yürüteççç yardım kızlar

pinar123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
166
20
68
İstanbul
arkadaşlar meraba benim bebişim 5.5 aylık şimdi yürütece koymak istiyorum çok mu erken 6 ayı beklemelimiyim bide nasıl ve nerden almalıyım tecrübeli anneler bi yardım edebilirseniz çok memnun olcam teşekkürler şimdiden..

benim bebeğim 2 aylık henüz ama ablamın bebeği üç üçbuçuk aylıkken kullanmaya başladı çok şükür hiç sorunumuz yok

Üç buçuk aylık bebeği nasıl koydunuz yürütece :S Benim kızım da yedi buçuk aylık doktorumuz özellikle yürüteç kullanmamamız gerektiğini söyledi. Üç yeğenim de kullanmadı maşallah hepsi de yaşını doldurmadan yürümeye başladı. Oyalansın istiyorsanız yere koyun kendi kendine çabalamayı öğrensin. Bilirkişi değilim sonuçta ama çocuğunuzun doktoruyla konuşup öyle hareket edin bence. Güle güle büyütün yavrunuzu...

Son düzenleme:
Üç buçuk aylık bebeği nasıl koydunuz yürütece :S Benim kızım da yedi buçuk aylık doktorumuz özellikle yürüteç kullanmamamız gerektiğini söyledi. Üç yeğenim de kullanmadı maşallah hepsi de yaşını doldurmadan yürümeye başladı. Oyalansın istiyorsanız yere koyun kendi kendine çabalamayı öğrensin. Bilirkişi değilim sonuçta ama çocuğunuzun doktoruyla konuşup öyle hareket edin bence. Güle güle büyütün yavrunuzu...

teşekkürler yanıtınız için doktorumuz 5 ayı bitince koyabilirsin dedi ama nasıl bişey almam konusunda karasız kaldım.

bebeğin hareket gelişimine göre değişebilir ama çok uzun süreli yürüteçte tutmaman gerekiyor bebeğini. arada sırada koyman daha iyi olacaktır. benim yeğenim emeklemiyor ama ellerinden tutup veya yürüteçte fır dönüyor valla 4-5 aylıkken başladılar ama dediğim gibi çok uzun süreli değil. bebeklerin kemikleri yumuşacık ve şekil almaya yeni başlıyor o yüzden her şekilde dikkat etmeliyiz

bencede küçük bir kaç hafta daha bekle derım.. cokta uzun süreli otutturma. ben 3 ay kullandım günde bikaç defa otutturuyordum 10-15 dk falan. 9 aylıkken bıraktım ve hemen yürümeye başladı

Yürüteç için 6 aylık olması gerekiyor şu anda erken. Chicco dj yürüteç öneririm ben kullanmıştım çok memnun kaldım. 100 tl civarı ben internetten satın almıştım. Tek seferde en fazla 20 dakika oturtulabiliyor kullanma klavuzunda yazıyor zaten. Benim oğlum çok kullandı 10 aylıkta yürüdü.

teşekkürler kızlar bende 6 ayı dolsun o zman ı-koymaya karar verdim zaten 10 dk. dan fazla koymam bende zaten de neyse o chicco ya bakım canm teşekkür ederim

olabilir bende sağlıkçıyım herkesinfikri bir olmak zorunda değil!!!

Back
X