Yurt disindan yeni gelmis tecrubesiz bir kiz olarak ablalik yapacak birini ariyorum

meyras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
7
0
36
İstanbul
Baslik biraz acikliyor aslinda. Yurt disinda dogup buyudum. Turk erkekleri, arkadasliklar ve buraya dair pek cok seye yabanciyim. Her sorunum icin topic acmaya kalkarsam sanirim site yonetimi benden bikar. Iliskiler hakkinda tecrubeli, acik fikirli, bana cesitli konularda akil verecek, yol gosterecek birinin eksikligini hissediyorum. Yardimci olabilecek olan cikar mi acaba?

Baslik biraz acikliyor aslinda. Yurt disinda dogup buyudum. Turk erkekleri, arkadasliklar ve buraya dair pek cok seye yabanciyim. Her sorunum icin topic acmaya kalkarsam sanirim site yonetimi benden bikar. Iliskiler hakkinda tecrubeli, acik fikirli, bana cesitli konularda akil verecek, yol gosterecek birinin eksikligini hissediyorum. Yardimci olabilecek olan cikar mi acaba?

ah ah benden daha fena durumda olanlarda varmı bende yenı bir şehir yeni bi iş yeni bir hayat derken oo senden benden fena bir durumdasın .. nerden nereye geldın bakayım ):

ne sorunun var mesela en önemlisini anlat bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar kanımca

Türk erkeklerinin arasında çok afedersin ama beyni bacakları arasında olmayanını bulmak biraz zaman alıyo . O yüzden bence dikkat et ve kimseye kolay güvenme diyorum . İlk önce seninle tanışmak isteyen biri olduğunda ona şans versen bile herşeyi ağırdan al derim .. Çabuk güvenme insanlara derim . Düşün , tart , biç , tanı , anla , çöz , öğren , zamanını ayır , vakit geçir öyle güven . Ama gerçekten güveniliriini , saygıslısını , efendisini , dürüstüünü bulduğunda hayat senin için mükemmel denecek derecede güzel olabilir ..

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende tam tersi türkiyeden yurt dışına geldim.
sizin sıkıntınızı çok iyi anlıyorum,sizin yaşadığınız ortam nasıldır sorusunun ben sürekli soruyorum
Doğup,büyüdüğün yerden ayrılmanın nekadar üzücü hatta üzülmektende öte olduğunu en iyi anlayanlardanım.
İnşallah en kısa zamanda alışırsınız ortamınıza

Banada 1,5 sana fln oldu ve bisey soyleyeyim mi? Hala alisamadim ben buraya... Dusun birde istanbulda yasiyorum. O kadar buyuk o kadar kalabalik geliyor ki bana.

Dikkat etmen gereken seyler mi? Burda bence herkes cikarci erkeklerde kizlarda. Ya tamam herkes demeyelim tabiki. Ama insanlarin sana yaklasimi farkli. Ne bileym onyargili sanki bu yuzden zamanla bende dikkatli olmayi ogrendim. Bilmiyorum amerikada insanlarin yaklasimi fln nasil. Ama ben hollanda gibi bir ulkeden geldim. Orda kimse kimseye bakmaz karismaz ama duyarsiz insanlarda degiller. Burda insanlar sanki sey mantiginda 'bana dokunmayan yilan bin yasasin ama o buyuk sehrin etkisidir belki.

Hmm onun disinda ne diyebilirim ki kendin ol aslnda ama dikkat et. Sirf erkeklerle degil her turlu iliskilerinde.

Döneli ne kadar oldu ?

Bir yila yakin oldu ama 3 ayinda yine yurt disindaydim.

Türk erkeklerinin arasında çok afedersin ama beyni bacakları arasında olmayanını bulmak biraz zaman alıyo . O yüzden bence dikkat et ve kimseye kolay güvenme diyorum . İlk önce seninle tanışmak isteyen biri olduğunda ona şans versen bile herşeyi ağırdan al derim .. Çabuk güvenme insanlara derim . Düşün , tart , biç , tanı , anla , çöz , öğren , zamanını ayır , vakit geçir öyle güven . Ama gerçekten güveniliriini , saygıslısını , efendisini , dürüstüünü bulduğunda hayat senin için mükemmel denecek derecede güzel olabilir ..

Ya benim sorunum pek boyle degil aslinda. Bana da niyetlerini bir turlu anlayamamak sorun oluyor. Yani eglenmek istiyorsun ciddi iliski istiyorum diyor. Ciddiye alayim diyorsun ciddi bir seylere hazir olmuyor. Sanirim Turk erkekleriyle pek anlasamayacagim. :)

Banada 1,5 sana fln oldu ve bisey soyleyeyim mi? Hala alisamadim ben buraya... Dusun birde istanbulda yasiyorum. O kadar buyuk o kadar kalabalik geliyor ki bana.

Dikkat etmen gereken seyler mi? Burda bence herkes cikarci erkeklerde kizlarda. Ya tamam herkes demeyelim tabiki. Ama insanlarin sana yaklasimi farkli. Ne bileym onyargili sanki bu yuzden zamanla bende dikkatli olmayi ogrendim. Bilmiyorum amerikada insanlarin yaklasimi fln nasil. Ama ben hollanda gibi bir ulkeden geldim. Orda kimse kimseye bakmaz karismaz ama duyarsiz insanlarda degiller. Burda insanlar sanki sey mantiginda 'bana dokunmayan yilan bin yasasin ama o buyuk sehrin etkisidir belki.

Hmm onun disinda ne diyebilirim ki kendin ol aslnda ama dikkat et. Sirf erkeklerle degil her turlu iliskilerinde.

Ben pek cikarciligini gormedim insanlarin henuz. Sadece biraz alistigim gibi degiller.

Ben baya yeni geldiniz dikkatli olun amacli yazmisim baya baya :) ama size o kadarda yeni olmuyormus ki. Ne tur akil istiyorsunuz anlamadim simdi :)

Ya benim sorunum pek boyle degil aslinda. Bana da niyetlerini bir turlu anlayamamak sorun oluyor. Yani eglenmek istiyorsun ciddi iliski istiyorum diyor. Ciddiye alayim diyorsun ciddi bir seylere hazir olmuyor. Sanirim Turk erkekleriyle pek anlasamayacagim. :)

Genel konu açmışsın o yüzden ben de genel bi cvp verdim . Şimdi ayrıntıya girmişsin bende sorununa yönelik cvp yazayım hemen :)
Seninki biraz ne istediğini bilmiyor sanırım olay bundan kaynaklanıyor . Orta karar istiyor sanırım . Ne çok ciddiyete bindir evlilikten bahset vs.. ne de böyle çok gez toz .. Dengele yani .. Eğer seviyorsn tabi .
Ben d yabancı erkekleri merak etmişimdir hep onlar nasıllar peki ayrıntılı yazarsan sevinirim ?

Yeni geldim demissin ama geleli 1 sene olmus... Yeniligi kalmamis ki. 3 ay yoktum diyorsun, 9 ay, yine iyi.
Insanlar genel olarak senin gordugun gibiler diyeyim o halde. Illa ki gordun, tanidin.
Erkekler de cesitli, herkes senin denk geldigin kisi gibi degil tabii.

Türkiye'deki insanlar nasıldır sorusu bence yanlış?

O kadar farklı insanlar var ki.

Türkiye'nin doğusu batısı kuzeyi güneyi o kadar farklı ki.

ya da semtinden semtine değişir.

kimi daha modern çağdaş kimi daha muhafazakardır.

senin çevrendekileri bilemeyiz.

ama genel olarak söyleyeceğim kimseye kolay kolay güvenme.

yavaş yavaş tanımaya çalış karşındaki insanları.

yine de şunu söyliyim Türk erkeklerinin genelde aklı başka yerdedir. kızlara sadece bu amaçla yaklaşabilirler.

Back
X