Yürütemiyoruz.

Yyyyyyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
140
72
48
34
Merhaba bayanlar, öncelikle eşimle ilgili aşağıya yazacaklarımı okumanızı sonrasında da vereceğiniz cevapları merakla bekliyorum. Başlıyorum.
Seni seviyorum demez
Özür dileyeceği yada afedersin diyeceği bi durumda asla yapmaz.
Benim isteklerimi her zaman küçümser.
Düşsem, başımı kolumu bi yerlere çarpsam güler, dalga geçer.
Asla ama asla gönlümü almaz, ben gönlünü almayı gerektircek bişey yapmadım der .
Kendinin benim tarafımdan hep sorgulandığını düşünür, ve de zaten sorgulatmaz(!)
Aynı zamanda beni sorgulamaz da.
Hiç bir suçunu kabul etmez, herşeyde beni suçlar.
Kendi kullandığı Bardağı yerine koy dediğim anda, sinirlenip öfke kusar.
Durduk yere sarılıp öpmez, sadece ihtiyaç gidermek için yakınlaşır geçici olarak.
Kızımın odasıyla ilgili süsleme konusunda vs hayalim var dediğimde, 'hayale bak' demişti.
Konuşmamla dilim sürçse dalga geçer.
Evlilik yıl dönümünde yemeğe çıkardı, menüde ne var dedim et dedi aa köfte olsaydı dememle, üstüme kin kustu, beni hiç bişeyi beğenmemekle suçladı. Bi sürü laf saydı, keşke ayarlamasaydım yürü eve gidiyoruz dedi ağlattı ve bide haklı olan kendisiymiş gibi günlerdir de konuşmuyor.
Benim dışımda başkasına böyle davrandığını fark etmedim ama belki ilerde kızına böyle davranabilir.
Başka bayanlara bile benden çok daha nazik.
Bunları ona sözle söylediğimde ajitasyon yaptığımı söyleyip dalga geçiyor, yada ay şiödi ağlayacağım diyor.
Kendini fazlasıyla üstün görüyor, bişey olduğunda sürekli çalıştığı firmaya akıllıların girebileceğini söylüyor. Ama bazı durumlarda özgüveni düşebiliyor.
Beni gerçek anlamda hiç dinlemiyor, duymuyor.

Böyle biriyle yapamıyorum, artık kendimden taviz vere vere değersizleştiğimi ve değersizleştirildiğimi hissediyorum. Ne yapıcam hiç bilmiyorum

Okurken kendimi yerinize koydum. Evet. Çok degersiz hissettim.

Eşiniz hiç değer vermiyor size.

Ne tuhaf adamlar var ya.

Bu konuları okuduktan sonra sokaklarda erkeklere bakıyorum. "Bu olabilir mi" diyorum. Ama hickimseye yakıştıramıyorum.

Çok üzgünüm sizin için.

Böyle bir hayat verecekse niye evleniyo delirmiş bu adamlar ya yazık günah sana sen de ona nasıl davranıyosa öyle davran tabii bu evliliğin bitmesi daha hayırlı ama öyle kolay da bitmiyo evlilikler evlilik terapistine gitmenizi tavsiye ederim ancak bi uzman düzeltebilir bu evliliği

Merhaba bayanlar, öncelikle eşimle ilgili aşağıya yazacaklarımı okumanızı sonrasında da vereceğiniz cevapları merakla bekliyorum. Başlıyorum.
Seni seviyorum demez
Asla ama asla gönlümü almaz, ben gönlünü almayı gerektircek bişey yapmadım der .
Kendinin benim tarafımdan hep sorgulandığını düşünür, ve de zaten sorgulatmaz(!)
Durduk yere sarılıp öpmez, sadece ihtiyaç gidermek için yakınlaşır geçici olarak.
Kızımın odasıyla ilgili süsleme konusunda vs hayalim var dediğimde, 'hayale bak' demişti.
Evlilik yıl dönümünde yemeğe çıkardı, menüde ne var dedim et dedi aa köfte olsaydı dememle, üstüme kin kustu, beni hiç bişeyi beğenmemekle suçladı. Bi sürü laf saydı, keşke ayarlamasaydım yürü eve gidiyoruz dedi ağlattı ve bide haklı olan kendisiymiş gibi günlerdir de konuşmuyor.
Benim dışımda başkasına böyle davrandığını fark etmedim ama belki ilerde kızına böyle davranabilir.
Bunları ona sözle söylediğimde ajitasyon yaptığımı söyleyip dalga geçiyor, yada ay şiödi ağlayacağım diyor.
Kendini fazlasıyla üstün görüyor, bişey olduğunda sürekli çalıştığı firmaya akıllıların girebileceğini söylüyor. Ama bazı durumlarda özgüveni düşebiliyor.

Böyle biriyle yapamıyorum, artık kendimden taviz vere vere değersizleştiğimi ve değersizleştirildiğimi hissediyorum. Ne yapıcam hiç bilmiyorum
Eşiniz belli ki güçsüzlüğünü böyle psikolojik oyunlarla kapatmaya çalışıyor.psikolojik destek alması lazım tek başına başlasın sonra evlilik terapistine gidin

Adamda sizi kaybetme korkusu yok
Belliki her zaman o ne yaparsa yapsın cekeceginizi düşünüyor
Güzel bir ters köşeyi hakediyor bence
Boşanın diyemem ama alın basınızı bikaç gün uzaklasın senle olmuyor diyin bakalım kendine gelicekmi

Boşan
Seni seviyorum demez

Ben de eşimle pek anlaşamıyorum
Hata yapsa özür dilemez ben de dilemem
Bi yere çarpsam saf saf güler e ben de ona gülerim
Bi hayalini anlatsa bana saçma geldiği için hayale bak derim o da bana der..
Özel günleri yeni yeni kutlamaya başladı..
Maç izlerken acayip dalga geçerim o yüzden maç zamanı benden kaçar
Ben de evde durmuyo diye kızarım..
Ama galiba ben de hatalıyım
Bi kadın gibi değil de asker arkadaşı gibi davrandığım için adam bana karşı hassas olamıyor demekki
Bu konuyla kendimi de sorguladım :(
Evde bi düzen yok
Genelde gerginim öfkeliyim
Çok ağrım olduğu için sürekli ağrım var ağrım var diyorum
Yok anam bende sıkıntı var

kaçarak uzaklaşın,
yok bu olmaz diyorsanız,
siz de ona size davrandığı gibi davranın.

Ben de eşimle pek anlaşamıyorum
Hata yapsa özür dilemez ben de dilemem
Bi yere çarpsam saf saf güler e ben de ona gülerim
Bi hayalini anlatsa bana saçma geldiği için hayale bak derim o da bana der..
Özel günleri yeni yeni kutlamaya başladı..
Maç izlerken acayip dalga geçerim o yüzden maç zamanı benden kaçar
Ben de evde durmuyo diye kızarım..
Ama galiba ben de hatalıyım
Bi kadın gibi değil de asker arkadaşı gibi davrandığım için adam bana karşı hassas olamıyor demekki
Bu konuyla kendimi de sorguladım :(
Evde bi düzen yok
Genelde gerginim öfkeliyim
Çok ağrım olduğu için sürekli ağrım var ağrım var diyorum
Yok anam bende sıkıntı var

Yürüyen ego.
Ya uğraşma sal ipini gitsin ya da dişlerini geçir kendini ezdirme. Karşısında ağlama, sende onu aşağıla, her insan hata ya da aptallık yapar. Yaptığı anda başına kak dalga geç, sana söylediklerine gül geç karşısında umursama bile. Sana Bi laf ettiğinde kendini öv göklere çıkar, ne derse desin. Onun egosunu ancak daha güçlü bir ego ezer. Güçlü dur. Yokmuş gibi davran. Akıllanır o zaman.

Kendi eksik olduğu her şeyi başka tepkiler vererek kapatmaya çalışıyor. Ve kimse böyle bir adamı çekmek zorunda değil. Senin özgüvenini kırmış anladığım kadarıyla. Ya buna bir daha izin vermeyecek tepkiler vereceksin ya da boşanacaksın başka yolu yok.

Back
X