yürüteç

ecrin1453

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
75
5
6
35
Afyon
örümcek,yürüteç kullananlar varmı yardım lutfenn. . . oglum iyice yaramaz oldu kucaktan ınmıo ne yapacagımı sasrdım hıc oturmak ıstemıo zaten yalnzda oturamıo dusuo:(hep ayakta durmaktan ıyıce yoruldum aklıma bu geldı kullananlar warmı help help

yürüteç çok tehlikeli birşey. bende alayım diye araştırdım ama kazalara hatta bebek ölümlerine ble yol açıyor. ayrıca çocuğum gelişimi içinde çok zararlı, sklyoz gibi bozukluklara yol açıyor. alma sakın

Bizimde doktorumuz kesinlikle önermedi..iki kızımdada kullanmadım ben..

Ben yürüteç kullanan annelerden biriyim. Yürüteç almaya karar verdiğimde, çevremden büyük tepki gördüm. Ama çevremi pek önemsemeden aldım. Benim annem 3 çocuğunu da yürüteç ile büyüttü ve hiçbirimizde anormal bir durum veya kaza yaşamamış.

Benim oğlum da kullandı, çok da rahat ettik. Tabi ki bütün gün içinde oturmadı, gün içinde belli bi süre oturdu. Kendisi de çok mutlu oluyordu, kendisini özgür ve bağımsız hissediyordu, ona ayrı bi keyif veriyordu.

Ben tavsiye ederim ama tabi ki herkesin kendi bileceği bi karar 😉

aldım bnde bı ay kadar oldu cok rahat oldu soyledıklerınze katıloorum. . .kucakta tasımaktan kollarım ıyıce yrulmustu

Back
X