yuvamız cehenneme döndü

• Konu Sahibi Konu Sahibi melda_k
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hımmm annemi tanıyor üstelik dediğine göre yakınınızdan birisi sanırım...
bir kadın hemcinsine nasıl yaparki böyle bir şeyi..
ya güzelim şunu daha açık anlatsana..
kimdir bu kadın yakınınızmı?
annenin arkadaşı falanmıydı babana göz dikti?
baban nesine acıyormuş onun?
annen ne yapmayı düşünüyor?
bunları paylaş bizlerle..
Allah sabır versin şu mübarek günlerde neler çekiyorsunuz
çok üzüldüm açıkcası..
ama iş babanda bitiyor
baban o kadına acıyacağına önce kendi karısına çocuğuna acısın....

cnm çok üzücü bir durum Allah kolaylıklar versin kimseyi şeytana uydurup yuvası dagılmasın :S

kadın öyle bi yüzsüzki eger bisey yapsam dahada yapıscak biliyorum. elimiz kolumuz baglı sanki. tek yapabildiğimiz dua etmek.

Aslina bakarsan siz hicbir zaman sandigin o mutlu aile degildiniz güzelim...malesef

Baban dünden bugüne aldatmamistir Anneni, cok öncesi vardi mutlaka....görüntüde iyi es iyi baba rölünü oynuyordu iste...firsatini buldugu an degerlendirdi...:kahve:

Simdi tabiki o kadini yerden yere vurmak cok kolay, adi kadin pislik kadin demek cok basit....hak ediyorda, evli barkli erkekle ne isin var öyle degilmi?

Ama bu is hep iki tarafli olur güzelim....baban o kadindan daha sucludur benim gözümde...Sorumluluklarini bilmesi gereken, esini cocuklarini düsünmesi gereken odur!! Kimbilir o kadin neye dayanarak ailesini terk etti? Kimbilir nasil vaadlerde bulundu kadina?

Yanlis anlasilmasin, kesinlikle o kadini savunmak gibi bir niyetim yok, fakat zavalli babaciginin basina silah dayayip zorla beraber olmamistir öyle degilmi?

Annenle konus, ayilip bayilmaya sinir krizleri gecirmeye gerek yok, kendini mahf etmekten baska birsey eline gecmez.....iyi bir avukata gidip bosanma davasi acsin....cünkü bu olaydan sonra hicbir zaman hicbirsey eskisi gibi olmicak.....:delphin:

Allah yardimciniz olsun:Saruboceq:

Aslina bakarsan siz hicbir zaman sandigin o mutlu aile degildiniz güzelim...malesef

Baban dünden bugüne aldatmamistir Anneni, cok öncesi vardi mutlaka....görüntüde iyi es iyi baba rölünü oynuyordu iste...firsatini buldugu an degerlendirdi...:kahve:

Simdi tabiki o kadini yerden yere vurmak cok kolay, adi kadin pislik kadin demek cok basit....hak ediyorda, evli barkli erkekle ne isin var öyle degilmi?

Ama bu is hep iki tarafli olur güzelim....baban o kadindan daha sucludur benim gözümde...Sorumluluklarini bilmesi gereken, esini cocuklarini düsünmesi gereken odur!! Kimbilir o kadin neye dayanarak ailesini terk etti? Kimbilir nasil vaadlerde bulundu kadina?

Yanlis anlasilmasin, kesinlikle o kadini savunmak gibi bir niyetim yok, fakat zavalli babaciginin basina silah dayayip zorla beraber olmamistir öyle degilmi?

Annenle konus, ayilip bayilmaya sinir krizleri gecirmeye gerek yok, kendini mahf etmekten baska birsey eline gecmez.....iyi bir avukata gidip bosanma davasi acsin....cünkü bu olaydan sonra hicbir zaman hicbirsey eskisi gibi olmicak.....:delphin:

Allah yardimciniz olsun:Saruboceq:

vereliniortak

erkeklerin geneli basit ve bencil varlıklardır. siz sinir krizleri geçirseniz de umursar gibi görünür umursamaz. adamın amacı ne? ailesi dururken başka bir kadınla gönül eğlendirmek. siz buna engel olabiliyor musunuz? hayır. baban da "nasılsa bişey yapamıyolar yakında alışırlar" diyip masum rolü oynuyor aynı gülsüm sultanın dediği gibi. neticede ona engel olan yoluna çıkan hiç bir şey yok. babanın üzüldüğü de yalan. ben inanmıyorum. çünkü 3 küçücük çocuğu olup da bu işi yapanı biliyorum, diğer kadın müsveddesi 10 sene sora adama bi de çocuk doğurdu. aynı şeyleri yaşamak istemiyorsanız bu işe bi son verin.

ay of yaaa nasıl üzüldüm anneciğine..kıyamam..kusura bakma ama babana da yazıklar olsun..kadına acıyor öylemi
yıllarca aynı yastığa baş koyduğu çocuklarının anasına neden acımıyor acaba.
bırakmaya niyeti olsa çoktan bırakırdı.aslında annen biraz daha güçlü olsaydı süründürsün onları burnundan getirsin derdim..ama kadında hal kalmamış..direk psikolojik yarım almalı sağlığı kötüye gitmeden...

mesajini okurken, acaba ben mi bunu yazdim gecmis bir zamanda deyip nickine baktim..

mesajinda bizi buldum..

söyleyecek kelime bulamiyorum, keske bir sey diyebilsem.. ama insan kendi derdine care bulamiyor..

düzelir inşalah babanız o kadında defolur gider
bu çok sık duyduğumuz bir şey ne ilksiniz nede son olacaksınız
babanız pişman olmaya başladıysa bırakacaktır umarım yakında
fakat siz eski halinize mutlu yuvanıza tekrar kavuşurmusunuz onu bilmem
içinizde hep acaba
ve o bunu yapmıştı diye cümleler sürekli kalacak

bu evliliği bitirmekten başka daha güzel bir yol bence
benimde inandığım hiç bişey eskisi gibi olmaz bu saatten sonra
babanız o kadını bıraksa da...
gün gelir siz unutursunuz fakat annenizin kolay unutacağını sanmıyorum

babanız o kadına acıyor,ama kaç yıllık karısına acımıyor ve de siz buna inanıyorsunuz.babanız kendini aklamaya çalışıyor.yani aslında ben istemiyorum ama o benim peşimi bırakmıyor gibi.
sakın bu mazaretlere inanmayın annenizin yanında olun babanız birini seçsin.kesin konuşun.
gerçi o seçimini yapmış bence.:kızgın:

Back
X