Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sen sadece göğüs ölçüne göre sütyen aldığın için yürürken ya da koşarken rahatsız olmuşsundur. yani yanlış iç çamaşırı kullanıyorsun.doğru düzgün iç giyim mağazasına gittiğinde oradaki kızlar senin sırt ölçünü de alacak ve sana en uygun bedeni verecek.göğüslerin 85 olabilir ama sırtın çok darsa o beden sana olmaz.ilerde şekli bozulur göğsünün.o yüzden paraya kıyıp birkaç tane marka sütyen al.kesinlikle rahatsızlığın gidecek.
penye olanlar ozellikle bence iyi gelmez buyuk goguslere...
birde 85 numara dedigin gogusun buyuklugu degil sirtinla birlikte olan olcumdur...asil buyuklugu cup dedigimiz sey belirler...a-b-c filan diye buyur...kimisi varki sirti filan genistir 85 giyer ama gogusleri kucuk oldugu icin B takar..dolayisiyla 90-B aslinda hicte buyuk gogsu olmadigini gosterir.
sütyenin cup ne kadar büyük olursa o kadar sallanır. sallanmaması için cup normal bedenden küçük, sırt büyük olmalı. bir de bazı sütyenler çok çıkık. onun yerine daha yayvan ve destekliler daha az sallıyor.
mesela benim sırt genişliğim 75-80. sizin 85 90 dediğiniz şeylerin sırtınız olduğunu sanmıyorum. 85 90 diye satılanlar sırt genişliği ölçüsü. 85 90 göğsünüzdür o da 85 90 diye satılmıyor.
bir de askı gevşekse de sallanıyor. askı sıkı olunca daha iyi tutar. sallanacak yer pek kalmıyor çünkü. aşağı inmezse yukarı da çıkmış olmaz.
aynı sorunu yıllardır yasıyorum.yürürken lop lop sallanıyor,tasıyor.......
ucuz sutyen de taktım en pahalısını da taktım.....sonuç aynı....iç çamaşır mağazasında kı çalışanlar hiçbir şeyden anlamazlarsa alacağın hıcbır sey işe yaramaz .....örnek ben......
al bendende o kadar. dün 3 tane aldım bir tanesini taktım bugun yine aynı yine aynı. sorun sütyende değil bende bende. küçükken fıncan koy büyür dediler ben daha çok buyuk olsun dıye kase koymuştum nerden koydum şimdide sıkıstıracak yer bulamıyorum. neyse yeter bu kadar meme muhabbeti iyi sütyen de fayda etmedi.
al bendende o kadar. dün 3 tane aldım bir tanesini taktım bugun yine aynı yine aynı. sorun sütyende değil bende bende. küçükken fıncan koy büyür dediler ben daha çok buyuk olsun dıye kase koymuştum nerden koydum şimdide sıkıstıracak yer bulamıyorum. neyse yeter bu kadar meme muhabbeti iyi sütyen de fayda etmedi.
e lafimizi dinlemedin ki. git bir magazaya deneyerek yeniinci 1910 al. dene ki tam olculusunu al. kim sana 3 tane al dedi. bir tane al tam al. ama DENEYEREK al.