Kalacaginiz semt ve otele bagli.Merhaba arkadaslar bu sitede yeniyim yurtdisindan yaziyorum :)
Uzun zamandir revizyon burun estetigi olmak istiyorum, Daha önce bir kere oldum ama istedigim gibi malesef olmadi. Anneme cok israr ettim nolur istanbulda olayim diye izin vermedi. Bende simdi karar verdim istanbulda ameliyat olmaya ama annemi ikna Edip istanbula götüremem zaten benide tek göndermez. Iste bende gizlice tek basima gitmeye karar verdim. Simdi korkularim var tek basina istanbulda kalmak güvenli mi? Tek basima basarabilirmiyim? Oteller güvenli mi? Sizce Dogru bir karar mi bana yardim edin.
Simdiden cevaplariniz icin tesekkür ederim :)
Gizlice bu amelyati olmak cok gozu kara olmalisinizMerhaba arkadaslar bu sitede yeniyim yurtdisindan yaziyorum :)
Uzun zamandir revizyon burun estetigi olmak istiyorum, Daha önce bir kere oldum ama istedigim gibi malesef olmadi. Anneme cok israr ettim nolur istanbulda olayim diye izin vermedi. Bende simdi karar verdim istanbulda ameliyat olmaya ama annemi ikna Edip istanbula götüremem zaten benide tek göndermez. Iste bende gizlice tek basima gitmeye karar verdim. Simdi korkularim var tek basina istanbulda kalmak güvenli mi? Tek basima basarabilirmiyim? Oteller güvenli mi? Sizce Dogru bir karar mi bana yardim edin.
Simdiden cevaplariniz icin tesekkür ederim :)
Bence hic iyi bir fikir degil. Bende almanyadan istanbula gittim ameliyat icin, hayatta tek basima beceremezdim. Bu isi gizli sakli yapmak zaten bi ayri kötü, basina bisey gelir Allah korusun. Ameliyattan sonra yaninda mutlaka biri olsun, sana yardimci olsun. Ben sahsen kendim de hallederim ya diye düsünmüstüm ama annem olmasaydi cok zorluklar cekerdim cünkü ameliyattan sonra hic halim yoktu, cok gücsüzdüm.
Ve düsün annem de yanimda oldugu halde taksici basbaya dolandirdi, hastane 3 dakkalik yoldu nedense taksici koskosca hastaneyi bulamadi, 25 dakkada vardik resmen. Mutlaka yanina birini al, kuzen olsun arkadas olsun ama yalniz basina gitme.
bende yurtdisindayim ve 12 gun önce istanbulda ameliyat oldum.esim yanimdaydi.illaki birisi yaninda olsun gideceksen.sunu unutma ki her ameliyat risklidir ve komplikasyon iceriklidir.illaki birisi yaninda olsun derim ben.
bende yurtdisindayim ve 12 gun önce istanbulda ameliyat oldum.esim yanimdaydi.illaki birisi yaninda olsun gideceksen.sunu unutma ki her ameliyat risklidir ve komplikasyon iceriklidir.illaki birisi yaninda olsun derim ben.
Gizlice bu amelyati olmak cok gozu kara olmalisiniz
Ailenizi dinleyin ikna edin daha sonra olun sansizini fazla zorlamayin bence ben ne zaman zorlasam iyi seyler gelmez basima her amelyat gibi bu amelyatinda riskleri var bence dinleyin sozumu tabi siz bilirsiniz yine ama zor olur cok emin olabilirsnzevet cesur bir insanim diyebilirim ama yinede korkularim var basima kötü seyler gelir diye. Ama bana baska care birakmiyorlar ne yapayim.
evet hotelde kaldim..hastanelerin anladmasi oldugu hotelleri oluyor.hastalari orda konakliyor genelde..bu arada yeni uyeyim..bildirimler grliyo yaziyorum daha sonra göremiyorum.acaba gittimi gitmedimi trkrar cvp yaziyorum)) acemiyim kadinlar kulubunde))
Ayşenur hanım
İstanbulda ameliyat için sizi doktoruma yönlendireyim. Almanyadan bir arkadaşıma tavsiye ettim. Doktorumun ekibi havaalanından aldılar, otel, transfer her şeyi hallettiler. Fiyatlar da yurtdışına göre çok uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?