Baslik biraz acikliyor aslinda. Yurt disinda dogup buyudum. Turk erkekleri, arkadasliklar ve buraya dair pek cok seye yabanciyim. Her sorunum icin topic acmaya kalkarsam sanirim site yonetimi benden bikar. Iliskiler hakkinda tecrubeli, acik fikirli, bana cesitli konularda akil verecek, yol gosterecek birinin eksikligini hissediyorum. Yardimci olabilecek olan cikar mi acaba?
Baslik biraz acikliyor aslinda. Yurt disinda dogup buyudum. Turk erkekleri, arkadasliklar ve buraya dair pek cok seye yabanciyim. Her sorunum icin topic acmaya kalkarsam sanirim site yonetimi benden bikar. Iliskiler hakkinda tecrubeli, acik fikirli, bana cesitli konularda akil verecek, yol gosterecek birinin eksikligini hissediyorum. Yardimci olabilecek olan cikar mi acaba?
ah ah benden daha fena durumda olanlarda varmı bende yenı bir şehir yeni bi iş yeni bir hayat derken oo senden benden fena bir durumdasın .. nerden nereye geldın bakayım ):
Döneli ne kadar oldu ?
Türk erkeklerinin arasında çok afedersin ama beyni bacakları arasında olmayanını bulmak biraz zaman alıyo . O yüzden bence dikkat et ve kimseye kolay güvenme diyorum . İlk önce seninle tanışmak isteyen biri olduğunda ona şans versen bile herşeyi ağırdan al derim .. Çabuk güvenme insanlara derim . Düşün , tart , biç , tanı , anla , çöz , öğren , zamanını ayır , vakit geçir öyle güven . Ama gerçekten güveniliriini , saygıslısını , efendisini , dürüstüünü bulduğunda hayat senin için mükemmel denecek derecede güzel olabilir ..
Banada 1,5 sana fln oldu ve bisey soyleyeyim mi? Hala alisamadim ben buraya... Dusun birde istanbulda yasiyorum. O kadar buyuk o kadar kalabalik geliyor ki bana.
Dikkat etmen gereken seyler mi? Burda bence herkes cikarci erkeklerde kizlarda. Ya tamam herkes demeyelim tabiki. Ama insanlarin sana yaklasimi farkli. Ne bileym onyargili sanki bu yuzden zamanla bende dikkatli olmayi ogrendim. Bilmiyorum amerikada insanlarin yaklasimi fln nasil. Ama ben hollanda gibi bir ulkeden geldim. Orda kimse kimseye bakmaz karismaz ama duyarsiz insanlarda degiller. Burda insanlar sanki sey mantiginda 'bana dokunmayan yilan bin yasasin ama o buyuk sehrin etkisidir belki.
Hmm onun disinda ne diyebilirim ki kendin ol aslnda ama dikkat et. Sirf erkeklerle degil her turlu iliskilerinde.
Ya benim sorunum pek boyle degil aslinda. Bana da niyetlerini bir turlu anlayamamak sorun oluyor. Yani eglenmek istiyorsun ciddi iliski istiyorum diyor. Ciddiye alayim diyorsun ciddi bir seylere hazir olmuyor. Sanirim Turk erkekleriyle pek anlasamayacagim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?