Yurtdisinda ailesi ve arkadaslarindan uzakta olan gelinler buraya !!

Kizlarr ben de evlenip (yuksek ihtimalle) yurtdisina gidecek olanlardanim. Cok dertli gordum sizi ya ;( Zorluklari neler ki?

ah canimm gorunce dayanamadim yazayim dedim.. istanbula mi yerlestiniz?
bende ilerde yurtdisindan istanbula gitmek istiyorum sevgilim istanbulda yasiyor.. nasil alisabildin mi biraz is falan buldun mu calisiyormusun?

Yok İstanbul daha çıkmadı bize Türkiye yi karış karış geziyoruzEn Büyük TÜRKİYE

Yurtdışında çalışıyordum ama evlendikten sonra bıraktım ..

Kizlarr ben de evlenip (yuksek ihtimalle) yurtdisina gidecek olanlardanim. Cok dertli gordum sizi ya ;( Zorluklari neler ki?

hangi ülke/sehre gidecegine, maddi durumun iyi olup olmayacagina ve dil bilip bilmedigine göre degisir
kisacasi o ülkenin hayatina karisabildigin ölćüde o ülkeye alisirsin veya kolaylasir diyelim

hangi ülke/sehre gidecegine, maddi durumun iyi olup olmayacagina ve dil bilip bilmedigine göre degisir
kisacasi o ülkenin hayatina karisabildigin ölćüde o ülkeye alisirsin veya kolaylasir diyelim
ben şimdiye kadar hep okudum çalıştım evlendikten sonra ise ev hanımı olmak istiyorum herşeyi bırakıp. Ancak hem eve alışmak hem evliliğe alışmak he mde başka bir ülke zor olur mu sizce? Maddi durum sıkıntı değil. Dil de öğrenebilirim aslında

Merhaba arkadaşlar,
Basliktanda anlasilacagi gibi evlenir evlenmez yurtdisina tasinanlardanim. Benim gibi olan varsa gelin dertleşelim. Insanin ne bir arkadasi ne yakini oluyo buralarda.. :KK43:

Bende 3 yıl önce geldim Belçika'da yım. ..çok çok yalnızım burda. eşim den başka kimsem yok. .. bi kaç kişiyle tanisdim ama hepsi bi bahane buluyor gorusmemek için. .burda herkes kendi ailesiyle kendi kabugunda. . eşleri ve çocuklarıyla ilgilenerek vakit geciriyorlar. ..

ben şimdiye kadar hep okudum çalıştım evlendikten sonra ise ev hanımı olmak istiyorum herşeyi bırakıp. Ancak hem eve alışmak hem evliliğe alışmak he mde başka bir ülke zor olur mu sizce? Maddi durum sıkıntı değil. Dil de öğrenebilirim aslında

illa ki farkli bir ülke, özlem, basta zor gelecektir ama zamanla alisilir, standartlari yüksek bir ülkeyse rahatlik iyi gelir ama dil bilmeniz lazim, alisverisinizi kendinizi yapip, arabanizi kullanabilmeniz, yan komsu selam verdiginde 2-3 laf söyleyebilmeniz, zor bir durumda kendinizi savunabilmeniz vs bunlar önemli seyler, bir sosyal aktivite bulabilmeniz veya 2 cift laf edecek cevrenizde insan olmasi önemli, daha sonra cocuklariniz olur daha çok rahatlarsiniz ama basta yalnizlik cekerseniz zor gelir, kisacasi TR'deki hayat tarzinizi iyi kötü devam ettirebilmeniz önemli

Back
X