Yuvayı Yıkmak İstemiyorum

sayinabla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
6
-52
86
Ankara
Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Sorunum şu. Yurtdışına uzun süreli bir göreve geldim..Burada bir beyle duygusal olarak yakınlaştım. Sonra o görevden Türkiye'ye evine döndü. Ancak telefonla ve mesajla irtibatımız devam etti. Ancak eşi bana attığı mesajları yakalamış. Şimdi eşi boşanmak istiyormus. Bende evliyim. Ben dönüşte eşimden zaten boşanma kararı aldım, vicdanen onun yüzüne bskamam diye. Ama duygusal yakınlık yaşadığım beyefendinin boşanma planı yoktu. Mesaj yakalanınca şimdi eşiyle araları bozuldu, adam evinden ayrıldı. Ve eşi boşanmak istiyormus. Kimsenin yuvasını yıkmak ve vebal almak istemiyorum. Ne yapayım? Bir akıl. Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin. Allah'a yalvarıyorum benim yüzümden yuvaları yıkılmasın diye. Nasıl dua edeyim? Ne tavsiye edersiniz?

Yuva yıkanın yuvası olmazz, vazgeçin o hayallerinizden yazık günah yaa , azıcık utanma duygusu...

Eğer yazdıklarınızda samimiyseniz adamın eşine aranızda bir şey geçmediğini hatanın sizde olduğunu söyleyin adamın üzerinden suçu alın. Sonrası onlara kalmış adamı da her yerden engelleyin ve irtibatı tamamiyle kesin. Bir daha da böyle bir işe kalkışmayın karma sizi bulur tehlikeli sular bunlar. Biri ağlıyorsa siz gülemezsiniz. Size de yazık karşı tarafa da.

Bizi yiyor kendince ya.
Belki gelinlik modelleri bakmaya bile başlamıştır konu sahibi.
Ya da böyle olay hic yok kendince eğleniyor.
Yine de ikisinden birisi işte

Yaaa ağzıma geleni söyleyecem de sonuçta aizi adma yerine koyup ban atacaklar bana adamın (ki adamlıkla zerre alakası yok) boşanmaya niyeti de yokmuş bunu aize söylemiş siz kendinizi bir kadın olarak ne duruma düşürdünüz farkında mısınız? Yahu ben geçtim herkesi nasıl kendinize bunu layık görürsünüz. Hiç mi aynadaki yüzünüze bakacak ar kalmadı sizde. Sen ne dua edersin bilmem de Allah sizin gibilerden korusun. Evlerden ırak

ya ben gerçekten merak ediyorum
ne konuştunuz elin herifiyle ve neden ?
kocanızla neden konuşmadınız ? yanı başınızda konuşacağınız bir erkek varken neden başka bir erkekle konuşma ihtiyacı duydunuz ?
derdiniz amacınız neydi

şuan tek korkunuzun bu yüzden boşanacaklar benim kocam duyar mı olduğuna eminim ben
bende kocamı boşayayım rahat görüşürüz gibi düşünceniz var mı bari ?

Eger yazdıkları doğruysa bence öyle bir şey demesin ki adamin eşi, eşinin ne yaptığını tam olarak bilsin ve boşanıp bosanmayacagina öyle karar versin.
Doğruysa olay belli ki adam gidip yine aldatacak özellikle kadınların ona iltimas geçtiğini sandığı için daha da arsizlasarak

Nasıl dua edeyim mi ?
Aldığın beddualar karşısında ne kadar dua etsende bi faydası olmaz

kadin yakalamasa hic ah vah tüh, elin evli adamiyla sevisiyorum demeyecektiniz baya devam edecektiniz.
yakalaninca niyeyse herkese bir ay ben yuva yikmak istemiyoruuum aydinlanmasi geliyor.
neyse bir sey demeyeyim kinadigim basima gelir çok korkarim boyle seyden, sonucta sizlerin basiniza hep kinadiginiz sey geliyor ne hikmetse
insallah diger kadin kocaniza ailenize falan ulaşıp sizide rezil eder
iğrençsiniz ya.

Yoğ bıraksın daha karışmasın. Kadın kimle evli kaldığını nasıl bir varlığa koca dediğini görsün ve donuna kadar alsın

Eşiniz ilgisiz olabilir ince düşünemeyebilir cinsel yaşamınız bitmiş olabilir vs vs...Her ne sebep olursa olsun evlendiğiniz kişiye bunu yaşatmaya hakkınız yok!İşine gelmiyorsa boşanıp yoluna gideceksin.O çocuğunun yüzüne nasıl bakıyosun sen utanmadan?

Karşıdaki adam da evli layığını bulmuş terk edilmiş. Hanımefendi ise ahlaksızlığına gelmiş kılıf uydurmaya çalışıyor.

Oha bi de üstüne nasıl ve ne dua edeyim ki vebal olmasın diye sormuş pis işlerinize bari dini duayı karıştırmayın , yemissin bı b.k, eğ başını bari.... yurtdışı görev diyince de son yıllarda aklıma hep başka başka hak yemeler geliyor zaten, hep belli insanlar....al işte seçilip kayrilan kitlenin ahlakı bu kadar, kul hakkına girmeye korkmayan el koynuna girmeye mi korkacak?

Hanım hanımcık üniversiteye gidip türlü türlü haltlar yiyip tekrar eve döndüğünde hanım hanımcık olan kızlar geldi aklıma.
El insaf ama ya...üniversitede okuyan bekar genç kadınlarla BU kadını nasıl bir tutarsınız? Üniversite medrese farketmez, bekar olduğu sürece isteyen istediğini yaşar, hatta sonuna kadar da yaşasınlar zaten...Asıl en deli çağlarında serbestçe flört edemeyen, sevisemeyen, karşı cinsi tanıyamayanlar sonradan böyle sapıtıyor çünkü. Ayrıca ennnnnn marjinal üniversiteli bile ahlaksizlikta konu sahibinin eline su dokemez. Lekelemeyin burda böyle yorumlarla okuyan kızlarımizi rica ediyorum sizden

Son düzenleme:
Allahtan yuva yikmak istemiyormuşsunuz isteseniz 'ne olurdu kim bilir. Ortaya cikinca mi yuva yıkılıyor. Bile isteye olmuş ama ortaya cikinca ben cok temizim ayaklarindasiniz. Adamin eşi sizi rezil eder diye bu düşünceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…