yuva kurmanın devamını getirmenin zorlukları

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.659
1.055
698
33
Arkadaşlar iki kişininn anlaşması hele bu devirde neden böyle zor ?
sevgilimle sürekli kavgalar işleri çıkıyor arada beni unutuyor..
dengeyi sağlayamaz mı ?
belki de hem işiyle hem de benimle ilgilenir..
ama yapmıyor..
yapamıyor..
evlilikle alakası kk da bin bir türlüü şeyler okuyorumm ..
yıkılıyor.. evlilğin daha ilk ayları..
kızlar erkeklere güven olmaz mı yani..
bunun sonucu yolu yordamı nedir..?

mutlulukk bu kadar mı zor ? bu kadar mı uzakkk ?

---- mesela kaç saattir beni aramayan sevgilimee mesaj attımm ailesini arabayla almaya gitti..
ben --- aşkımmm kaç saat oldu hala gelemedin mi eve insan bi geldimm der.
o --- dışarda arabayla uğraştım karı temizledimm eve geldim babamla oturdumm yazamadımm yaniii !!!

çok tuhaf kaç saat geçti sonunda yazamadımm yaniii cvap bu kızlar ?

Son düzenleme:
yani kızlarr bunun orta yolu nedir ...
çok üstüne düşsenn olmaz..

eee düşmesen gene olmuyorr..
ben anlayamadımmm:5::5::5::ssz:

dusmeyin ustune,geri cekin kendinizi,ise yariyor.Denendi test edildi.

siz atmayin msj, o atarsa vermeyin cevap..

1 kac saat sonrada , aaa cnm isim vardi gec gordm msji NabeeOn? .. diyin ):

Son düzenleme:
dusmeyin ustune,geri cekin kendinizi,ise yariyor.Denendi test edildi.

siz atmayin msj, o atarsa vermeyin cevap..

1 kac saat sonrada , aaa cnm isim vardi gec gordm msji NabeeOn? .. diyin ):

Ahh canımm öyle mii yapsamm..
şimdi de mesajj attıı... o atınca anında yazıyorumm.. ama ben beyefendiye atınca ooo karşılığı gelmiyor..

kendini geri çekmek daha doğru sanırım

Ahh canımm öyle mii yapsamm..
şimdi de mesajj attıı... o atınca anında yazıyorumm.. ama ben beyefendiye atınca ooo karşılığı gelmiyor..

kendini geri çekmek daha doğru sanırım

aynen dene, atma msj ya , kendini birsey saniyor bunlar , ustlerine dusulunce,degerden anlamiyorlar,
o nasil davraniyorsa aynisini ona yap. O dussun pesine , sana ulasmaya calissin,degerini anlasin.

okuze kravat takilmaz demii?

dene , dene..

aynen dene, atma msj ya , kendini birsey saniyor bunlar , ustlerine dusulunce,degerden anlamiyorlar,
o nasil davraniyorsa aynisini ona yap. O dussun pesine , sana ulasmaya calissin,degerini anlasin.

okuze kravat takilmaz demii?

dene , dene..

sağol canımm yaa ...

kıymetmiz gerçektenn bilinmiyor...

biz bazı şeylerii unutuyoruuz ilişki yaşarken..

benliğimizi , kendimizi .. biz daha kıymetliyizz.. canımız huzurumuz mutluluğumuz çok değerlii..

niye böyle hırpalarız ki kendimizii .... ???

bence artık insanlar tahamülsüz herşeye ,fedakarlık yok ,sevgi yok ,kimseyi kimseyi çıkarsız sevdğini düşünmüyorum bu devirde ,herkesin sebepleri var vs vs bütün bunlardan dolayı sizin düşlediğiniz mükemmel ilişkiyi yakalmanız çok zor ,sevgilinizin üstüne fazla gitmeyin bence sizinde başka seçenekleriniz olduğunu gösterin ki gerekirse bırakın .ilişkiler çok zor evliliklerde tabi .fazla beklentiye girmemeniz sizin için iyi olur .ben kendi adıma artık fazla beklentiye girmiyorum .biz türk kadını olarak çok fazla fedakarrız çok fazla şey bekliyoruz sonra kırılan biz oluyoruz yine .fazla beklentiye girmemek en iyi yol evlilikler içinde ilişkiler içinde durum böyle .sizde arkadaşlarınızla vakit geçirin ,ailenizle kendinizle ilgilenin geliştirin kendinizi sevgilinizle de aranızı mesafeli tutun bence .

bence artık insanlar tahamülsüz herşeye ,fedakarlık yok ,sevgi yok ,kimseyi kimseyi çıkarsız sevdğini düşünmüyorum bu devirde ,herkesin sebepleri var vs vs bütün bunlardan dolayı sizin düşlediğiniz mükemmel ilişkiyi yakalmanız çok zor ,sevgilinizin üstüne fazla gitmeyin bence sizinde başka seçenekleriniz olduğunu gösterin ki gerekirse bırakın .ilişkiler çok zor evliliklerde tabi .fazla beklentiye girmemeniz sizin için iyi olur .ben kendi adıma artık fazla beklentiye girmiyorum .biz türk kadını olarak çok fazla fedakarrız çok fazla şey bekliyoruz sonra kırılan biz oluyoruz yine .fazla beklentiye girmemek en iyi yol evlilikler içinde ilişkiler içinde durum böyle .sizde arkadaşlarınızla vakit geçirin ,ailenizle kendinizle ilgilenin geliştirin kendinizi sevgilinizle de aranızı mesafeli tutun bence .

kesinlikleee...

çok doğru .... !

en kötü şey ; beklentiye girmek ...
hayatımızın merkezi onlar değil..
olmamalılar zaten ...

birbirinize uygun değilseniz evlilik olsun diye uğraşmayın
bir söz var
kadınlar evlenince değiştiririm diye düşünerek erkekler ise inşallah değişmez diye düşünerek evlenirmiş

kimse değişmez arkadaşım, belki sizin dediğiniz yola gelir ama sizden de soğur mutsuz erkek sizide mutlu edemez.

ortak beklentiniz olan insanlarla hayat arkadaşı olun.

sevgilinizle anlaşamıyorsanız ayrılın evliliğe götürmeyin ilişkinizi

Ama bazende iş yoğunluğu içerisinde vakit bulamıyo olabilirler. Ki işten sonra seninle ilgileniyorsa telafi ediorsa o msj attı hemen cvp yazmayayım aman msj attı 5 dakka sonra cvplayayıma bağlamamalısın olayı.Zaten Bİ süre sonra rayına oturur.. Ama bu bi süre içinde sabır sabır sabır lazm :)

birbirinize uygun değilseniz evlilik olsun diye uğraşmayın
bir söz var
kadınlar evlenince değiştiririm diye düşünerek erkekler ise inşallah değişmez diye düşünerek evlenirmiş

kimse değişmez arkadaşım, belki sizin dediğiniz yola gelir ama sizden de soğur mutsuz erkek sizide mutlu edemez.

ortak beklentiniz olan insanlarla hayat arkadaşı olun.

sevgilinizle anlaşamıyorsanız ayrılın evliliğe götürmeyin ilişkinizi

götürmem ileriye zaten...

aklımı kaybetmedmm yaa :18:

can ya bu da candır bir yere kadar...

Ama bazende iş yoğunluğu içerisinde vakit bulamıyo olabilirler. Ki işten sonra seninle ilgileniyorsa telafi ediorsa o msj attı hemen cvp yazmayayım aman msj attı 5 dakka sonra cvplayayıma bağlamamalısın olayı.Zaten Bİ süre sonra rayına oturur.. Ama bu bi süre içinde sabır sabır sabır lazm :)

neye neden niçin sabır ?

mesaj attı geç cevap attım.. neyse uyu geç oldu canımm bende internetteyim iyi geceler dedim..

iyi geceler aşkım..

budur yanii ben napmışım bugünn ne etmişimm sorun mu varr ki hastaymm şu sıralar...

aman yaaa Rabbmm dert vermesnn böyle şeyler sorun değil ..

takmam olur biter.. :4:

hahah sende bnm qiibisn , sikildinmi deqistr al yeniyi.
deqistire deqistire bi hal oldum , adim cikicak sonunda:)

eqer ciddi deqlse hic takma ne yaptiqina ne ettiqine , salla qitsn !

ciddi çok ciddi hemde...
amaa şimdi böyleysekk ilerde düşünemiyorumm..
kendime çok kızıyorumm niyee biriniii sevdim mi böyle beter oluyorummm
hiç orta yolu bulamıyorumm yaa..
aynı sınıfta olmasaydık üniv..
silerdim de ..
zaten acayip sinir olmuş durumdayımm huylarına

ciddi çok ciddi hemde...
amaa şimdi böyleysekk ilerde düşünemiyorumm..
kendime çok kızıyorumm niyee biriniii sevdim mi böyle beter oluyorummm
hiç orta yolu bulamıyorumm yaa..
aynı sınıfta olmasaydık üniv..
silerdim de ..
zaten acayip sinir olmuş durumdayımm huylarına

ileriye qoturmem demissin ya ondn ddm , ozaman törpüliceksin adammi
istediqin kivama getiricksn dedklerimi yaprk .)

Son düzenleme:
ileriye qoturmem demissin ya ondn ddm , ozaman törpüliceksin adammi
istediqin kivama getiricksn dedklerimi yaprk .)

bu gidişle ileriye götürsemm sonumm deliler hastanesi sanırımmm .. :1::1::1::1:

valla canımm beyefendinin keyfii bilir ister kıvama gelir ister gelmez de..

o zaman ben olurmuyummm orasıı meçhull:1::1::1:

sürekli böyle mi yani haftasonlarında falan işi olmadığı zamanlarda ? :59::26:

huy meselesii güzelimm , çok üstüne düştüm müüü kötü oluyorummm anlaşılmaz biri oluyorum..

hep sözünde duruyorum ona bağlıyımm .. ama sonuç kötü ..

gerçektenn haketmiyorlarr..

yanii ailesine kendisine verdiğim değerii göz önünde bulundursa o kadar saat beklemişimm iki elin kan da olsa insan tek bi kelime yazar geldimm diye..

ama beyefendii arabanın karını temizlemişşş sonra babasıyla oturmuşş yani ... sonu da böyle mesajınn yanii ...

kendime kızdmmm çok aptalımmm gerçektennn

Back
X