Yurtii kargo hakknda...

• Konu Sahibi Konu Sahibi N&A
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

N&A

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
466
0
96
36
Kocaeli
kızlar öncelikle günaydın konuyu doğru yeremi açtım bilmiorum. neyse dün yurtiçi kargodan bana paket gelmesi gerekıo msj gonderdıler bugun kargonuz gelıcek die ama kargo gelmedi aradım teslimata cıkamadık çok yoğunuz dediler yarın gelicek şimdi sabah mesaj geldi "kargonuz dağıtıma çıkartılmış ancak ALICI YOK/İHBAR NOTLU die mesaj gönderdi ben dün bütün gün onlar glicek die bekledim ama beni gelmediler bu yazdıkları ne anlama gelio şubeden benim mi alma gerekli

yani sanırım gelmişler ama sana ulaşamamış gibi görünüyor mesajdan..
arayıp sorsana canım tam olarak ne olduğunu.

evdeydim ulaşamamaları imkansız sinir oluorum böle şeyleri kendi sorumsuzluklarını insalara yüklüolar arıcamda saat daha çok erken kaçta açılıodur şube bilmiorum bakıcam sitelerinde warmı die çalışma saatleri

internetten gönderi takibinden kargonun tam olarak nerde olduğunu öğrenebilirsin. gönderen kişiden gönderi no sunu al, kargom nerede yi tıkla ve öğren. yada şubeyi ara, eğer ordaysa çıkarmayın ben almaya geliyorum de.

aradım canım teşekür ederim başlamışlar işe gelicekmiş inşallh bu seferde ben evde yken gelir okulum war bugün off neyse teşekürler tekrar

kargo şubede kaldığı için sana durumu msjla bildirmek zorundalar ve mazaret bildirilmek zorundalar...
çok yoğunduk diye bi mazaret söyleyemezler çünkü genel müdürlük bunu görürse büyük problem olur...o yüzden alıcı yok demişlerdir...
senin çıkmana gerek yok onlar getirir bugün...

canım ihbar notlu demek alıcı ismi girilmemiş demektir. yani alıcının kim olduğunu bilmiyorlar..sen en iyisi şubeyi ara ve paketini kendin al yoksa onlara kalırsa bir iki gün daha sallarlar hergün cebelleşiyom zaten şu kargolarla deneyim kazandım valla :delphin: canım henüz çıkmamıştır daha paketin ara bildir onlara paketi kendin al...

canım ihbar notlu demek alıcı ismi girilmemiş demektir. yani alıcının kim olduğunu bilmiyorlar..sen en iyisi şubeyi ara ve paketini kendin al yoksa onlara kalırsa bir iki gün daha sallarlar hergün cebelleşiyom zaten şu kargolarla deneyim kazandım valla :delphin: canım henüz çıkmamıştır daha paketin ara bildir onlara paketi kendin al...

aradım canım kargoyu paketiniz burda dediler bugün çıkıcak yüklenmiş yani inşallah bugün ulaşır elime okula gitmeden

ihbar notlu demek alıcı adı girilmemiş demek değildir....
ihbar notlu demek alıcıya telefonla şubede kargosunun olduğunu ihbar edilmesi demektir..

ihbar notlu demek alıcı adı girilmemiş demek değildir....
ihbar notlu demek alıcıya telefonla şubede kargosunun olduğunu ihbar edilmesi demektir..
bende kapıya not yapıştıklarında ihbar notlu yazıyorlar diye biliyorum.bir kerede bana gelmişler evde bulamayınca kapıya not yapıştırmışlar sonra geldik sizi bulamadık diye aradılar

evet evet evde bulamayınca kapıya öle not yağpıştırıolar onu biliorum neyse kargom sağ sağlim ( gerçi kutunun üzerine biraz bal dökülmüş ama içerisindekilere bişey olmamış) sonunda bana ulaştı

evet evet evde bulamayınca kapıya öle not yağpıştırıolar onu biliorum neyse kargom sağ sağlim ( gerçi kutunun üzerine biraz bal dökülmüş ama içerisindekilere bişey olmamış) sonunda bana ulaştı

iyi hadi gözün aydın. bal mı dökülmüş delikafadulden:roflol:

ne yazıkkı bu tarz problemler çok oluıyo özellikle bizm şirkette bu kargo problemlerinden neler yaşıyorum
Telefon açtığında adresi teyitle getirirler tabi sizde alabilirsiniz ama adres tamsa bekleyin arada sallıyolar böyle

aynı şey benimde başıma geldi bikaçgün bekledik sora aradık evet gelmiş bugün dağıtıma çıkacak dediler bekledik gemedi ertesi gün yine yok sonra tekrar aradık arkadaşlar dün gelmiş evde bulamamış dediler bende isyan edince biraz fazla çıkıştım galiba hemen getirdilerkendilerini savunacak halleri yoktu çünkü

Arkadaşlar ben bir şey soracağım.Kargo ile bir şey gönderileceği zaman,göndereceğimiz şeyleri kendimiz mi kutu yapıp gönderiyoruz.
Ben bir kaç postanenin kargosunu kullandım.Ama kendimizin kutu yapmasını istediler.
Bu şekilde aslında mantıklı.İstediğimiz gibi sarıp sarmalarız.Kargolarda bu şekilde mi oluyor acaba?
Bir de aynı gün içerisinde teslim etme gibi bir durum olabilir mi?
Yurtiçi güvenilir bir kargo sonuçta,merak ettim.
Bir daha bir şey gönderirsem kargoyu düşünebilirim.

Back
X