Yuvayı Yıkmak İstemiyorum

sayinabla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
6
-52
86
Ankara
Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Sorunum şu. Yurtdışına uzun süreli bir göreve geldim..Burada bir beyle duygusal olarak yakınlaştım. Sonra o görevden Türkiye'ye evine döndü. Ancak telefonla ve mesajla irtibatımız devam etti. Ancak eşi bana attığı mesajları yakalamış. Şimdi eşi boşanmak istiyormus. Bende evliyim. Ben dönüşte eşimden zaten boşanma kararı aldım, vicdanen onun yüzüne bskamam diye. Ama duygusal yakınlık yaşadığım beyefendinin boşanma planı yoktu. Mesaj yakalanınca şimdi eşiyle araları bozuldu, adam evinden ayrıldı. Ve eşi boşanmak istiyormus. Kimsenin yuvasını yıkmak ve vebal almak istemiyorum. Ne yapayım? Bir akıl. Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin. Allah'a yalvarıyorum benim yüzümden yuvaları yıkılmasın diye. Nasıl dua edeyim? Ne tavsiye edersiniz?

Herkes kendi yuvasını yıkar sen onun yuvasını yıkamazsın sen olmasan başka biri olurdu. Kişi sedakatsiz olmaya niyetli olduktan sonra gerisi fasa fiso.

Yorumları okumaya geldim.
Hic ban yiyemicem sizin icin

Cevap verdiniz mi bilmiyorum?şunu anlamak isterim,bu sizin soyleminizle duygusal yakınlaşma başladığında siz bu "sözde bey" kişisinin evli olduğunu biliyor muydunuz? kendiniz de karşı tarafa evli olduğunuzu söylediniz mi?gerçi nereden tutsak elde kalır bir konu..zaten yıkmış olduğunuz bir yuvayı nasıl kurtarmayı düşünüyorsunuz o da ayrı.ama ben bu KaFayi anlamıyorum.duygusal yaşınız 15 de kalmışsa evlenmeyin, evlenmişsin ya da boşan.bu yapıdaki insanlar çocukların aile saadeti için bir numaralı VEBA!!!şimdi deydi mi bu duygusal saadet yasattiklariniza hem eşinize hem diğer tarafın eşine

yapacagınızı yapmışsınız, daha ne yapacaksınız.???

ayy sen ne iyiii ne ponçikkkk ne merhametli bir kadınsınnnnnnnnn.demek yalvaroyorsun ha kimsenin benim yüzümden yuvası yıkılmasın diye.tam 2 yuva yıkmışsın altında kimbilir kaç çocuk ta kaldı.bir de dua tavsiyesi istemişsin bizlerden haaa.daha neler duyacağım şu bdv de pesss

Çok ağır yorumlar yapılmış tek tek okudum. Çoğunlukla kadının üzerine yüklenilmiş. Burda sizin olduğunuz kadar o bey de suçlu. Yani keşke evliyken değil de ayrıldıktan sonra böyle şeyler yapılsa. Keşke o bey de boşanmayı düşünmüyorsa böyle işlere girişmese. Yazık olmuş. İki yuva da yıkılacak şimdi çocuklar da neyazıkki bu huzursuz ortamdan etkilenecekler

Bastan evlinoldugunu bilip devam etmen zaten vebal olmus tesekkurler..

Dua etmeyi bizden öğrenecek aklı selim vicdani selim bir hanımcık daha

Valla kadin olarak sizin gibilerden utaniyorum ne yalan soyliyim. Cunku siZ evli oldugunu biliyordunuz ve gorusmeye devam ettiniz simdi size ay sana yazik olmus dememizi mi bekliyorsunuz? Yaptiginiz tam anlamiyla YUVA YİKMAK iste baska bir isim bulamadim sizi icin. Erkektir yapar demem asla ama madem o yakinlastiysa bile sizin uzak durmaniz gerekirdi. Simdi de burada gunah cikarmayin bence...

O yuva yıkılmış zaten, sessiz kal, hatayı beraber yaptınız, bedelini de ödeyeceksiniz. Bu karısıyla onun meselesi.

Yani yapılmaması gereken her şeyi yapmışsınız "duygusal yakınlık yaşadığınız" boşanma planı olmayan beyefendi ile.

Beyefendinin eşi mesajları görünce zaten o yuva yıkılmıştır. He iyi ki görmüş o ayrı. Kadın en azından karşısındakinin ne oldugunu anlamış.

İsteğiniz üzerine, kırıcı olmamak adına sizi bu kadar hassas bir metres olduğunuz için tebrik etmek istiyorum.
Evet bu konuda tecrübeliyim ve tecrübelerimi paylaşabilirim. Tıpkı aldatılan o kadın gibi ben de aldatıldım. Merak ediyorum eşinizin ve çocuğunuzun yüzüne nasıl bakabildiniz. O adam dediğiniz omurgasızla birlikte yuvaları yıkmışsınız ve o vebali almışsınız çoktan.
Nasıl dua edin biliyor musunuz? İnşallah masum eşlerimizin bedduası tutmaz diyin. Kendimden biliyorum eski eş ile o kadına ettiğim beddualar Türkiye den sizin bulunduğunuz ülkeye yol olur.
Allah sizin gibilerden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…