967
610
103
34
Karşıyaka
Merhaba abim bunda 12 sene önce yabancı uyruklu biriyle evlendi fakat uzun bir süre adres bulamadık ve sonunda Kanada da ki amcamdan rica edip o kendisi amerikadakı mahkemeden boşanma kararını evrakları gönderdi çeviri yaptırdık fakat nereye gitsek farklı birşey söylüyor ve şuan nişanlı yeni bir evlilik yapmak istiyor diğer kadın evli dört çocuğu var amerikada bitiyor ama buradaki mahkeme nasıl bir dava açılması lazım Yada burada nie evli gözüküyor fakat Türkiye’ye Dava en hızlı şekilde bu işi nasıl çözebiliriz artık insanlarda para kazanmak için insanları kandırıyorlar lütfen bilen bir kişi yardım etsin

Merhaba abim bunda 12 sene önce yabancı uyruklu biriyle evlendi fakat uzun bir süre adres bulamadık ve sonunda Kanada da ki amcamdan rica edip o kendisi amerikadakı mahkemeden boşanma kararını evrakları gönderdi çeviri yaptırdık fakat nereye gitsek farklı birşey söylüyor ve şuan nişanlı yeni bir evlilik yapmak istiyor diğer kadın evli dört çocuğu var amerikada bitiyor ama buradaki mahkeme nasıl bir dava açılması lazım Yada burada nie evli gözüküyor fakat Türkiye’ye Dava en hızlı şekilde bu işi nasıl çözebiliriz artık insanlarda para kazanmak için insanları kandırıyorlar lütfen bilen bir kişi yardım etsin
Uzun zaman olmuş yazalı yine de cevaplamak istedim... abiniz yurt dışında boşanma kararı alıysa turkiyede bu kararı mahkemeler nezdinde tanıtması ger
Uzun zaman olmuş fakat yazmak istedim yine de... ağabeyiniz hakkında yurtdışında boşanma kararı alındıysa bu kararın Türkiye mahkemelerinde taninma hususu mevcut ... bulundugu yer asliye hukuk mahkemesine yurtdisindaki bosanma kararının tanınma ve tenfizi talep edilip sözkonusu karar Türkiye mahkemelerinde geçerlilik kazandırılabilir..

Back
X