Yuva yıkanın yuvası olmazz, vazgeçin o hayallerinizden yazık günah yaa , azıcık utanma duygusu...Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Sorunum şu. Yurtdışına uzun süreli bir göreve geldim..Burada bir beyle duygusal olarak yakınlaştım. Sonra o görevden Türkiye'ye evine döndü. Ancak telefonla ve mesajla irtibatımız devam etti. Ancak eşi bana attığı mesajları yakalamış. Şimdi eşi boşanmak istiyormus. Bende evliyim. Ben dönüşte eşimden zaten boşanma kararı aldım, vicdanen onun yüzüne bskamam diye. Ama duygusal yakınlık yaşadığım beyefendinin boşanma planı yoktu. Mesaj yakalanınca şimdi eşiyle araları bozuldu, adam evinden ayrıldı. Ve eşi boşanmak istiyormus. Kimsenin yuvasını yıkmak ve vebal almak istemiyorum. Ne yapayım? Bir akıl. Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin. Allah'a yalvarıyorum benim yüzümden yuvaları yıkılmasın diye. Nasıl dua edeyim? Ne tavsiye edersiniz?
Eğer yazdıklarınızda samimiyseniz adamın eşine aranızda bir şey geçmediğini hatanın sizde olduğunu söyleyin adamın üzerinden suçu alın. Sonrası onlara kalmış adamı da her yerden engelleyin ve irtibatı tamamiyle kesin. Bir daha da böyle bir işe kalkışmayın karma sizi bulur tehlikeli sular bunlar. Biri ağlıyorsa siz gülemezsiniz. Size de yazık karşı tarafa da.Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Sorunum şu. Yurtdışına uzun süreli bir göreve geldim..Burada bir beyle duygusal olarak yakınlaştım. Sonra o görevden Türkiye'ye evine döndü. Ancak telefonla ve mesajla irtibatımız devam etti. Ancak eşi bana attığı mesajları yakalamış. Şimdi eşi boşanmak istiyormus. Bende evliyim. Ben dönüşte eşimden zaten boşanma kararı aldım, vicdanen onun yüzüne bskamam diye. Ama duygusal yakınlık yaşadığım beyefendinin boşanma planı yoktu. Mesaj yakalanınca şimdi eşiyle araları bozuldu, adam evinden ayrıldı. Ve eşi boşanmak istiyormus. Kimsenin yuvasını yıkmak ve vebal almak istemiyorum. Ne yapayım? Bir akıl. Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin. Allah'a yalvarıyorum benim yüzümden yuvaları yıkılmasın diye. Nasıl dua edeyim? Ne tavsiye edersiniz?
Bizi yiyor kendince ya.Harbiden dua önerisi almak için mi yazdiniz bunu?Hiç "Birlikte eşlerimizi aldattiğimiz adamin yuvasi yikilmasin" duasi duymadim. Ne sacma sey siz kendi hayatinizla ve bosanmanizla ilgilensenize size ne adamin karisinin boşanmasindan?
Sizin yuzunuzden boşanmiyorlar adamin karakteri yuzunden bosaniyorlar. Siz olmasaniz başkasi olurdu adam için.
Eger yazdıkları doğruysa bence öyle bir şey demesin ki adamin eşi, eşinin ne yaptığını tam olarak bilsin ve boşanıp bosanmayacagina öyle karar versin.Eğer yazdıklarınızda samimiyseniz adamın eşine aranızda bir şey geçmediğini hatanın sizde olduğunu söyleyin adamın üzerinden suçu alın. Sonrası onlara kalmış adamı da her yerden engelleyin ve irtibatı tamamiyle kesin. Bir daha da böyle bir işe kalkışmayın karma sizi bulur tehlikeli sular bunlar. Biri ağlıyorsa siz gülemezsiniz. Size de yazık karşı tarafa da.
Nasıl dua edeyim mi ?Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Yoğ bıraksın daha karışmasın. Kadın kimle evli kaldığını nasıl bir varlığa koca dediğini görsün ve donuna kadar alsınEğer yazdıklarınızda samimiyseniz adamın eşine aranızda bir şey geçmediğini hatanın sizde olduğunu söyleyin adamın üzerinden suçu alın. Sonrası onlara kalmış adamı da her yerden engelleyin ve irtibatı tamamiyle kesin. Bir daha da böyle bir işe kalkışmayın karma sizi bulur tehlikeli sular bunlar. Biri ağlıyorsa siz gülemezsiniz. Size de yazık karşı tarafa da.
El insaf ama ya...üniversitede okuyan bekar genç kadınlarla BU kadını nasıl bir tutarsınız? Üniversite medrese farketmez, bekar olduğu sürece isteyen istediğini yaşar, hatta sonuna kadar da yaşasınlar zaten...Asıl en deli çağlarında serbestçe flört edemeyen, sevisemeyen, karşı cinsi tanıyamayanlar sonradan böyle sapıtıyor çünkü. Ayrıca ennnnnn marjinal üniversiteli bile ahlaksizlikta konu sahibinin eline su dokemez. Lekelemeyin burda böyle yorumlarla okuyan kızlarımizi rica ediyorum sizdenHanım hanımcık üniversiteye gidip türlü türlü haltlar yiyip tekrar eve döndüğünde hanım hanımcık olan kızlar geldi aklıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?