Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Merhaba Bebeğim prematüre doğdu 28 haftalık önce ayakları içe dıe alçılama yapıldı ellerinde de içe dönümlük var 110gün küvezde kaldı çünkü kilosunu tamamladıktn sonra emzirme yeni geçecektik bu seferde emme yutma refleksi yok dediler ve eve midesine inen hortumla taburcu olduk bide bunlara ek geçmek nedir bilmeyen geniz akıntısı var aspirasyon cihazıyla dakka bası nerdeyse balgam ve akıntı temzliyorım burnundan boğazından yutamadığı içinde kussada ciğerine kaçırıyo bu yüzden de enfeksiyon kapıo ve 5ayda bu 3hastane yatısımız çok zor durumdayım artık doktorlarda anlam veremiyorum bu kadar geniş akıntısına o kadar antibiyotik kullandık asla geçmiyo bilgisi olan bana yardım etsin lütfen
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Merhaba aynı şeyleri yaşıyoruz 28 haftalık doğdu oğlum 37. Haftasında emme yutma yok eve aspirasyon cihazıyla çıkaracaklar akciğerlerine kaçırıyor enfeksiyon oluyor burun akıntısı da var
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Merhaba Bebeğim prematüre doğdu 28 haftalık önce ayakları içe dıe alçılama yapıldı ellerinde de içe dönümlük var 110gün küvezde kaldı çünkü kilosunu tamamladıktn sonra emzirme yeni geçecektik bu seferde emme yutma refleksi yok dediler ve eve midesine inen hortumla taburcu olduk bide bunlara ek geçmek nedir bilmeyen geniz akıntısı var aspirasyon cihazıyla dakka bası nerdeyse balgam ve akıntı temzliyorım burnundan boğazından yutamadığı içinde kussada ciğerine kaçırıyo bu yüzden de enfeksiyon kapıo ve 5ayda bu 3hastane yatısımız çok zor durumdayım artık doktorlarda anlam veremiyorum bu kadar geniş akıntısına o kadar antibiyotik kullandık asla geçmiyo bilgisi olan bana yardım etsin lütfen
Geçmiş olsun durumunuzda bir gelişme var mı
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emme yutma terapileri veren kişiler var mutlaka destek alın. Genelde önce parmakla damağa uyarı veriyorlar
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emme yutma terapileri veren kişiler var mutlaka destek alın. Genelde önce parmakla damağa uyarı veriyorlar
Semih akbaş’ı bulduk İstanbul’da ona götüreceğiz sizin bildiğiniz doktorlar var mı acaba
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Bildiğiniz emme yutma terapisti var mı
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Önceden çalıştığım hastaneye gelen bir hanım vardı adını hatırlamıyorum ama bir sorarım. Gerçi kısa süre çalışmıştı hastalarla iyiye gittiklerini gozlemlememistim açıkçası. Bence bulana kadar en azından elinizi iyice yıkayıp damağında dokunarak uyarılar verin bunu yapiyodu ilk başta çünkü
Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Semih akbaş’ı bulduk İstanbul’da ona götüreceğiz sizin bildiğiniz doktorlar var mı acaba
Merhaba ben birde dkt esra özer şahin’i araştırmanızı tavsiye ederim. Kendisinden oğlumun çiğneme problemi için destek aldım benimki tabii sizin bebeğinize göre büyüktü ama çiğnemiyordu. Emmedi de bebekken hep uykuda beslemiştim yutma sorunu yoktu ama oral motor eksikliği varmış. Terapiyle çiğnemeyi öğrendi hamdolsun çok şükür.
Esra hanım hem konuşma terapisti hem beslenme terapisti uzmanlara eğitim veriyor yutma yetersizliği ilede ilgileniyor bence bir görüşün instagram her soruya dönüyor kendisinin bilgisi dışında bir durum varsada asla aileye zaman ve para kaynı yaşatmayıp ilgili doğru kişiye yönlendiriyor mutlaka bir yazın araştırın
Çok çok geçmiş olsun sıkmayın canınızı mutlaka düzeliyor bu durum çok örneğini gördüm Allah şifa versin
Cok geçmiş olsun, geniz akıntısı in nedeni gida alerjisi olabilir mi.
Yani anne sütüne ya da mamada bi şeye alerjisi olabilir mi acaba.
Benim ve kardeşimin alerjisi var, bahar dönemlerinde cok geniz akintimiz oluyor. Çocuklarımın da gida alerjisi var, bebekliklerinde ne zaman beslenmeleri bozulsa geniz akıntısı peşine enfeksiyon ve ateş yapardi
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Semih Akbaş yutma merkezi. Instagramdan aratın
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Gülay hanım güncel durumunuz nedir. Benim oğlumda da emme yutma yok hala yoğunbakımda
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Gülay hanım güncel durumunuz nedir. Benim oğlumda da emme yutma yok hala yoğunbakımda
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
evet çıktık taburcu olduk numan hocaya gittik numan demir Ankara’da ama birkaç
Kişiden numan hocaya değil de Semih hocaya gidin diye duydum o yüzden Semih hocaya gideceğiz bebeğim hala aynı değişiklik yok aspire ediyorum sürekli og ile besleniyor hipotonik
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Sizin kaç haftalık doğdu neden sebep erken doğum oldu çok geçmiş olsun biz 78 gün kaldık yoğun bakımda çok zor allahım yardımcımız olsun hidrosefali olabilir denildi başlangıcıymış ilerlerse Şant çok korkuyorum allahım büyük inşallah öyle bişey olmaz size ne diyor doktorlar beyninde bişey yoktur inşallah