Yurtici kargo sorumsuzlugu

Tek tek alintilayamiyorum kusura bakmayin. Benim de kargo takipe aliciya adreste ulasilamamistr yazmslar ya ben butun gun evdeyim adam evi bulamiyo bi de utanmadan oraya yalan yanlis yaziyor. Evim de ana caddede yani kor olmak lazim. Ara bi tel sor madem bulamadin. Yani ben adrese gidip alacaksam kargo niye var kargocular ne is yapar. Twitterdan yazdim yarin da aricam mudurlugu.

işte sizin ordaki şube sorunlu demek bizim burdaki ptt gibi.. 40 kere şikayet ettim değişen birşey yok ..
genel müdürlüğe tel edip şubeyi şikayet edin bence yarın..

Ayni problemleri ben de yasiyorum. Yurt ici kargo tam da yemek saatinde dagitima geliyor calistigim kuruma. Oglen arasi. Komedi gibi. Ozellikle yapiyorlar. Sonra da bulamadik deyip gidiyorlar. Her seferinde subeden ben gidip aliyorum. Defalarca soyledim ama sube bu konuda kendini bir turlu duzeltmedigi gibi bir de uste cikiyor siz begenmiyorsunuz ama sorun yok ki bizimle calisan bir suru musterilerimiz var diye. Samirim surekli internetteki musteri hizmetleri numarasini arayip sikayet etmek gerekiyor.

Bir ben mi memnunum yurtiçi kargodan:KK73:kargom maksimum 2 günde elimde oluyor, çoğunlukla bir gün. Geçen gün bir siteden aldığım ürün aras kargoyla 5 günde şubeye ulaştırılıp, 5 gün şubede bekletilip geri gönderi adresine yollanınca yurtiçinin kıymetini bir kez daha anladım.:halay:

Bu firma banada aldigim urunu kapinin onunden 3 kez gecmesine ragmen getirmemisti en son aksam gidip ben almistim paket alel ade arabaya atilmis duruyordu
Bu firmaya yaklasmayin derim

Gecen yil bebegimi kaybettim.sehirdisinda doktorum.oyle birsey olacagini bilemezdik tabiki gidip donecektik.kurtaj olunca kaldim sehirdisinda.ertesi gunde kargom gelecekti.aradim yasadigim ildeki yurtici subesini.dedim 'cok onemli bi saglik sorunum oldu sehirdisindayim kargomu alt kat komsuma birakabilirmisiniz' dedim
Ayyyy adam benimle çatır çatır kavga etti.anlatamam ama nasil cevap vermek.subeye gelip alacaksiniz diyo.ben ilcede oturuyorum sube il mrrkezinde 40 dk.zaten canim yaniyo senmi yaparsin boyle.aradim genel mudurlugu.olayi oldugu gibi anlattim.iki gun sonra getirdiler.ama oyle naletler ki 5.katta oturuyorum cikmiyo yukari asagidan ariyo asagi gelin diyo.gecende ptt kargo asagidan zile basiyo 5 kat asagidan bagiriyo kargooo diye eee dedim asagi gelin diyo gelemem dedim cikti konusa konusa.yasak diyo iki kattan yukari cikmak yonetmelik boyle diyo..ilk defa duyduk yani dedik.bide lutufta bulunmus gibi bu sefer ciktim ama bilin iki kattan yukari cikmak yasak butun kargolar boyle diyo:kızgın:
Boyle nalet iki kargo gormedim ben..bence genel mudurluge sikayet edin..

Berbat bir kargo şirketi.Bir gün kapıya geldiğini gördüm zili çalmasını beklerken arabayı çalıştırdı gitmeye başladı,aşağı indim baktım kart yapıştırmış gitmiş gelip şubeden alın diye.Ağır bir kargoydu muhtemelen yanına almadı kargoyu .Hemen aradım niye kapıyı çalmıyosunuz dedim çaldım dedi gidip şubeden alırsın dedi... Kullanmıyorum artık o iğrenç firmayı..

Evet derdim yurtici kargonun sorumsuzlugu. Dort gunde kargomu subeden adresime getiremeyen ne ise yaradiklarini anlamadigim her aramamda yok bulamadik yok bugun resmi dairelere dagitim yapicaz yetismez gibi komik nedenlerle beni gecistiren yurtici kargoyu kime nereye sikayet edebilirim lutfen biri yardim etsin. Kucucuk bir ilde yasiyorum subeye evim arabayla maximum 10 dakika. Zaten bu ilin bir tane anacaddesi var benim evim de bu ana caddenin hemen kenarinda. Ne bulamamalari mumkun ne de resmi dairelere dagitim yapicaz bugun sizin kargonuz yetismez demeleri makul. Bu kucucuk ilde kac tane resmi daire var. Kaldiki resmi kisisel diye ayrim mi var dagitimda. Velevki olsun dort gunde nasil ulasmaz cok sinirliyim kime sikayet edebilirim.
Ben de onların dağıtım sorumsuzluğundan çok şikayetçiydim. Şimdi bir kargom olduunda netten takip no ile sürekli takio ediyorum. Şubeye geldiği an gidip kendim şubeden alıyorum. Şube ev arası 5 dk ama eve teslim etmeleri akşamüstünü buluyor onları mı bekleyeceğim. Şikayetvar a yazmanızı öneririm.

Evet derdim yurtici kargonun sorumsuzlugu. Dort gunde kargomu subeden adresime getiremeyen ne ise yaradiklarini anlamadigim her aramamda yok bulamadik yok bugun resmi dairelere dagitim yapicaz yetismez gibi komik nedenlerle beni gecistiren yurtici kargoyu kime nereye sikayet edebilirim lutfen biri yardim etsin. Kucucuk bir ilde yasiyorum subeye evim arabayla maximum 10 dakika. Zaten bu ilin bir tane anacaddesi var benim evim de bu ana caddenin hemen kenarinda. Ne bulamamalari mumkun ne de resmi dairelere dagitim yapicaz bugun sizin kargonuz yetismez demeleri makul. Bu kucucuk ilde kac tane resmi daire var. Kaldiki resmi kisisel diye ayrim mi var dagitimda. Velevki olsun dort gunde nasil ulasmaz cok sinirliyim kime sikayet edebilirim.
Şikayetvar.com a şikayet edip numaranızı bırakın benimde başıma başka bir firmayla ilgili sıkıntı geldi Oray'a yazdık o gün aradılar 5 gündür gelmeyen kargo ertesi gün geldi

Uzun bir dönem aras Kargonun elemaniydim maalesef içeriği bildiğim için mutlaka genel Müdürlüğü arayıp şikayet edin ordan ve deyin Size dava acacam diye eğer altan alırsanız hep aynı şeyi yasarsiniz

subeyi genel merkeze sikayet edebilirsiniz, sizi 4 gundur gecistiren sube sorumlusunun adiyla birlikte hos onlarda her bilgi vardir, siz genel merkezlerine olayi anlatan bir mail yazin birdahada kullanmayin.

Şirket olarak yi kargo üyeliğimizi iptal ettik seneler evvel

çok yüzsüz bir firma, şikayetvar.com a şikayet ettim, firmadan geri dönüş de yaptılar
ama değişen hiçbirşey olmadı.
buradaki şube aynı tas aynı hamam.
mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum ama maalesef bazı internet sitelerinin anlaşması var.
eşimi gönderiyorum kargoyu alması için, yine kavga çıkarmayayım diye...
bazen de alışveriş yaptığım satıcıya ulaşabilirsem başka firmayla göndermelerini istiyorum.
boşverin, şikayet bir şey değiştirmiyor bundan sonra muhatap olmamaya bakın.

Allah Allah canım valla bana en hızlı ulaşan kargo şirketi yurtiçi. Herhalde bana denk geldi

Ben web sitelerinden sikayet formu doldurmustum.. ertesi gun nasilda teslim ettiler kargoyu hemde pasa pasa..

Back
X