- 5 Haziran 2018
- 827
- 1.055
- 28
- Konu Sahibi mutlubirpatates
Ciddi giden bir ilişkim var. Seçimlerin sonucuna göre bu karara varicaz ama büyük ihtimalle Türkiye'den ayrılmamız gerekicek. Bu yıl okulda son senemiz(inşallah) evliligimizi olabilicek en kisa sürede halletmeye calisicaz.
Avrupa vatandasiyim ama İngiltereye gitmeyi düşündüğümüz için çalışma vizesiyle gitmemiz gerekicek. (İngiltere AB'den çıktıgi için vatandaşlığımdan faydalanamiycaz)
Ben tasarımcıyım. Sevgilim gıda mühendisi.
İngiltere'yi kuzenim orda yaşadığı için seçtik. Restorant açtıkları için garsonluk vb.. pozisyonlar için çalışma izni almak istiyoruz.
Sorun şu ki çevremiz kendi mesleklerimizi yapmamız konusunda baskı uyguluyor. Ben şehir yaşamından kaçmak ve ekolojik bı yaşama yönelmek istiyorum ama iş alanım şehir hayatında aktif. Kendi mesleğimden para kazanmak gibi bir derdim yok. Sevgilim ise oralarda bulabilicegini dusunuyo ama onun için de bunun bir önemi yok.
Çok paralar kazanmadan yurt dışında istediğimiz huzura kavusmamiz mümkün değil mi?
Deneyim ya da bilgi sahibi üyeler lütfen beni bilgilendirebilir mi?
Bu arada kasaba yaşantısından söz ediyorum.
......
Son olarak kendi mesleki yeteneklerimize uygun iş ilanlarına bakma kararı aldık.
Bu şekilde İngiltere harici ve AB uyesi yerlere yönelmeye cesaret ettik.
Teşekkürler yardımınız için. Hala acigiz önerilere
Avrupa vatandasiyim ama İngiltereye gitmeyi düşündüğümüz için çalışma vizesiyle gitmemiz gerekicek. (İngiltere AB'den çıktıgi için vatandaşlığımdan faydalanamiycaz)
Ben tasarımcıyım. Sevgilim gıda mühendisi.
İngiltere'yi kuzenim orda yaşadığı için seçtik. Restorant açtıkları için garsonluk vb.. pozisyonlar için çalışma izni almak istiyoruz.
Sorun şu ki çevremiz kendi mesleklerimizi yapmamız konusunda baskı uyguluyor. Ben şehir yaşamından kaçmak ve ekolojik bı yaşama yönelmek istiyorum ama iş alanım şehir hayatında aktif. Kendi mesleğimden para kazanmak gibi bir derdim yok. Sevgilim ise oralarda bulabilicegini dusunuyo ama onun için de bunun bir önemi yok.
Çok paralar kazanmadan yurt dışında istediğimiz huzura kavusmamiz mümkün değil mi?
Deneyim ya da bilgi sahibi üyeler lütfen beni bilgilendirebilir mi?
Bu arada kasaba yaşantısından söz ediyorum.
......
Son olarak kendi mesleki yeteneklerimize uygun iş ilanlarına bakma kararı aldık.
Bu şekilde İngiltere harici ve AB uyesi yerlere yönelmeye cesaret ettik.
Teşekkürler yardımınız için. Hala acigiz önerilere
Son düzenleme: