Yuupppiiiii hamişiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

yasmn1018

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
21
2
1
Ankara
:9: ARKADAŞLARR BENDE HAMİŞİİİMM :9:

İNANAMIYORUM YA BEN HAMLEYİM ÇOKK MUTLUYUM ALLAHIMM CİVCİVİM GELİYORRR YUPPİYYY :1:

EŞİME KOCCAMMAN BİR SÜPRİZZ :1:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::3:1 HAFTA GECİKMİŞTİM VE TEST ALDIM SONUÇ POZİTİF YARIN GİDİP KAN VERİCEM YAA TUTAMIYORUM İÇİMDE HERKES DUYSUN İSTİYORUMMM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:

İNANAMIYORUM YA BEN HAMLEYİM ÇOKK MUTLUYUM ALLAHIMM CİVCİVİM GELİYORRR YUPPİYYY :1:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::3:1 HAFTA GECİKMİŞTİM VE TEST ALDIM SONUÇ NEGATİF YARIN GİDİP KAN VERİCEM YAA TUTAMIYORUM İÇİMDE HERKES DUYSUN İSTİYORUMMM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tebrikler canım da sanırım test negatif değil pozitif heyecandan sanırım :)))))

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::3:1 HAFTA GECİKMİŞTİM VE TEST ALDIM SONUÇ NEGATİF YARIN GİDİP KAN VERİCEM YAA TUTAMIYORUM İÇİMDE HERKES DUYSUN İSTİYORUMMM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kuzum test negatifmi yazmışsın banamı öyle geldi.. neyse heralde heyecandan tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:49::49:

heyecandan yanlış yazdın galiba canım..sonuç negatif dmişsin :) allah bebeğini kucağına almayı nasip etsn:emir_bebek:

heyecandan yanlış yazdın galiba canım..sonuç negatif dmişsin :) allah bebeğini kucağına almayı nasip etsn:emir_bebek:

Evet ya heycanıma vern yanlış yazmışım elim ayağım birbirine kaarıştı uff müthiş bir heycan bu duyguya bayıldımm :):46::46::52::52:

Hayırlı olsun tatlım sağlıkla kucağına almak nasip olsun çok sevindim rabbim bizede bebişlerimizi nasip etsin inlallah :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de bugun test yaptım negatıf :( adetıme 5 gun var. senın adına cok sevındım canım. darısı bızım basımıza ınsallah

ben de bugun test yaptım negatıf :( adetıme 5 gun var. senın adına cok sevındım canım. darısı bızım basımıza ınsallah

AMİNN İNŞALAH RABBİM HERKEZİ BU GÜZEL HABERLE SEVİNDİRSİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM MORAL ÇOK ÖNEMLİ BEN ÇOK AĞLADIM ÜZÜLDÜM AMA YANLIŞ YAPTIĞIMI FARK ETTİM TAKMAMAYA ÇALIŞIN RABBİM HERKEZE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN :nazar:

Evet ya heycanıma vern yanlış yazmışım elim ayağım birbirine kaarıştı uff müthiş bir heycan bu duyguya bayıldımm :):46::46::52::52:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::3:1 HAFTA GECİKMİŞTİM VE TEST ALDIM SONUÇ POZİTİF YARIN GİDİP KAN VERİCEM YAA TUTAMIYORUM İÇİMDE HERKES DUYSUN İSTİYORUMMM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Tebrik ederim cnm bnm nasil hamis kaldin

AMİNN İNŞALAH RABBİM HERKEZİ BU GÜZEL HABERLE SEVİNDİRSİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM MORAL ÇOK ÖNEMLİ BEN ÇOK AĞLADIM ÜZÜLDÜM AMA YANLIŞ YAPTIĞIMI FARK ETTİM TAKMAMAYA ÇALIŞIN RABBİM HERKEZE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN :nazar:

Amin kuzum aminn. o kadar cok ıstıyorum kı. sız ne zamandır istiyodunuz bebegı ?

tebrik ederim cnm bnm nasil hamis kaldin

çokk teşekkür ederim
ben bayağı takıntı yapmıştım korunma yoktu zaten 11 aylık evliyim hep istemiştim ama bugune nasip oldu herkezden duydugumu yaptım yastık koydum yataktan kalkmadım ve çokk dua ettim 2ay önce gecıktım test yapmıstım olumsuz cıktı çok ağladım uykularım kacmıstı ama sonra eşimin de saysinde moralimi yüksek tutup allaha tevekkül ettim rabbim dualarımı geri cevirmedi çok şükür:46::46:

Yaa nasıl mutlu oldum anlatamam maşallah :16::16::16:
Allarım hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah darısı başımıza :nazar:

Back
X