Yurtdışında kalan hasta annem

Şuan bence orda bir şeyler ayarlamaya çalışın. Gelmek çok sıkıntı uçak ücretleri çok pahalıymış para önemli değil tabi de. Uçaklarda o kadar iyi karantina kurallarına riayet edilmiyormuş ve ankara yada İstanbul da indirilip otobüse bindirip başka şehirlere kyklara götürülüyorlar. Birisi söyledi İngiltere den çankırıdaki yurda 24 saat sürmüş sürekli beklenilmiş falan.
Gelse de 14 gün yurtta kalacak çok sıkıntıya girer yurda da sizi almazlar anneniz tek kalır
Evet zateb karantinada kalcak durumda da değil kendine bile bakamıyor.acil bakırköye felan sevk edilmesi gerekiyor.e yurddisindan geldiği için zaten temas kuramayiz.

Niye vicdan azabi cekeceksiniz siz gelmeme mi dediniz ?
Tercih yapmis sonucta ,cocugunuza hastalik gecse daha cok vicdan azabi cekersiniz,esinize hastalik gecse ,cocugunuz babasiz kalsa sizin yuvaniz dagilsa nolucak
siz sadece cocugunuzun annesiniz
Bende sizin gibi düşünüyorum .çünkü bizi hiç dinlemedi.kac kere gel dedik.yok o orda iyiymiş ona bakiyorlarmis .burda yalnızmis.biz onunla iyi olması için o kadst çok uğraştık ki o orda kalarak yine kötü oldu ve bu sefer iyileşir mi bilmiyorum

Bugün haberlerde izlemiştim yurtdışında mahsur kalmış Türkiye'ye gelecek olan binlerce kişi varmış 14 gün karantina da tutularak memleketlerine gönderileceklermiş. Öyle birşeyle gelinse onu nasıl yapıyorlar bilmiyorum.
14 gün karantinada nasıl kalcak ki zaten yalnız duramaz çok hasta acil doktora gitmesi gerekiyor

Onlar ona göre bi tedavi uygularlar diye düşünüyorum.
Keşke öyle olsa yoksa hepimiz risk altında oluruz gecdblerde eşim ve ben o kadar kostirduk ki kaymaksmlik emniyet felsn eşim kalabalikti diyor.bulassa bulaşır.bizim burada da çok fazla vaka varmis

Üzülmenize üzüldüm.. Elbette vatanımız Türkiye. Ama yaklaşık bir buçuk aydır orada ve bulunduğu şehir de evimiz yok. İşi gücü hayatı her şeyi burada ve evine dönemiyor. Durmadan biletler iptal ediliyor. Siz de Türkiye içinde başka bir yerde olsanız şu an, mahsur kaldım evime gidemiyorum dersiniz. Başka nasıl tabir edilir bu durum?
Yok dedim ya tabir de doğru, ayy ne bileyim üzüldüm bilmiyorum. Ailenden uzaksan nerede olursan ol mahsursun aslında, haklısınız.

Bence Türkiyeye getirme kötü bir fikir karantinaydı şuydu buydu derken telef olur yolda kadıncağız

Orda bir şeyler ayarlamaya çalışın derim. Arayın konsolosluğu , durumu bildirin hastaneye götürecek kimsesi yok, akıl hastalığı var evde 2 yaşlı daha var sadece diyin adresini verin. Konsolosluk da ambulans çağırsın verdiğiniz adrese, hastaneye götürsünler.

Bence Türkiyeye getirme kötü bir fikir karantinaydı şuydu buydu derken telef olur yolda kadıncağız

Orda bir şeyler ayarlamaya çalışın derim. Arayın konsolosluğu , durumu bildirin hastaneye götürecek kimsesi yok, akıl hastalığı var evde 2 yaşlı daha var sadece diyin adresini verin. Konsolosluk da ambulans çağırsın verdiğiniz adrese, hastaneye götürsünler.
Dediğiniz çok mantıklı bu aklıma gelmedi bu yapilabilir .sagolun .ama ordada paskalya bayramı varmış yayılmış her yer.

Back
X