Yurt sıkıntısı

Ozel sebeplerle cikinca senedi vermiyolardi ama kyky yerlestigini belgeleyince senedi veriyolardi benim yurdumda. Hatta yasadigim sehirdeki butun yurtlarda boyleydi. En olmadi yerinize birini bulursunuz. Universitenin instagramda facebookta itiraf ya da duyuru sayfalari vardir, yazarsiniz cikar illa ki biri
Hangi şehirde yurdunuz ? Ben sakaryadayım

Kayıt dönemi hep aynı palavralar eski yurt müdüremi anımsattı yoksa ankarada mı yurdun aynı kadın mı:confused:

Özel yurtlar bu konuda çok esnekler yöneticiye bağlı tamamen muhabbetiniz iyiyse sorun çıkarmazlar. hele bide büyük bi şehirde okuyorsan zaten o odadan çıktığın anda yerine rahatça birini bulabilirler ha sen ha bi başkası onlar için.

Bana kalırsa okulu bırakcam falan demeyin gerçeği söyleyin devlet yurdu çıktı ve maddi durumumuz iyi değil falan derseniz kabul ederler çok sinir bozucu tipler değilse. Olmadı anneniz babanız arar konuşur onlar böyle konuşarda daha ikna edici olabiliyor
Zaten ben konuşursam ciddiye dahi almaz annemi konuşturacağım

İyi geceler,
Direkt konuya giriyorum. Ben şuan özel bir yurtta öğrenciyim geçen senede aynı yurtta kalmıştım ama özel sebeplerden ötürü kykya başvurdum ondada ek yerleştirmede 10. Sıradayım. Kyk büyük ihtimalle çıkıcak. Ama bu özel yurtla sözleşme yaptık. Ama orada kalmak istemiyorum. sözleşmeyi fesh etme şansım var mıdır? Neler yapabilirim ?

Birine devredebilirsin

Back
X