• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuvalar neden erken yıkılıyor

kelebek07

fark var benimle senin ar
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
249
1
96
42
Antalya
ARTIK yuvalar daha erken yıkılıyor erkekler önemsemiyor kadınlarda neden dayanayım diyor neden hep ben çabalayayım diyor ekonomık olarakda özgürlerse hiç çekmiyorlar canım.....BENDE öyle yaptım
ama yazık kimse boşanmak için evlenmiyor birlikde yaşlanmak için evleniyor
ooo evlilikler geçmişde kaldı artık yada çok az....
alışacağız biz ikimizde durumumuza ağlaya ağlaya bitireceğiz duruşmalara mahkemelere gideceğiz başımız dik olarak çünkü başka bi
çıkar yolu yok ömür boyu böyle eşleri çekemeyiz demi ?
kendilerini farklı tanıtıyorlar neden ?
neden ben bu duruma geldim 4 senemi verdim onla bir askerlik yaptık bitirdik
en kötü gününde hep ben vardım ...BEN HAK ETMEDİM BUNLARI ...MUTLU Bİ YUVAM OLSUN İSTEDİM ...
evlendik ve o hemen 2 hafta sonra pc sine koşdu bende daha da erken hayatına girmiş
düşündükçe delirecem....
evlenmişiz artık hiç bir sorun yok derken tem kavuştuk derken olanlara bak nasıl birini sevmişim senağlama ağlamak elde değil.......
nolur bişeler yazın yaşadıklarım çokkötü....

ARTIK yuvalar daha erken yıkılıyor erkekler önemsemiyor kadınlarda neden dayanayım diyor neden hep ben çabalayayım diyor ekonomık olarakda özgürlerse hiç çekmiyorlar canım.....BENDE öyle yaptım
ama yazık kimse boşanmak için evlenmiyor birlikde yaşlanmak için evleniyor
ooo evlilikler geçmişde kaldı artık yada çok az....
alışacağız biz ikimizde durumumuza ağlaya ağlaya bitireceğiz duruşmalara mahkemelere gideceğiz başımız dik olarak çünkü başka bi
çıkar yolu yok ömür boyu böyle eşleri çekemeyiz demi ?
kendilerini farklı tanıtıyorlar neden ?
neden ben bu duruma geldim 4 senemi verdim onla bir askerlik yaptık bitirdik
en kötü gününde hep ben vardım ...BEN HAK ETMEDİM BUNLARI ...MUTLU Bİ YUVAM OLSUN İSTEDİM ...
evlendik ve o hemen 2 hafta sonra pc sine koşdu bende daha da erken hayatına girmiş
düşündükçe delirecem....
evlenmişiz artık hiç bir sorun yok derken tem kavuştuk derken olanlara bak nasıl birini sevmişim senağlama ağlamak elde değil.......
nolur bişeler yazın yaşadıklarım çokkötü....

seninde dediğin gibi evlilikler erken bitiyo artık bunun nedenide kimsenin sabırlı olmak istemeyişi,en ufak bi tartışmayla evliliğini bitirenleride gördüm yazık değilmi ama,kimse çekmek katlanmak istemiyo,evlilikte artık hep ben hep ben kavramı oluştu,kimse karşısındakini düşünmüyo,halbuki zamana bırakılsa ,ama yok kimse gururunu bi kenara bırakmak istemiyo,Allahın katında en sevmediği helal BOŞANMAK tır...:çok üzgünüm:

seni anlıyorum eskiden sevgi saygı vardı eşler arasında ama şimdi o yok her kes sade evlenmek için evleniyor her evli çiftte sorunlar var kimse kimse anlamıyor eger kadın çalışıyorsa hiç yürümüyo evlilikler

Bence yıllar yıllar sonra, bizim yaşadığımız anlamda bir evlilik kurumu kalmıycak, kalamıycak dünya oraya gidiyor

Ben daha çok çalışan kadınların boşandıklarına inanmıyorum,
ben yıllardır çalışıyorum ama arkadaşlarımdan veya iş çevremden çok az kişi gördüm,
çalışan kadınlar daha çok eziliyor hayatta, ev işi, çocuklar, iş ortamının stresi vs. vs.
bence çalışan kadınlar evliliğini kurtarmak için daha çok çaba gösteriyor,
çünkü hayatın zorluğunu daha çok yaşıyor,

bir amirimiz vardı kadın evliliğini kurtarmak için çok çaba sarfetti,
günlerce iş yerinde ağladığını gördüm, eşinin tüm yaptıklarına rağmen,
çünkü erkek evladı vardı,
ben kadın başıma başedemem ona, ergenlik çağında baba lazım diyordu,
aslında ekonomik gücü evi arabası vardı neden boşanmadı?

görümcem çalışmıyor iki kez evlendi boşandı?
sadece anlaşamadığı için:enbuyukkk:

Kimsenin kimseye tahammülü kalmadı artık. Özellikle biz kadınlar ekonomik özgürlüğümüzü elimize alınca boşanmak bizim için daha bir kolay oluverdi. Eşler sadece kendilerine düşünür oldular boşanırken. Bu durumdanda en çok zarar gören çocuklar oldu tabiki.
Biraz sabır, biraz tahammülle belki bazı şeyler kurtarılabilecekken malesef kısa ve kolay yol seçiliyor.
Ben yıllarca eşimin alkolikliği ile uğraştım. Geceler boyunca banyoya kendimi kilitleyerek ağladım. Kimsenin bu durumdan haberi olmadı. Ne ailemin nede arkadaşlarımın haberi yoktu.
Allaha şükür o günleri geride bıraktık. Şimdi çok huzurlu ve mutluyuz. Bazen sabretmek gerekiyor.

kadinlar calistigi icin mi bosanma kolay oluyor yoksa erkeklere guven yokta bosanmakta bir ihtimal oldugu icin mi kadin calisiyor?

iyi dusunmek lazim...

Back
X