Yusuf aytaç tohmanin dogru tedavisi

melekzanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
266
84
28
37
Sevgili arkadaslar hepinize kolayliklar diliyorum. Ankarada olan arkadaslarima yardim amaciyla bu yaziyi yaziyorum. Iki aşilama denedim olmadi ve uc yildir bebek istiyorduk yasimda 35 sebebsiz infertelite denildi bende olur diye üc yil bekledim ama olmadi. Daha sonra bir arkadasimin onerisiyle ankara bahceci kljnigine gittim ve aytac hocayla tanistim. Ilk gun cok detaylica ve genis anlamda onumdeki yolu ve tedaviyi anlatti . Anlatirken gun sonuna dogruydu ben yorgun oldugunu goruyordum ama aytac hocam yinede butun sorularima o kadar guzel cevap verdiki ve onunla yol alirsam allahin izniyle hayatima bir bebegin girecegini hissetim. Tsh degerim cok kotuydu once onun icin ilac verdi. Daha sonra duzenli muayenelerim oldu hepsinde guler yuzuye esimle beni karsilamasi ozelliklede dogru tedavi uygulamasi beni memnun etti. mesela ben iki kez histereskopi oldum daha sonra transfer gunu progestan degerim dusuk cikti hoca hemen dogru zamanda dogru onlemler aldi. Ben aytac hocanin guluryuzlulugu olsun nezaketi olsun ve en onemliside bir abi gibi maddiyatimiza kadar dusunup bizi fazla masrafa sokmadan tedavi etmesini onunla yola devam etmeyi inanin cok sevdim. Kesinlikle yolunuz aytac hocaya duserse ona guvenin. Onunla konusunca herseyi ne kadar yanlis yaptigimizi anladik sagolsun ben suan allaha sukur hamileyim hemde ilk transferde. Ankaradaki arkadaslarim aytac hocamizla tanismadan karar vermeyin size tavsiyem bu. Allah yar ve yardimciniz olsun insallah.

Reactions: boo
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…