- 4 Aralık 2018
- 59
- 7
- 16
- 35
- Konu Sahibi Hanimelikokusunergis
Merhaba ameliyat olali bir hafta oldu burun ucum cok yuvarlak ucu sivrilesir mi zamanla üçgene ne zaman doner
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz de gelisme oldu muSağ ol çok haklısın
siz olduysaniz mesela 2.ay ve 4.ay arasi buyuk degisimler oldu mu acabaBurun ucu en son iyileşen, normal şeklini alan yerdir.beklemek gerek.4 ayda anca kendine gelir.
çok çok değişme var.benim 5. ayın.neredeyse oturdu.sadece hala burun ucum acıyor.eşimle veya oğlumla öpüşürken dikkat ediyorum.siz olduysaniz mesela 2.ay ve 4.ay arasi buyuk degisimler oldu mu acaba
2.ay 5.ay onden fotografiniz varsa atabilirmisiniz ben de endise icindeyimçok çok değişme var.benim 5. ayın.neredeyse oturdu.sadece hala burun ucum acıyor.eşimle veya oğlumla öpüşürken dikkat ediyorum.
Merhaba benimde ameliyat oldum 3. aya girdim burnum çok kalkık yandan sizin öyle miydi indi mi??çok çok değişme var.benim 5. ayın.neredeyse oturdu.sadece hala burun ucum acıyor.eşimle veya oğlumla öpüşürken dikkat ediyorum.
Hiç değişim olmadı mı??Bnde 5. Aydayk burnm haka top gbi duruo ucu düzelme olmaı
Hayır top gibi bı degsklık yok ğrenc oldu ıceHiç değişim olmadı mı??