Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bayanlar yurt dışında çalışma izni nasıl alınır ve aşağı yukarı tahminen ne kadar sürede izin çıkıyor bilen varsa lütfen yardımcı olsun evlenince orada yaşamayı düşünüyoruz
bende yurtdisinda yasiyorum buralarda hayat biraz zor oluyor baslarda heleki dil bilmezsen. benim yasadigim ulkede tahimini 2 haftada vize sonucu geliyor
bende yurtdisinda yasiyorum buralarda hayat biraz zor oluyor baslarda heleki dil bilmezsen. benim yasadigim ulkede tahimini 2 haftada vize sonucu geliyor
ben ingilteredeyim. akraba olmasi cok buyuk bir avantaj birde resmi nikah yaptiniz mi eger yaptirmadiysaniz once ilgili kurumdan gorusme yapin hangi ulke?
ben ingilteredeyim. akraba olmasi cok buyuk bir avantaj birde resmi nikah yaptiniz mi eger yaptirmadiysaniz once ilgili kurumdan gorusme yapin hangi ulke?
avustralya ama biz burda nikah kıyıp orda ikimiz birden çalışma izni alabilir miyiz ?
hani önceden erkeğin oranın vatandaşıyla formaliteden evlilik yapması gerekiyor diye biliyorum ama nasıl oluyor bilginiz var mı konuda.
hayir tabikide o eskide kaldi formalite evlilik felan. akrabalarinizin sposorlugu bile yetiyor tabi belli basli evraklar icin ilgili kurum size liste veriyor onlari tamamliyorsunuz bu kadar avusturya vize almak icin zor bir ulke degil
isinizi kolaylastirmak icin nikah yapmadan once lutfen vize basvuru oncesi avukat veya ilgili yerlere mutlaka on gorusme yapiniz mutlaka bu durumu es gecmeyin onlar size hangi yolda gitmeniz gerektigini soyleyeeklerdir
hayir tabikide o eskide kaldi formalite evlilik felan. akrabalarinizin sposorlugu bile yetiyor tabi belli basli evraklar icin ilgili kurum size liste veriyor onlari tamamliyorsunuz bu kadar avusturya vize almak icin zor bir ulke degil
ayyy gerçekten miiii allah da sizi sevindirsin 2 yıldır bunun korkusundayımm yaa çok mutlu oldum gerçekten uzun zamandır duyduğum en güzel haberdi. çalışma izni nasıl alınır türkiyeden mi yoksa ordan mı başvuru yapcaz acaba
isinizi kolaylastirmak icin nikah yapmadan once lutfen vize basvuru oncesi avukat veya ilgili yerlere mutlaka on gorusme yapiniz mutlaka bu durumu es gecmeyin onlar size hangi yolda gitmeniz gerektigini soyleyeeklerdir