Hanımlar merhaba. İstediğim su ısıtıcısı yuvarlak resimlerdeki gibi. Aranızda kullanan, kullanımının kolaylığı-zorluğu hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
bende kenwoodun ekmek yapma makinasını almak istemiştim ama türkiyede kendi servis ağı yok başka firmalar ilgileniyo o yüzden içim gide gide vazgeçmiştim
senin için servis sorun değilse kenwood düşün derim
sağdaki ketlıda evkurda incelemiştim alt kısımlarındaki kırmızılıklar silnmeye başlamıştı belki teşir ürün diye öleydi :26:
Cevabın için çok teşekkür ederim. Boyası dökülüyorsa grisini almakta fayda var o vakit ya da kırmızıyı alıp rengi gidene kadar kullanırım, hevesimi de almış olurum
Cevabın için çok teşekkür ederim. Boyası dökülüyorsa grisini almakta fayda var o vakit ya da kırmızıyı alıp rengi gidene kadar kullanırım, hevesimi de almış olurum
Evet tahmin ediyorum ağız kısmı yukarıda olduğu için büyük ihtimal zorlayacak beni. Çok sık kullanmıyorum zaten, umarım pişman olmam. Teşekkür ederim cevabınız için.
Evet tahmin ediyorum ağız kısmı yukarıda olduğu için büyük ihtimal zorlayacak beni. Çok sık kullanmıyorum zaten, umarım pişman olmam. Teşekkür ederim cevabınız için.