Anket Yurtdışı

helloooo ben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-1
Puanlar
1
Yabancı isimleri seviyorum ve yabancı isim seçeceğim yeğenim için öyle istiyor anne babası da onlarda Sarah ismini beğendi. Nasıl sizce güzel bir isim mi ? Ne düşünüyorsunuz bu isim hakkında telafuzu ve melodik açısından değerlendirir misiniz? Ama lütfen ciddi cevap verenler yazsın. Şimdiden önerileriniz için çok teşekkür ederim 🥰

Yabancı isimleri seviyorum ve yabancı isim seçeceğim yeğenim için öyle istiyor anne babası da onlarda Sarah ismini beğendi. Nasıl sizce güzel bir isim mi ? Ne düşünüyorsunuz bu isim hakkında telafuzu ve melodik açısından değerlendirir misiniz? Ama lütfen ciddi cevap verenler yazsın. Şimdiden önerileriniz için çok teşekkür ederim 🥰

Hiç güzel değil. Başka isim mi kalmamış. Sara-sarah zaten ne kadar yabancı oluyor.

Neden yabancı isim seçiyorsunuz yurtdışında mı yaşıyorsunuz? Başlık yurtdışı ama sadece yabancı isim seviyorum yazmışsınız o yüzden soruyorum. Eğer yurtdışında yaşıyorsanız sarah eski bi isim artık koyulmuyor neredeyse çok daha güzel isimler var. Burada yaşıyorsanız yabancı isim koymak çok özenti duruyor bence komik buluyorum.

Başlık ve içerik alakalı mı? Yurtdışında mı yaşıyorsunuz?

Türkiye’de yaşıyorsanız, anne baba her ikisi de Türk kökenli ise Sarah komik durabilir
Sare yapabilirsiniz belki bu tarz isimleri beğeniyorsanız?

Dün de Fatıma falan sormuşsunuz. İlginç geldi.
Türkiye’de Fatma olarak kullanılıyor, yabancı gibi mi gözüksün istiyorsunuz?

Türkiye’de yaşıyorsanız, anne baba her ikisi de Türk kökenli ise Sarah komik durabilir

Avustralya da yaşıyoruz

Ama Sarah sadece yabancılar değil Araplarda çok kullandığı bir isim diye biliyorum

Sürekli sürekliii dönüp dönüp konularını düzenliyorsun önceki konuyu yine düzenlemişsin bunu yine düzenlemişsin. İnsanlar konunun orijinaline göre yorum yapıyor sonra gidip ana mesajı değiştiriyorsun ne gerek var? Hayır bir kere de değil aynı konuyu 4-5 kez düzenledin bu yeni açtığını da düzenledin. Bir tane konu üstünden devam et.

Ayrıca Avustralyada yaşayıp Mihrişah ismini nasıl kullanacaktınız bir de tüm sesli harflere şapka koymuştun sonra da bana atar yaptın anlamıyorsun diye 🤣 Avustralya'da kim şapkalı harf telaffuz edecek? Kötülüğüne söylemiyoruz ki fikir belirtiyoruz.

Sarah ismini beğendiyseniz koyun burada da Sara Sare Serra falan derler olur biter.

Yabancı isimleri seviyorum ve yabancı isim seçeceğim yeğenim için öyle istiyor anne babası da
anasi babasi dururken sana mi kaldi isim koymak?
kendi cocuguna koyarsin, birak millet kendi bulsun kendi koysun. zaten önerdigin isimlerin hepsi birbirinden cirkin, cocuga da yazik

Melikenur , Mihrişah, Sarah , Fatima...
zevkin bunlarken cidden "sen koy" mu dediler?
ilginc yani, cevre es dost isim onerir tabii ki ama aileye kalmis gerisi.
yabanci isim konusunda da anne türk baba türk cocuk sarah jeccisa oztürk:)
bana komik geliyor. benim de kendi evladimin ikinci ismi yabanci ama babasi yabanci muhtemelen omrunu gecirecegi ulke baska ulke - o yuzden bir ozturkce bir öz o milliyetinden isim sectik.
bence avustralyada da yasasaniz sonucta diliniz turkce, cok asimile olmamissiniz ki kardesiniz gitmis turk ile evlenmis. turksunuz yani, neden sarah koyasiniz ki? orada kolay telaffuz edilecek, merak edene "ismim turkce, turkiye avrupayla asyanin kesistigi yerde" diye özünü aktarabilecegi bir isim bulsaniz daha iyi

Melikenur , Mihrişah, Sarah , Fatima...
zevkin bunlarken cidden "sen koy" mu dediler?
ilginc yani, cevre es dost isim onerir tabii ki ama aileye kalmis gerisi.
yabanci isim konusunda da anne türk baba türk cocuk sarah jeccisa oztürk:)
bana komik geliyor. benim de kendi evladimin ikinci ismi yabanci ama babasi yabanci muhtemelen omrunu gecirecegi ulke baska ulke - o yuzden bir ozturkce bir öz o milliyetinden isim sectik.
bence avustralyada da yasasaniz sonucta diliniz turkce, cok asimile olmamissiniz ki kardesiniz gitmis turk ile evlenmis. turksunuz yani, neden sarah koyasiniz ki? orada kolay telaffuz edilecek, merak edene "ismim turkce, turkiye avrupayla asyanin kesistigi yerde" diye özünü aktarabilecegi bir isim bulsaniz daha iyi
Baba İtalyali baba Türk değil

Baba İtalyali baba Türk değil
peki mihrişahı telaffuz edebilir mi?
italyada sarah ismi var mi bilmem ama ne güzel baba italyan, anne türk. ikisinin de köklü tarihi varken koysunlar iste kendi ulkelerinden karakteristik bir isim. yabanci isim seviyorsaniz italyanca isimler sozlugunu karistirin, turkceye de tanidik bir isim bulursunuz avustralyada da zor telaffuzu olmayan

Back
X