- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi sensiz__asla123
konu başlığı farklı,sorun farklı:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu başlığı farklı,sorun farklı:26:
Anladım tatlım o zaman odun yontma alet edavatlarınla ya işe koyulcaksın yada amannnnnnnn ya deyip başka marangoza yollucaksın![]()
![]()
bu gidişle ileriye götürsemm sonumm deliler hastanesi sanırımmm ..
valla canımm beyefendinin keyfii bilir ister kıvama gelir ister gelmez de..
o zaman ben olurmuyummm orasıı meçhull![]()
bazen insan dogrulari bilir ama uygulayamaz..ama uygulamalisin cnm bence sen akilli bi kizsin..mesafe gerekiyorsa mesafe koy..agirdan al..inan evlenince daha vurdum duymaz oluyor bu erkekler..
hep vurdumduymazlar mesafe koymakk mantıklı ..
başka çözümü yok
nasıl yapcaz şimdi ben mesafe koyamıyrm ya hemn araynca beni buluşlm dynce gdiyorum amelyat olan bi kız arkdaşım var onu dolaşmam gerek yarın ona gidiceğim mesela şimdi haber vermesem kızcak duycak gittğimi delircek bana nie haber vermedin dicek tavır yapmkta istyrm nasıl yapcm blmyorum ama benimki bide kova burcu bende başak burcuyum
tatım her 10 dk . bir mesaj atılıyor.. şimdi atıcamm özelden
ciddi çok ciddi hemde...
amaa şimdi böyleysekk ilerde düşünemiyorumm..
kendime çok kızıyorumm niyee biriniii sevdim mi böyle beter oluyorummm
hiç orta yolu bulamıyorumm yaa..
aynı sınıfta olmasaydık üniv..
silerdim de ..
zaten acayip sinir olmuş durumdayımm huylarına
Ben taktikle kimseyi en başında ilgisizken tamamen ilgili bir insana dönüştürüldüğüne inanmıyorum.
İçinde varsa zaten yapardı.
Sizi önemsese isterse dünyanın en umursamaz insanı olsun gözünden sakınırdı.
Ha kimi insan az yapar kimi çok.
Ama muhakkak yapardı...
Yapmadığına göre sizi çok da önemsediğini düşünmüyorum.
Canım senle ilgilenen,ilgiden bunaltan biriyle ewlenmeyı düşün derim..Çünki,ewlenınce o ilgili adam bıle yok olabılıyor..O yüzden ne kadar pohpohlayan,senı hayatında merkeze koyan,ailesını takmayan veya aılesı uzak olan bırını bulursan o kadar iyi...Aynı üniwersıtede mı okuyorsunuz,orayı anlamadım ben?