Yurtici kargo sorumsuzlugu

hamsireceli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
914
2.405
63
Evet derdim yurtici kargonun sorumsuzlugu. Dort gunde kargomu subeden adresime getiremeyen ne ise yaradiklarini anlamadigim her aramamda yok bulamadik yok bugun resmi dairelere dagitim yapicaz yetismez gibi komik nedenlerle beni gecistiren yurtici kargoyu kime nereye sikayet edebilirim lutfen biri yardim etsin. Kucucuk bir ilde yasiyorum subeye evim arabayla maximum 10 dakika. Zaten bu ilin bir tane anacaddesi var benim evim de bu ana caddenin hemen kenarinda. Ne bulamamalari mumkun ne de resmi dairelere dagitim yapicaz bugun sizin kargonuz yetismez demeleri makul. Bu kucucuk ilde kac tane resmi daire var. Kaldiki resmi kisisel diye ayrim mi var dagitimda. Velevki olsun dort gunde nasil ulasmaz cok sinirliyim kime sikayet edebilirim.

Berbat bir kargo şirketi yurt içi.Benim de cumartesiden beri 5 dk lık mesafeye bu gün getirebildiler. Ben kendim asla onlarla gönderi yapmam.En iyisi ptt kargo.

Netten siparis yaptim bu firmayla yollamislar. Aradim kac kere kizdim dedim buyuk bir basari bu kucucuk ilde adres bulamamaniz vs yok piskinler. Sonra arkadas aldi kargomu simdi geri yollamam gerekiyo bu sefer de adrese gelmiyorlar. Siteye de tabiki yazdim donus falan olmadi bana.

Bireysel sorumsuzlukları diye düşünüyorum. Zira benim burada en iyi onlar hizmet sağlıyor.

Sosyal medyaya deşifre edilince hızlı dönüş yapıyorlar, size de tavsiye ederim.

Bizzat bu şirketle yaşamadım fakat ne zaman bu tarz bir müşteri memnuniyeti sorunu yaşasam Facebook ve özellikle Twitter üzerinden yürüyorum. Hepsine dönüş aldım.

sikayetvar sitesine şikayet edebilirsin.
Bazı markaları şikayet ettiğim an geri dönüş hemen yapıldı. Bilginize..

Evet derdim yurtici kargonun sorumsuzlugu. Dort gunde kargomu subeden adresime getiremeyen ne ise yaradiklarini anlamadigim her aramamda yok bulamadik yok bugun resmi dairelere dagitim yapicaz yetismez gibi komik nedenlerle beni gecistiren yurtici kargoyu kime nereye sikayet edebilirim lutfen biri yardim etsin. Kucucuk bir ilde yasiyorum subeye evim arabayla maximum 10 dakika. Zaten bu ilin bir tane anacaddesi var benim evim de bu ana caddenin hemen kenarinda. Ne bulamamalari mumkun ne de resmi dairelere dagitim yapicaz bugun sizin kargonuz yetismez demeleri makul. Bu kucucuk ilde kac tane resmi daire var. Kaldiki resmi kisisel diye ayrim mi var dagitimda. Velevki olsun dort gunde nasil ulasmaz cok sinirliyim kime sikayet edebilirim.

Şubeyi genel müdürlüğe şikayet edebilirsiniz. Oldukça ilgililer.

Netten siparis yaptim bu firmayla yollamislar. Aradim kac kere kizdim dedim buyuk bir basari bu kucucuk ilde adres bulamamaniz vs yok piskinler. Sonra arkadas aldi kargomu simdi geri yollamam gerekiyo bu sefer de adrese gelmiyorlar. Siteye de tabiki yazdim donus falan olmadi bana.

kargo göndermek için adrese kurye talep etmek içinde site üzerinden gidin bence..

sanırım sizin ordaki şube sorunlu.. bizim burda en iyi çalışan yurtiçi.. bende ptt ile sorun yaşıyorum asla getirmiyorlar .. birde netten takip edince oraya evde bulamadık ihbar kağıdı bırakıldı diyor ama kağıt falan yok.. keyfi çalışıyor ptt burda ..

Once müşteri hizmetlerini, sonra sipariş ettiğin firmayı ara soyle. Benim en nefret ettiğim meslek grubu su kargocular herhalde ya. Hep aynı terane. Çalıştığım hukuk bürosunda toplamda 15 kişiyiz, mesai saatleri içinde full ofisteyiz. Buna rağmen bahaneleri geldik bulamadık:) pes dedim. Cıngar çıkardım. Essek gibi getirdiler. Özellikle asansörsüz binalarda kat çıkmaya üşeniyorlar bence.

şikayet var a yazın yurt içi kargo ve ptt kargo saçmaladı iyice

10 gün beklediğimi bilirim. Burda telefonlara bile cevap vermiyorlar

Tek tek alintilayamiyorum kusura bakmayin. Benim de kargo takipe aliciya adreste ulasilamamistr yazmslar ya ben butun gun evdeyim adam evi bulamiyo bi de utanmadan oraya yalan yanlis yaziyor. Evim de ana caddede yani kor olmak lazim. Ara bi tel sor madem bulamadin. Yani ben adrese gidip alacaksam kargo niye var kargocular ne is yapar. Twitterdan yazdim yarin da aricam mudurlugu.

valla en çok kargo kullanan kişi benim işimden dolayı şu zamana kadar ptt kargo kadar iyisini görmedim.
her zaman ptt diyorum.

Back
X