Geçmiş olsun durumunuzda bir gelişme var mıMerhaba Bebeğim prematüre doğdu 28 haftalık önce ayakları içe dıe alçılama yapıldı ellerinde de içe dönümlük var 110gün küvezde kaldı çünkü kilosunu tamamladıktn sonra emzirme yeni geçecektik bu seferde emme yutma refleksi yok dediler ve eve midesine inen hortumla taburcu olduk bide bunlara ek geçmek nedir bilmeyen geniz akıntısı var aspirasyon cihazıyla dakka bası nerdeyse balgam ve akıntı temzliyorım burnundan boğazından yutamadığı içinde kussada ciğerine kaçırıyo bu yüzden de enfeksiyon kapıo ve 5ayda bu 3hastane yatısımız çok zor durumdayım artık doktorlarda anlam veremiyorum bu kadar geniş akıntısına o kadar antibiyotik kullandık asla geçmiyo bilgisi olan bana yardım etsin lütfen
Semih akbaş’ı bulduk İstanbul’da ona götüreceğiz sizin bildiğiniz doktorlar var mı acabaEmme yutma terapileri veren kişiler var mutlaka destek alın. Genelde önce parmakla damağa uyarı veriyorlar
Önceden çalıştığım hastaneye gelen bir hanım vardı adını hatırlamıyorum ama bir sorarım. Gerçi kısa süre çalışmıştı hastalarla iyiye gittiklerini gozlemlememistim açıkçası. Bence bulana kadar en azından elinizi iyice yıkayıp damağında dokunarak uyarılar verin bunu yapiyodu ilk başta çünküBildiğiniz emme yutma terapisti var mı
Merhaba ben birde dkt esra özer şahin’i araştırmanızı tavsiye ederim. Kendisinden oğlumun çiğneme problemi için destek aldım benimki tabii sizin bebeğinize göre büyüktü ama çiğnemiyordu. Emmedi de bebekken hep uykuda beslemiştim yutma sorunu yoktu ama oral motor eksikliği varmış. Terapiyle çiğnemeyi öğrendi hamdolsun çok şükür.Semih akbaş’ı bulduk İstanbul’da ona götüreceğiz sizin bildiğiniz doktorlar var mı acaba
Semih Akbaş yutma merkezi. Instagramdan aratınBildiğiniz emme yutma terapisti var mı
Gülay hanım güncel durumunuz nedir. Benim oğlumda da emme yutma yok hala yoğunbakımdaSemih akbaş’ı bulduk İstanbul’da ona götüreceğiz sizin bildiğiniz doktorlar var mı acaba
Gülay hanım güncel durumunuz nedir. Benim oğlumda da emme yutma yok hala yoğunbakımda
Sizin kaç haftalık doğdu neden sebep erken doğum oldu çok geçmiş olsun biz 78 gün kaldık yoğun bakımda çok zor allahım yardımcımız olsun hidrosefali olabilir denildi başlangıcıymış ilerlerse Şant çok korkuyorum allahım büyük inşallah öyle bişey olmaz size ne diyor doktorlar beyninde bişey yoktur inşallahGülay hanım güncel durumunuz nedir. Benim oğlumda da emme yutma yok hala yoğunbakımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?