Yuupppiiiii hamişiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

AMİNN İNŞALAH RABBİM HERKEZİ BU GÜZEL HABERLE SEVİNDİRSİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM MORAL ÇOK ÖNEMLİ BEN ÇOK AĞLADIM ÜZÜLDÜM AMA YANLIŞ YAPTIĞIMI FARK ETTİM TAKMAMAYA ÇALIŞIN RABBİM HERKEZE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN :nazar:

valla ben hep istedim 11 aylık evliyiz ilkin borçlardan dolayı eşim olumsuz bakiyordu ama bu 2 -3ay sürdü yani 8 aydır bekliyorduk bu haberi :) :17:[/Q

hımm kımbılır ne kadar sevınmıssındır sımdı. ben de su an ogrenmıs olsaydım delı gıbı atardım ordan oraya kendımı :16: tadını cıkar canım bızler ıcın de dua et nolur hamişlerın duası cabuk kabul olurmus.

Tebrikleeeerrrr:emir_bebek::nazar::nazar:
Kucağınızada alırsınız inşAllah:16:
Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşAllah:21::21::21:

sağlıkla kucağına al inşallah canm.. Belirtilerin nelerdi?:52:

amin inşallah canm
belirtilerim 1 hafa oldu geciktim ve hergün 1-2 satte bir kramplar giriyordu aynı adet sancısı gibi her seferinde adet oldum sanıp korkuyordum sancılar 5 sanıyeden uzun sürmedi hiç ama aynı adet sancısıydı akıntılarım oldu ve cok sık tuvalete gitme egereği duydum ve bugun test aldım :)
başka bir belirti yok şu an için bebek oluşum videolaarını izliyorum :)))
:46::46:

amin inşallah canm
belirtilerim 1 hafa oldu geciktim ve hergün 1-2 satte bir kramplar giriyordu aynı adet sancısı gibi her seferinde adet oldum sanıp korkuyordum sancılar 5 sanıyeden uzun sürmedi hiç ama aynı adet sancısıydı akıntılarım oldu ve cok sık tuvalete gitme egereği duydum ve bugun test aldım :)
başka bir belirti yok şu an için bebek oluşum videolaarını izliyorum :)))
:46::46:

sağlıkla kucağına al... ben hamileymişim gibi sevindim.. Rabbim bizede nasip etsin.. bizede dua et olurmu:31:

Back
X