İlgi çekmeye çalışmanın en ucuz hallerinden cidden kız yurduna durmadan ambulans olayı

Serumlu kol fotosu da gelirse kombo
Vallahi benim yurduma da gelirdi. Bir gece başka arkadaşın yurdunda kaldım oraya da ambulans geldi

bir kız sevgilisiyle kavga etmiş.
Konu sahibi, sen intihar edeceğim dediysen o yetkililer bunu bildirmekle, seni bir yerlere yönlendirmekle
yükümlü
Benim mesleğimde de bu var. Eğer ilgilendiğim cocuk bana ihbar niteliğinde bir şey söylerse dövüldüğüne, taciz edildiğine, intihar etmek istediğine dair vs ben bunu en kısa sürede raporlamak ve aksiyon almak zorundayım. Yapmazsam hapse kadar yolu var.
Sen yarın intihar etsen ölsen Twitter'a oda arkadaşların yazsa 'hep öleceğim diyordu, herkes biliyordu, ambulansa da soylemisti' falan diye. O konuda tutanak tutmayan yetkilinin hayatı kararır. Hele hele Twitter'da linclenirse direkt görevden alınır.
Kim niye böyle bir risk alsın ki? Yönetim gerekeni yapmış, tedaviye yönlendirmiş, takibini de sağlayacaklar. Artık olacak olumsuz olayda rahatlıkla ellerinden geldiğini yapıp üst merciilere bildirdiklerini söyleyecekler.
Onları mı öldürücem sanki boş yapmasınlar
Ayrıca kendini öldüren insan neden giderken nefret ettiği birini de yanında götürmesin ki? Kim olsa korkar. Sonuçta kaybedecek en önemli seyinden, canından vaz geçtiğini söylüyorsun