• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurt dışına sevdiğini göndermek :(

Orda kazandığı parayı türkiyede kazanamaz mı ki

yani linzi bilemem ama viyana asgari ücret haftada 48 saat icin 1000-1200 euro arasi, fazla calissa calistigi kurusu kurusuna ödenecek 5 hafta yillik izni var zaten sigortali olmak zorunda. her ay 300 eurosunu bile kenara koysa bir dusun nekadar yapiyor bu bir senede. ha türklerimiz bazen cok akilli olabiliyor burda dukkan acip yol dil bilmeyen arkadaslari 500 euroya calistiriyorlar sigortasiz fln kullaniyorlar bir nevi onu bilemem. hersey nerde calistigina nekadar harcama yaptigina bakar.

Sevgilisiniz, burda bile kalsa yarınınızın garantisi yok.
Hoş kocan olsa bile garantisi yok.
Hadi ayrıldınız diyelim ne kadar pişman olur onu dinledim gitmedim diye.

Bence insanların hayatlarında bu gibi büyük kararları etkileyecek, engelleyecek
müdahalelerde bulunmamalıyız.
Olası mutsuzluklarında sizi suçlamaları mümkündür.

Ben olsam kesinlikle gitme demem.
Oldu, gitti ve değiştik, uzaklaştık.
Demek ki sevgimiz yeterince güçlü değilmiş, hayırlısı buymuş der giderim.
Dedikleriniz çok mantıklı.Biri gelse bana akıl danışsa bende derim hayatına bu kadar müdahale etme diye ama uzak olmak çok korkutuyo insanı.Benim tek derdim ya dönmezse alışr severse orayı bundan başka derdim yok güveniyorum ona zaten abisiyle yengesiyle kalıcak

yani linzi bilemem ama viyana asgari ücret haftada 48 saat icin 1000-1200 euro arasi, fazla calissa calistigi kurusu kurusuna ödenecek 5 hafta yillik izni var zaten sigortali olmak zorunda. her ay 300 eurosunu bile kenara koysa bir dusun nekadar yapiyor bu bir senede. ha türklerimiz bazen cok akilli olabiliyor burda dukkan acip yol dil bilmeyen arkadaslari 500 euroya calistiriyorlar sigortasiz fln kullaniyorlar bir nevi onu bilemem. hersey nerde calistigina nekadar harcama yaptigina bakar.
Baya para ediyormuş.Baktımda 300 euro 1000 tl görünüyor.

Dedikleriniz çok mantıklı.Biri gelse bana akıl danışsa bende derim hayatına bu kadar müdahale etme diye ama uzak olmak çok korkutuyo insanı.Benim tek derdim ya dönmezse alışr severse orayı bundan başka derdim yok güveniyorum ona zaten abisiyle yengesiyle kalıcak

Dönmek istemeyebilir, hatta sevgisi bitebilir hayatta her şey mümkün.
Ama eğer birlikteliğiniz yoksa kaderde onu göndermesen de biter.
Burnunun dibindeyken de soğur ve gidecek olan senden her türlü gider.

Olacak olanın önüne geçemezsin.

Dönmek istemeyebilir, hatta sevgisi bitebilir hayatta her şey mümkün.
Ama eğer birlikteliğiniz yoksa kaderde onu göndermesen de biter.
Burnunun dibindeyken de soğur ve gidecek olan senden her türlü gider.

Olacak olanın önüne geçemezsin.
Çok teşekkr ederim beni rahatlattınız biraz Hoppa Ona destek olucam arkasında durucam kararını o versin :KK51:

Biraz çok sordum kusura bakmayın ama o orda ben Türkiye deyken whatsapptan konuşabiliyo muyuz aynı ücrette

Biraz çok sordum kusura bakmayın ama o orda ben Türkiye deyken whatsapptan konuşabiliyo muyuz aynı ücrette

yok istedigin kadar soru sorabilirsin elimden geldikce yardimci olurum tabi.
whatsapp ücretsiz zaten interneti oldugu sürece tango whatsapp skype görüsürsünüz . telefon acmak ve mesaj ücretli ama whatsappta konusursunuz iste, digerleri görüntülü zaten bildigim kadariyla facebooktada konusabilirsiniz. burda zaten faturali hat alir kendine ucuz oluyor limitsiz internetli bolbol görüsürsünüz ben öyle yapiyorum

yok istedigin kadar soru sorabilirsin elimden geldikce yardimci olurum tabi.
whatsapp ücretsiz zaten interneti oldugu sürece tango whatsapp skype görüsürsünüz . telefon acmak ve mesaj ücretli ama whatsappta konusursunuz iste, digerleri görüntülü zaten bildigim kadariyla facebooktada konusabilirsiniz. burda zaten faturali hat alir kendine ucuz oluyor limitsiz internetli bolbol görüsürsünüz ben öyle yapiyorum
O zman iyi burdada semtlerimiz uzak zaten.Çok sağol :)

Back
X