• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yürütemiyorum artık

bende umursamamayı denicem yoksa bebeğimin en muhteşem zamanlarını mutsuz ve farkında olmadan geçireceğim..
bak tatlım bu hayatta hiç bir şey için canını sıkmaya değmiyor 3 günlük dünya sonuçta hepımiz türlü acılar sıkıntılar yasıyoruz ama onların ardından bir güzellik olunca bize öyle neşe öyle mutluluk verıyorkı ve anlıyoruz mutluluğun kıymetını..... benım eşim bile benım içinde olsa canını sıkmaya değmez der yarın ne olacağımız belli değil şu zamanlarını mumla ararsın bak biz çocuk olsun dıye türlü şeyler içiyo deniyoruz onla ılgılen onla hayat bul eşinede erkek gibi kesın ve net cvblar ver ( iyyim sen tşkler tamam oldu bende ne eğlenıyoruz bebişimle felan sanki mecburen sorar gibi sana yanaşınca senle ılgılenınce candan davrankı senle ılgılenınce güzelleştiğini anlasın:1:

eşin destek olmayınca zor oluyordur canım ya
Allah razı olsun benimki hep yardım etti halende eder
işten yorgun gelsede uykusuz kalsada hastalansa yada kızım bazen keyfiye uyandırır gecenin bi körü babasını
gıkını çıkarmaz kalkar garibim
seninki bana bi garip geldi
baba dedigin en az anne kadar ilgilenmeli çocukla

çok bunaldım artık ya 6 yıllık bir ilişki ve sırf sorumluluk almak bir evi idare etmek bir adamla yaşamak idare anlamında çok zor geliyordu ve bu yüzden evlenmem derken evlendim üstüne üstlük bir de hemen hamile kaldım.. ilk öğrendiğimde o kadar ağladım istemiyorum dedim ki kimse mutlu olamadı hamile olmama benim halimi görünce..
zaman geçti düşük tehlikem oldu o an anladım ki bebeğim parçam olmuş kaybetme korkusu sarmış beni.. onu düşünüp onun için yaşamaya başladım.
hamilelikten de kaynaklanan aşırı hassasiyet yüzünden eşimle tartışmalar ağlama krizleri vs vs aldı başını gitti..
doğum oldu mucizemii gördüğüm an şükrettim. benim de bir bebeğim olmuştu :) o kadar tatlı şirin bir varlığın benim olma ihtimali aman Allahım diyordum hep.. ama eşimin yine umrunda değildik hastanede annem kaldı benimle doğum olduğu gün akşamı erken gönderdim eşimi ki yarın erkenden gelsin diye. o ise arkadaşı ile önce yemeğe gitmiş sonra bizde çay içmişler derken gecenin bir körü uyumuş ve sabah 11 gibi ben mesaj atmasam hala uyuyacaktı :( gelip kendisini affettireceğine gelince yine uyukladı..
eve geldik yine aynı ben ağrılı bir şekilde oğlumu emzireyim diye uğraşırken sabah akşam uykularda.
tek başıma bakmakta zorlanınca anneme gittim 1 aylığına zaten o arada eşim de 10 günlüğüne iş için şehir dışında olacak dönüşte de beni alıp gelecektik.
geldik mutlu muyum hayır. hem de hiç. değişen hiç bir şey olmamış..
bugün ağrım var diye 1 saat bakar mısın dedim 40 dk baktı acıkmştır diye gittim emzirdim tatil gününde biraz bak da uyuyayım olmaz mı dedim hemen çıkıştı bende işe gidiyorum yoruluyorum bugün erken kalktım işte diye.
bunları hakedecek ne yaptım bilmiyorum bebeğime sütüm yetmicek diye üzülmeyeyim diyorum olmuyor :( bıktım usandım artık yalnız bocalamaktan.

:))))))))))))) güldüm yazdıklarını okuyunca.çok ciddi şeyler değil bunlar.aşarsınız emin ol.benim eşim 10 dak. bile yalnız kalamıyordu çocukla.kucağına alamıyordu.elinden düşecekmiş gibi geliyormuş.neyse arkadaşların cevaplarını oku derim.gayet mantıklı şeyler yazmışlar.

ben sana bir şey diyemiyorum çünkü ben kocamdan senin beklediklerinin hiç birini beklemedim.kanguru gibi kızımı kucağımda taşıdım.WC ye gidecekken park yatağına bırakıyordum.eşim uykusuz kalmasın diye başka odada bile kalmaya razıydım ama kızım çok sakin bir bebekti ve eşim bizi hiç yalnız bırakmadı.sanırım beklentisiz olmak hayatı daha kolaylaştırıyor

bak tatlım bu hayatta hiç bir şey için canını sıkmaya değmiyor 3 günlük dünya sonuçta hepımiz türlü acılar sıkıntılar yasıyoruz ama onların ardından bir güzellik olunca bize öyle neşe öyle mutluluk verıyorkı ve anlıyoruz mutluluğun kıymetını..... benım eşim bile benım içinde olsa canını sıkmaya değmez der yarın ne olacağımız belli değil şu zamanlarını mumla ararsın bak biz çocuk olsun dıye türlü şeyler içiyo deniyoruz onla ılgılen onla hayat bul eşinede erkek gibi kesın ve net cvblar ver ( iyyim sen tşkler tamam oldu bende ne eğlenıyoruz bebişimle felan sanki mecburen sorar gibi sana yanaşınca senle ılgılenınce candan davrankı senle ılgılenınce güzelleştiğini anlasın:1:

son cümlene bayıldım :) teşekkür ederim

eşin destek olmayınca zor oluyordur canım ya
Allah razı olsun benimki hep yardım etti halende eder
işten yorgun gelsede uykusuz kalsada hastalansa yada kızım bazen keyfiye uyandırır gecenin bi körü babasını
gıkını çıkarmaz kalkar garibim
seninki bana bi garip geldi
baba dedigin en az anne kadar ilgilenmeli çocukla
şanslısın ;) belki biraz daha büyüyünce değişir son konuşmamızda da biraz faydası oldu sanki.. şimdi sana ihtiyacı var sana bağımlı olduğundan elimden çok şey gelmiyor biraz daha büyüsün elimden geleni yapıcam falan dedi..

:))))))))))))) güldüm yazdıklarını okuyunca.çok ciddi şeyler değil bunlar.aşarsınız emin ol.benim eşim 10 dak. bile yalnız kalamıyordu çocukla.kucağına alamıyordu.elinden düşecekmiş gibi geliyormuş.neyse arkadaşların cevaplarını oku derim.gayet mantıklı şeyler yazmışlar.

ben sana bir şey diyemiyorum çünkü ben kocamdan senin beklediklerinin hiç birini beklemedim.kanguru gibi kızımı kucağımda taşıdım.WC ye gidecekken park yatağına bırakıyordum.eşim uykusuz kalmasın diye başka odada bile kalmaya razıydım ama kızım çok sakin bir bebekti ve eşim bizi hiç yalnız bırakmadı.sanırım beklentisiz olmak hayatı daha kolaylaştırıyor

beklentisizliğe alışmaya çalışıyorum bende :) ciddi olmadığını biliyorum ama bazen kendimi çok yalnız hissedince herşeye sarıyorum :(

daha yeni evli sayılırsın
bende benzer şeyler yaşadım halada yaşıyorum bazen eşimden nefret ettiğim bazende çok sevdiğim asla kopamadıgım biri oluyor
sabır en güzel şeydir bak bebeğinde olmuş.benimde 1 oğlum var 6 aylık
kaynanamla oturdugum için eşim bana pek yardım etmiyordu kaynanam dururken ama gece ağlamalarında azda olsa bakardı. ama şimdi hiç bakmıyo hatta çok kavga ediyoruz artık çok bunalıyorum bazen ama oğlum için evliliğim için dayanmak zorundayım ve zorundayız..
üzülme senin durumunda çok anne var eş var.. kocalar hep ilgisiz zaten kafalarının dikine gitmeyi çok severler.. onlarherşeyi çok iyi bilir bizz bilmeyiz sabahlara kadar çocuk bakalım sonrada fırça yiyelim ohh be ne ala erkek olası var insaın

bende diyorum bazen iyi ki Allah bana erkek evlat vermiş benim gibi çekmez diyorum :D gerçi her kadın da bir olmuyor ya neysee

esiniz bebek istiyormuydu? yoksa kazara mi oldu?

Back
X