Yürüyen Mikrop Muamelesi!?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen çocuğum hastaydı, aksam basim ağrıyor dedi ertesi gün okula göndermedim, öğlene doğru ateşlendi çocuğun gözleri küçüldü resmen bayildi yatiyor doktora götürdüm, geldik cocuk halsiz bakiyor melül melül ates 39.5 oldu. Açılamadı benim ev dandini kaldi, misafiri bırak süt geldi almayim smdi onu pişirip yoğurt yapamam dedm oğlum anne al puding yap dedi, sirf o istedi diye aldim. Ben misafiri birak eve sütü almak istemedim. Yani basit bir grip değil olay o çocukların gribi farklı oluyor. Anladığım siz görüşmeyi cok istiyordunuz buna bozuldunuz. Çocuğunuz var mi bilmem ama cocuk hasts olunc hersey duruyor

cocuk hastaysa ben kocamin yatagina ugramiyorum bir de arkadasimla mi bulusacagim! korumaci olmakla alakasi yok inanin cocuk olayi bambaska huysuz aksi ve her an size ihtiyac duyuyor, hicbisey olmasa bile o hastayken onkadar yoruluyorsunuz ki kafaniz baska hicbiseyi kaldirmiyor.

cocugun oldugunda anlarsin arkadasim, gercekten hicbi sorumluluga benzemiyor

Hele de 0-6 yaş grubu bir çocuk hastaysa anne perişan, ev pert, çocuk normalde yemediği şeyleri bile istiyorum diye ağlama krizindedir, tabii bu kriz esnasında kucağınızda yakanıza yapışmıştır:silah:
Bunlar yine çocuk, bir de bunun grip olmuş koca modeli var, az sonra can verecekmiş gibi bir modda ölüyorum bana bakmıyorsun tribi çekilir, ki çocuk en azından çocuktur ama koca ne çeşit bir çocuktur anlamak mümkün olmaz, yine ev pert, kadın perişan, koca bebeği pışpışlamak zorunda kalırsınız.
Evli çocuklu kadınlara gönül koymayın, onlarda bir küçük bir erişkin çocuk vardır ve hastalık hali kırmızı alarm durumudur.
O en beteri zaten.
Evde ohal ilan ediliyor, az sonra imam gelip son namazı kaldıracak gibi acıklı bir hal.
Sürekli ahlama, inleme, istek ve her şeye memnuniyetsizlik bir de trip!
Hiç bakmıyorsun bana lar, hiç ilgilenmiyorsun lar, yok yok istemem ben burada sessizce yatayım gözün görmesin zaten beni iyileşmeyi bekleyeyim ler...

Koca bebeğe mi bakacaksınız, evdeki diğer hakkı olan bebeklere mi tam bir muamma😂

O en beteri zaten.
Evde ohal ilan ediliyor, az sonra imam gelip son namazı kaldıracak gibi acıklı bir hal.
Sürekli ahlama, inleme, istek ve her şeye memnuniyetsizlik bir de trip!
Hiç bakmıyorsun bana lar, hiç ilgilenmiyorsun lar, yok yok istemem ben burada sessizce yatayım gözün görmesin zaten beni iyileşmeyi bekleyeyim ler...

Koca bebeğe mi bakacaksınız, evdeki diğer hakkı olan bebeklere mi tam bir muamma😂
Koca bebeklerin hepsi aynı cümleleri kuruyor demek ki:KK70:seslendiklerinde ilk seferde duymazsanız arka fonda acıklı bir müzik, ben burada kendi kendime ölürüm diyen koca:)) he bir de siz yanlışlıkla üstümde biraz kırgınlık var galiba derseniz yandınız, sizden önce ölüm döşeğinde bir hasta gibi kendini yatağa atar, asıl ben hasta oluyorum çok fenayım, üşüme geldi, çorba yapsana demeye başlanır, çoçuğunuz hastayken sırf onunla da ilgilenin diye yorgan döşek yatan kocalar var:KK70:

Şunu yapacaksanız, arkadaş edinmeyin diyen siz değil miydiniz?
Yazdıklarımdan benim nasıl bir arkadaş olduğum/olacağım çıkmıyordur herhalde/ya da çıkamaz bence.
Hem neden size alınayım ki!?
Herhangi bir bağımız mı var?
Genel ve son cevabım
Çoğunluğun kararına saygı duyuyorum. Hatta benim çocuğum olsa tabii ki ben de öyle davranırım. Sorun bunun birkaç defa yaşanması, hatta daha başka şeyler de yaşamamızdı. Çok ciddi şeyler değil bunlar. O yüzden onları yazmak istemedim. Dün gece moralim bozulmuştu, içimi dökmüştüm. Ama iyi de yapmışım, içinde bir yerlerde dökmek istediği bir şeyler olanlar hemen saldırıya geçmişler.
Onlara iyilik yaptığımı düşünüyorum. ☺
Ah lütfettiniz.

Hele de 0-6 yaş grubu bir çocuk hastaysa anne perişan, ev pert, çocuk normalde yemediği şeyleri bile istiyorum diye ağlama krizindedir, tabii bu kriz esnasında kucağınızda yakanıza yapışmıştır:silah:
Bunlar yine çocuk, bir de bunun grip olmuş koca modeli var, az sonra can verecekmiş gibi bir modda ölüyorum bana bakmıyorsun tribi çekilir, ki çocuk en azından çocuktur ama koca ne çeşit bir çocuktur anlamak mümkün olmaz, yine ev pert, kadın perişan, koca bebeği pışpışlamak zorunda kalırsınız.
Evli çocuklu kadınlara gönül koymayın, onlarda bir küçük bir erişkin çocuk vardır ve hastalık hali kırmızı alarm durumudur.

Anlatmak istediğim buydu, gönül koymuştum.
Ama bu gönül koymak beni kabul etmediği için değildi. Aramızda -ona hissettirmediğim-daha başka şeyler de olduğu içindi. Önceki hafta gitmek istediğimde komşum gelecek demişti. Başka zamana.. demişti.
Yani tabii ki bunlar çok önemsiz şeyler belki de. Benim hassas zamanıma denk geldi.

Beni anladığınız için teşekkür ederim.
Ayrıca, konuyu kapatmanızı rica edebilir miyim?
Çünkü, bu tür yorumların geleceğini bilseydim açmazdım. Bu tür dediğim, evinin anahtarını mı verseydi, seninle mi ilgilensin istiyorsun, arkadaş edinme gibi gibi.

İyi de hasta olan siz değilsiniz, çocuk hasta. Nereden çıkardınız size mikrop muamelesi yaptığını? Gereksiz alınganlık.

Anlatmak istediğim buydu, gönül koymuştum.
Ama bu gönül koymak beni kabul etmediği için değildi. Aramızda -ona hissettirmediğim-daha başka şeyler de olduğu içindi. Önceki hafta gitmek istediğimde komşum gelecek demişti. Başka zamana.. demişti.
Yani tabii ki bunlar çok önemsiz şeyler belki de. Benim hassas zamanıma denk geldi.

Beni anladığınız için teşekkür ederim.
Ayrıca, konuyu kapatmanızı rica edebilir miyim?
Çünkü, bu tür yorumların geleceğini bilseydim açmazdım. Bu tür dediğim, evinin anahtarını mı verseydi, seninle mi ilgilensin istiyorsun, arkadaş edinme gibi gibi.
kadin sizinle arkadaslik etmek istemiyor muhtemelen. bir sure hic geleyim gideyim demeyin bakin arayacak mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X