Yurtdışı ve memuriyet

BlueKedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
429
422
103
İyi akşamlar hanımlar. Burayı uzun zamandır deli gibi takip ediyorum ama yeni.üye oldum. Konu açmak bugüneymiş.

Çokta uzatamadım konuma gireyim.

Ben memurum ve vizesiz gidilen bir ülke giçin bilet almıştık eşimle aylar önce. Bir kaç gün sonra gidicez gidebilirsek. Sorun şu ; ohalden dolayı çalışılan kurumdan yurt dışına çıkması için sorun yoktur gibi bir belge almak gerekiyormuş ama ben bunu yeni öğrendim.
Belgeyi almak uzun sürer mi, bilen var mı acaba? 10 gün gibi bir süre gerekiyor diye duydum, bir kolayı yok mudur?
Şimdiden teşekkürler cevaplar için

eger insan kaynaklarinda calisanlar isguzar insanlar degilse 1 gunde cikar yazi. imzasi falan dersen bilemedin 2 gun.

Mudur/sef vs kim ise yaziyi o veriyor diye biliyorum zaten. Ister istemez veriyolar genelde. Ama pimpirikli bir sefiniz varsa vermeyebilir.

Teşekkür ederim cevabınız için. uzatmazlar umarım. Biletlerimizi indirimden aldık ve geri veremiyoruz maalesef

Teşekkür ederim cevabınız için. uzatmazlar umarım. Biletlerimizi indirimden aldık ve geri veremiyoruz maalesef
İmza atan müdür yerindeyse 1-2 saate çıkması lazım iznin. Değilse bile yetkili biri olmalı yerinde ve en geç ertesi güne vermeliler

On gün olduğunu söyleyen personel işlerinde çalışan biriydi. Emin konuştu. Bugün halledemedim işimi araya başka şeyler girdi maalesef. Çok strese girdim. Bide hafta sonu oldu artık. Pazartesiye kadar elim kolum bağlı

Bizim kurumda en az 15 gün evvelden başvurmamız gerektiği şeklinde duyuru yapılmıştı, ama bizde hiyerarşideki herkesten uygundur imzası isteniyormuş, her kurum farklı uygulama yapıyor olabilir, bence kendi kurumunuzdan aldığınız bilgiye göre planınızı yapın.

Gerçi şu da var, brn çıkarken bana kimse yazı sormadı, sorun olmayabilir de, ama riskli işte.

Aynen bazen bir şey sorulmadığı da oluyormuş. Umarım bana da sormazlar. Çünkü iki üç günüm var sadece. İstedikleri belgeyi almıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…