Yurtta yaşadığım aşırı saçma olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ceyyceyy_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1.566
208
43
21
Merhabalar yine ben yine olay yurdumda 2 gün önce hastaneye kaldırıldım ve zehirlendim bununla alakalı suçlandım bunu anlatamayacağım olay çok çok uzun neyse dün gece panik atak geçirerek gece ambulansla hastaneye kaldırıldım iki tane sakinleştirici serum vurdular çok çok iyi geldi ve ambulansa intihar düşüncem olduğunu söyledim bugünde doğum günümü kutladık dışarıda arkadaşlarımda yurda geldim ya çok afedersiniz ama a.kodumun yurdunda olaylar beni bırakmıyor iki abla çıktı odama gel aşağı konuşalım dedi neyse konuştuk ettik yukarı bir çıktım kızlar sordu niye çağırdı diye anlattım birden dediler ki sen bizi tedirgin ediyorsun intihar edersen naparız ilk konumda beni zorbalayan kız dedi işte odada istemeyiz seni intihar ediceksen git odadan bizi de etkiledin nasıl üzüldüm nasıl ağlattılar beni kaç gündür sürekli idare tarafından oda tarafından zorbalanıyorum artık burama kadar geldi gerçekten zarar verme raddesine getirdiler beni psikiyatriye gidecekmişim idarenin emriymiş

Ayrıca başına o alaycı gülüş ifadesini koyamazsınız benimle görüşürken
Yahu ben olayın başını hiç anlatmadım ki başında ne saçma olaylar tavırlar döndü
Olayların başını bilemem ama sağlık görevlileri işini yapmış. Gerçekten bu hislere sahipsen ileride müteşekkir olacağın bir şey. Üstelik yurtla odanda yasananlar hakkında konuşursan seni şu an fazlasıyla ciddiye alırlar.

Diğer mesaja da şunu söylemek istiyorum; :d

Gerçi ben ilgi çekmeye çalıştığını düşünüyorum, bu düşünceye daha yakınım ama yine de bi tedavi görsen iyi olur. İlgi çekme çabanın altında da başka sebepler var muhtemelen.
La havle la havle ya defol git ilgi çektiğimi düşünüyorsan

La havle la havle ya defol git ilgi çektiğimi düşünüyorsan
Bi zorbalamak/zorbalanmak lafını öğrenmişsiniz, bi de narsist, 10 konudan 8'inde mutlaka geçiyor :KK53:
İnsanlar haklı; destek alman gerekiyor, kendi iyiliğin ve çevrenin iyiliği için. Sana hakaret edilmemiş, buna sinirlenip millete saldırmana gerek yok. Hoşuna gitmeyen bi şey söylendiğinde her zaman zorbalanmış olmuyorsun.
Demek korkmuş odadaki kızlar, tedirgin olmuşlar, haklılar da.

Merhabalar yine ben yine olay yurdumda 2 gün önce hastaneye kaldırıldım ve zehirlendim bununla alakalı suçlandım bunu anlatamayacağım olay çok çok uzun neyse dün gece panik atak geçirerek gece ambulansla hastaneye kaldırıldım iki tane sakinleştirici serum vurdular çok çok iyi geldi ve ambulansa intihar düşüncem olduğunu söyledim bugünde doğum günümü kutladık dışarıda arkadaşlarımda yurda geldim ya çok afedersiniz ama a.kodumun yurdunda olaylar beni bırakmıyor iki abla çıktı odama gel aşağı konuşalım dedi neyse konuştuk ettik yukarı bir çıktım kızlar sordu niye çağırdı diye anlattım birden dediler ki sen bizi tedirgin ediyorsun intihar edersen naparız ilk konumda beni zorbalayan kız dedi işte odada istemeyiz seni intihar ediceksen git odadan bizi de etkiledin nasıl üzüldüm nasıl ağlattılar beni kaç gündür sürekli idare tarafından oda tarafından zorbalanıyorum artık burama kadar geldi gerçekten zarar verme raddesine getirdiler beni psikiyatriye gidecekmişim idarenin emriymiş
E kardeşim ne istiyorsunuz anlamıyorum. İntahar etmek istediğini söylemişsin idare de psikiyatriye gideceksin demiş, haksızlar mı?
Yurt arkadaşlarına gelince, üslupları kötü ama sabah uyandıklarında odalarında c*set görmemek en doğal haklarıdır diye düşünüyorum : D

Yurda ambulans çağırma mevsimi başlamış. Diğer kızlar hep bu siren sesi yüzünden ders falan çalışamıyor. Hakka giriyorsunuz

Günlerdir aynı konuyu açıyorsun psikolojik destek al diyoruz YOK. Gerçekten ilgi çekmek için yapıyorsun artık ettiğin şu küfre bak. Herkes yanlış bir sen mi doğrusun? Ayrıca idarenin seni uyarması veya psikoloğa git demesi zorbalamak olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X