• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuvamız cehenneme döndü

• Konu Sahibi Konu Sahibi melda_k
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

melda_k

Ziyaretçi
arkadaslar benm derdim coook büyük ne yapacagımı bilemiyorum. biz o kadar mutlu bi aileydikki anlatamam. herkes bize özenir,kıskandıgını cekinmeden yüzümüze söylerdi. kimbilir belkide nazar değdi. dört dörtlük babam seytana uydu yuvamız mahvoldu. önce ben ögrendim konustum kendisiyle. ilişkiyi bitireceğini söyledi. daha sonra ise anneme itiraf etmiş. aile büyükleri araya girdi yuvamızı toparlamaya calıstık. ama babam hala görüsüyo ve biz bunu biliyoruz. annem evde her gece sinir krizleri geciriyo,babamın kıyafetlerini parcalıo,hatta vuruyo,babamsa susuyo. cığlıklarımız apartmandan tasıyo aglarken. bi aile aglayarak oruc acarmı? biz aglayarak oruc actık. bugün babamın dili tutuldu,annem baygınlık gecirdi. söyleyin bizim derdimize care varmı? babam kadına acıyo terkedemiyo,kadının onu bırakmasını bekliyo. üstelik sehirdısında okuyorum,yanlarında bile olamıorum. öyle korkuyorumki. bu derde bi çözüm varmıdır arkadaslar.

cok zor bir durum bu ne denir ki bu durumda tüm iş babanızda bitiyor ,annenize cok üzüldüm allah sabır versin bunca seneden sonra yasadıgına bak allah bu erkeklere vicdan vermemiş mi ki acaba?

offf ya allah sabır versin gercekten cok uzucu:(
bence ayrılmaları en iyisi babanda hala birlikte oldugu kadını acıdıgı icin terketmiyorsa!!!! ayrılmaalrı en iyisi annende haliyle hergun goruyor ve sinirleniyor tabi en iyisi ayrı evlerde olmaları gibi gozukuyor

çok zor durum ne denirki.. Dilerim tez zamanda eski huzurlu ortamınıza geri kavuşursunuz

evli erkeklere musallat olan kadınlardan nefret ediyorum. ne ararlar sanki. onca bekar varken ne gerek var. üstelik annemide tanıyo. hiç utanma kalmamıs kimisinde.

meldacım aşağı yukarı seninle aynı şeyleri yaşadım hatta benimki çok çok daha kötüsüydü
bu durumda yapılacak tek şey anneni hemen bi psikatriye götürmek yoksa annen ciddi bi bunalıma girer belkide girmiştir (benimki bi yıl öyle kaldı ve ben daha 13 yaşındaydım)

baban için söylenecek bişi yok yoldan çıkmış bikere ama o kadını tehdit falan etse büyükler gözünü korkutsalar bişiler olabilir yoksa bu yuvanın toparlanacağını sanmıyorum

bak ben 10 yıldır babamla görüşmüyorum hoş bende o nun umrunda değilim ya neyse

burada iş büyüklere düşüyo

kadının neyine acıyor ki babanız.?

asıl kadının acıması lazım bir aile böyle mahvedilir mi? aşağılık kadın. evli olduğunu bile bile bu yapılır mı?

bir gün kadını bir yere çağırsın anneniz babanızıda alsın yanına kimi tercih ediyorsa o yoldan ayrılsın gitsin. ya o ya da biz desin!

Allah sabır versin canım çok üzüldüm.

aahh bebegim Allah seninde anneninde yardimcisi olsunmafoldumben

annem ciddi sorunlar yasıyo, bazen delirmeye basladıgını düsünüyorum. aile terapistine gitmemizi önerirmisiniz acaba benm aklıma böle bi fikir gelmişti. daha önce gideniniz varmı faydalı oluyomu?

tabiki neden olmasın her zaman bi uzmandan yardım almak en iyisidir

ben bu olayları yaşadığımda küçüktüm ve bize sahip çıkacak kimse yoktu anne-kız yaşadık herşeyi

bak ne güzel sen bazı şeylerin üstesinden gelebilirsin

inşallah herşey yoluna girer

hay allah ya
baban nesine acıyor kadının? o kadın kim ki kaç senelik karısına acımıyor elin kadınına acıyor? ben olsam kadını bir güzel benzetirdim vallahi kimse elimden alamzsı.. tabii sonra da zbabamı...

kadın evini ailesini terketmiş işte acıma sebebi. sacmalıktan baska bişi deil aslında. belkide bahanesi bu.

Bir numaralı yalan Kadına acıyorum beni bırakmasını bekliyorum demektir.. Malesef hiç inandırıcı gelmedi dediği yazık ediyor hem size hem kendine... Sen sakın kendini bırakma, anneciğinin yanında ol inş en kısa zamanda toparlanıp eski mutluluğunuza kavuşursunuz... Sizin için bol bol dua edeceğim :kedi: Anneninizi tanıyormuş ah söylenecek çok şey varda ben sadece annenize ve sana sabır diliyorum

okuyunca ,halinizi ve psikolojinizi derinden hissettimmafoldumben
onu bunu bilmem ama,benim mutlu aile yaşantıma engel olan ,benim anamın gözünden yaşlar akıtan,bana ve aileme bu mübarek günlerde yediğimi zehir ettiren, o densiz kadını yemin ediyorum evini basıp saçından tutup mahallesinin ortasında evire çevire ,söylene söylene döverdim...ibreti alem olsun böylelerine...:oklava: yaşı kaç olursa olsun ,aklı yaşı ile bir olan iffetli kadın bu hataya düşmez!

peki gidip o kadınla konuşmanız felan oldumu yni ben anneme böyle acılar yaşatan sinir krizleri geçirten kadını mahvederim babanızında suçu var tabi ama ..annenize sonsuz destek olun çok zor aşılacak bi durum ..allah yardımcınız olsun ..sevgiler

kadın evini ailesini terketmiş işte acıma sebebi. sacmalıktan baska bişi deil aslında. belkide bahanesi bu.

Evli bir adam ne vaadetmişte,evli kadında evini bırakıp babana koşmuş..
Kadında acınacak bişey yok ama bu babanın bahanesi...
Annende sepetlesin başından babanı..
Dikkat etsin baban bence acınacak hale kendisi düşübilir..
Bunu da babana aynen söyle canım..
Sen annene bak,boşver babanı...
O Kendine bahane bulmuş zaten..

kadın öyle bi yüzsüzki eger bisey yapsam dahada yapıscak biliyorum. elimiz kolumuz baglı sanki. tek yapabildiğimiz dua etmek.

Kabus gibi valla.Ne kadınlar var ya neden ya neden .Niçin insanların huzurlarını bozuyorlar....Canım rabbim sizi sabır versin tez zamanda uyanırsınız bu kabustan..

Allah yardimciniz olsun canim.Cok üzüldüm.Gözlerimin önüne getirdim
anneni.Allah sabir versin.

Allah babana akıl fikir ve hakiki merhamet versin. evde çocuğu karısı kahrolurken elin kadınına acıyorsa ben senin yerinde olsam hiç acımam babama. Allahım evlerden ırak.

Back
X