Çok haklısın papatya ama inan böyle insanlarda utanma duygusu da olmuyor. Ar damarı bi yırtıldımı utanma falan kalmıyorİnşallah o kadın seni bulur ve tanıyıp tanimadigin bütün insanlara seni rezil eder o adam da sende insan içine çıkamazsınız metres hayatı yasamanin insanları aldatmanın bir bedeli olmalı ya
Toplumda keşke şöyle alinlarina bı nokta falan koysalar da hiçbir konuda onlara guvenmesek mesela insan eşini aldatıyorsa artık herkesi aldatır
Olsun en azından biz bilirizÇok haklısın papatya ama inan böyle insanlarda utanma duygusu da olmuyor. Ar damarı bi yırtıldımı utanma falan kalmıyor
Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Sorunum şu. Yurtdışına uzun süreli bir göreve geldim..Burada bir beyle duygusal olarak yakınlaştım. Sonra o görevden Türkiye'ye evine döndü. Ancak telefonla ve mesajla irtibatımız devam etti. Ancak eşi bana attığı mesajları yakalamış. Şimdi eşi boşanmak istiyormus. Bende evliyim. Ben dönüşte eşimden zaten boşanma kararı aldım, vicdanen onun yüzüne bskamam diye. Ama duygusal yakınlık yaşadığım beyefendinin boşanma planı yoktu. Mesaj yakalanınca şimdi eşiyle araları bozuldu, adam evinden ayrıldı. Ve eşi boşanmak istiyormus. Kimsenin yuvasını yıkmak ve vebal almak istemiyorum. Ne yapayım? Bir akıl. Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin. Allah'a yalvarıyorum benim yüzümden yuvaları yıkılmasın diye. Nasıl dua edeyim? Ne tavsiye edersiniz?
Baştan da yazmış ki kırıcı yorum yazmayın diye ona göre pışpışlayalım kendisini.Birincisi kusura bakmayın ama ad!lik beyefendinin(!) eşiyle boşanma planı olmadan sizinle fingirmesinden başlıyor.Sonra sizin nasılsa ben eşimden boşanacağım vicdani olarak rahatım düşüncenizi kullanarak karşı taraftaki kadını düşünmeden vicdansızca hareket etmenizle devam ediyor.Üçüncüsü kadın öğrenince birden melek oluvermişsiniz ama siz gerçek bir yuva yıkıcısınız.Karşı taraftaki kadın da onurluymuş ki ~sizde ve beyefendide maalesef pek göremedim~ haklı olarak boşanmak istiyor.Kınamıyorum eşinizle bağlarınızı kopardınız belki ama keşke karşı taraf size yaklaşsa bile siz pas vermeseydiniz.Çünkü adam sadece karısını değil sizi de aldattı karımdan boşanmadan seninle de olsam ne olur sanki şeklinde davranarak...Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Sorunum şu. Yurtdışına uzun süreli bir göreve geldim..Burada bir beyle duygusal olarak yakınlaştım. Sonra o görevden Türkiye'ye evine döndü. Ancak telefonla ve mesajla irtibatımız devam etti. Ancak eşi bana attığı mesajları yakalamış. Şimdi eşi boşanmak istiyormus. Bende evliyim. Ben dönüşte eşimden zaten boşanma kararı aldım, vicdanen onun yüzüne bskamam diye. Ama duygusal yakınlık yaşadığım beyefendinin boşanma planı yoktu. Mesaj yakalanınca şimdi eşiyle araları bozuldu, adam evinden ayrıldı. Ve eşi boşanmak istiyormus. Kimsenin yuvasını yıkmak ve vebal almak istemiyorum. Ne yapayım? Bir akıl. Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin. Allah'a yalvarıyorum benim yüzümden yuvaları yıkılmasın diye. Nasıl dua edeyim? Ne tavsiye edersiniz?
Linçlenmesinin sebebi muhatap kimse onunla ilgilenmemiz. O çiftin ve hatta yanlarındaki kadının ne genişliği kaldı ne namussuzluğu. Onlar hayatlarını istedikleri gibi yaşar, kimsenin onlara bir laf etmek hadlerine değil. İsterlerse swinger takılırlar isterlerse orgylerden orgylere koşarlar, kime ne. Bizim eşimiz bu ortamlara giriyorsa da yine muhatabımız sadece eşimizdir, insanlara böyle yapmayın çok ayıp vs diyerek karışamayız, onlara kendi doğrularımızı dikte edemeyiz.Konu sahibi sana ne desem bilemiyorum,yuvayı yıkmışsın yıkacağın kadar zaten.
Şimdi gelip günah çıkarıyorsun.Yalandan yere ağlama,ne olacağını sanıyordun?
Ama ben başka bir şey demek istiyorum.
Kesinlikle konu sahibini savunduğumdan falan değil asla yanlış anlaşılmasın.
Geçenlerde bir konu vardı hamile bir üye eşinin,arkadaşı ve onun karısıyla görüşmesini istemiyordu.Üçü bel altı muhabbet yapıyorlarmış falan.
Orda herkes kocayı suçladı,ben iki tarafta suçludur dediğimde beni linçleyenler oldu.
Koca,arkadaşının karısıyla birlikte bile olsa suçlu olan kocadır.Kadının,konu sahibine karşı sorumluluğu yok denildi.
Belki evli adam fantezileri vardır,olabilir bu durumda suçlu yine onlara katılan kocadır diyen oldu
Hatta ben o zaman o konuda da demiştim.O zaman buraya evli adamlarla beraber olan kadınlar konu açınca linç etmeyin diye.
Madem öyle neden şimdi bu üye linçleniyor merak ettim?
Sadece o konuda da değil genel olarak bu forumda aldatma konularında suç sadece kocada bulunuyor,2.kadına asla laf söylenmiyor.
Öyle bir dünya yok işte
Dediğim yaşanıyor şu an aynen
Demek ki neymiş her iki tarafta suçluymuş.
linçlenmek için gelmiş resmen burdan size tavsiye çıkmaz baştan zaten olan olmuş hatalar baştan yapılmışArkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Korkuyorsunuz dimi????? Korkuyorsunuz adam karısıyla boşanınca size musallat olur diye. Korkuyorsunuz eşinizden boşanmadan her şey ortaya dökülür diye. Bunlardan korkarsınız da bu haltlari yerken hiç korkmazsınız. Duygusal yakınlık kuramayacak kadar bencil ve kendinizi sözde iyi niyetli göstermeye çalışacak kadar iki yüzlüsünüz. Korktuğunuz her şeyin başınıza gelmesini temenni ederim.Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Ben sizin demeye çalıştığınızı anlıyorum yani evliliğini korumak isteyen biri ona meyletse bile buna izin vermez.Kim sana istemediğin bir şeyi yaptırabilir ki? diye bir kitap sözü vardı.Bu kadın hadi bu adama salça oldu diyelim e adam neden kendi evliliğini düşünüp buna karşı koymamış neden izin vermiş? Hadi adam kadına salça oldu diyelim kadın neden evli bir adamı hayatına almış? Aslında günlük hayatta belki özellikle çalışan insanların da karşısına kendisine bir göz kırpsa gelecek insanlar çıkıyor ama önemli olan sen ona gidiyor musun? Tabi konu sahibi hiç suçsuz değil en büyük hatayı adamla ikisi paylaşıyor hem kendi hem birbirlerinin evliliklerine saygı duymayarak.Yoo, bu kadin kendi kocasına karşı suçlu, adam da kendi karısına karşı suçlu. Ben hala aynı düşünüyorum. Evliliği yıkan bubkadin değil, adam kendisi. Herkes kendi evliligini düşünecek. Diğer konuda da koca suçlu, diğer çiftin suçu yok.
Evet aynen, burada evli bir erkekle birlikte oldun diye eleştirmek başka ve normal ama kocanla birlikte olan kişiyle muhattab olmak başka.Ben sizin demeye çalıştığınızı anlıyorum yani evliliğini korumak isteyen biri ona meyletse bile buna izin vermez.Kim sana istemediğin bir şeyi yaptırabilir ki? diye bir kitap sözü vardı.Bu kadın hadi bu adama salça oldu diyelim e adam neden kendi evliliğini düşünüp buna karşı koymamış neden izin vermiş? Hadi adam kadına salça oldu diyelim kadın neden evli bir adamı hayatına almış? Aslında günlük hayatta belki özellikle çalışan insanların da karşısına kendisine bir göz kırpsa gelecek insanlar çıkıyor ama önemli olan sen ona gidiyor musun? Tabi konu sahibi hiç suçsuz değil en büyük hatayı adamla ikisi paylaşıyor hem kendi hem birbirlerinin evliliklerine saygı duymayarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?