Yuvayı Yıkmak İstemiyorum

sayinabla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
6
-52
86
Ankara
Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Sorunum şu. Yurtdışına uzun süreli bir göreve geldim..Burada bir beyle duygusal olarak yakınlaştım. Sonra o görevden Türkiye'ye evine döndü. Ancak telefonla ve mesajla irtibatımız devam etti. Ancak eşi bana attığı mesajları yakalamış. Şimdi eşi boşanmak istiyormus. Bende evliyim. Ben dönüşte eşimden zaten boşanma kararı aldım, vicdanen onun yüzüne bskamam diye. Ama duygusal yakınlık yaşadığım beyefendinin boşanma planı yoktu. Mesaj yakalanınca şimdi eşiyle araları bozuldu, adam evinden ayrıldı. Ve eşi boşanmak istiyormus. Kimsenin yuvasını yıkmak ve vebal almak istemiyorum. Ne yapayım? Bir akıl. Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin. Allah'a yalvarıyorum benim yüzümden yuvaları yıkılmasın diye. Nasıl dua edeyim? Ne tavsiye edersiniz?

Biz neden benzer şey yaşayalım? Herkes sizin gibi ahlaksız mı?
Karısını sizinle aldatan, sizi de başkasıyla aldatır. Yuva yıkanın yuvası olmaz.
neyy benzer şeyler yaşayanlar tecrübelerini paylaşsın mı demiş?utanması lazım yaşayan kadının bir de burada göğsünü gere gere anlatacak mıydı?2 yuva birden yıkılıyor .o çocuklarda ki travmaları düşününce çok üzücü

Evet ceycey. Bende ona takıldım. Sanıyor ki evli kadınlar kocalarını aldatıyor. Gayet normalmiş gibi konuşulacak.
Kendi de evli bu arada bide tecrübe diyor tamda tecrübe edilecek konuydu
Parecim nasıl bir hayat yaşıyorsa. Sanki aldatan kadınlar kendi aralarında gayet rahat sohbet ediyor. Utanma arlanma yok.

sevgilimi aldattım yazsa bir kadın kimse linçlemez ki.sevmemişsin ayrıl çık adamın hayatından derler.ama evlilik bambaşka bir kurum söz veriyorsun akit imzalıyorsun aileler işin içine giriyor .evli kadın ya da adamın aldatması dünyada iyi karşılanmaz çoğunlukla kaldı ki bizim ülkemizde olacak

Zamanında kimsenin gözünün yaşina bakmadan bütün fındıkları kır şimdi iş Allaha mı kaldı ?

Aynen öyle kendi kocasından ayrılmayacak derdi o
Diğer tarafın evini yuvasını düzenini alt üst etti
Sıyrılma derdinde
Bide tecrübesi olanlar demiş
Evet burda tecrübesi olan çok bayan var eşi tarafından aldatılan ne acılar çeken çocuğuyla ortada kalan
Dalga geçer.gibi küreği ağzının ortasına vurucan

Söylediklerinizle öyle çelişiyorsunuz ki... Yuva yıkmak istemiyorum deyip o adamla birlikte olmanız zaten yuva yıkmak demektir. Gerçekten anlamıyorum sanki normalde eşi boşanmak istemese yuva yıkmış olmadığınızı mı düşünüyordunuz? Eğer öyleyse tedavi olun derim. Kırıcı olmak için söylemiyorum ciddi anlamda söylüyorum.

Kendi evliliğiniz bitiyorken siz kalkıp adamın yuvası dağılıyor diye mi üzülüyorsunuz? Gel de inanma! Sizde merhamet, vicdan olsa önce eşinizi düşünürdünüz. Eşinize yaptığınız şeye pişman olurdunuz. Neymiş, ablamız eşinin yüzüne bakamayacağı için boşanma kararı almışmış. Ama diğer adamın boşanma niyeti yokmuş da yuvası yıkılıyor diye kendini paralıyormuş. Hiç yalan konuşmayın boşuna. Siz eşinizden kendi rızanızla asla ayrılmazsınız. Dilerim kadın eşinize ulaşır ve durumu anlatır da iyice rezil olursunuz.

Pardon da kadın ne yapsın? Aldatıldığını bile bile aman yuvam yıkılmasın diye sineye mi çekecektir? En doğrusunu yapıyor. Eşinin sadakatsizligini yani kırılma ama medeni hukukta zina diyorlar, kanitlayio dimdizlak kapı önüne de koyar mı? Bence koyar. Helal olsun kadına.

Bence konu sahibi baya dalga geçiyor. Kırıcı yorum yapmayın demiş mümkün olmaya birşeye. K.bakmayın ama evli bir adamla neden duygusal bağ kurulur evliliğini düşünseydiniz böyle birşeye hiç kalkışmazdınız. Karşı tarafın eşinin yerinde olmak istemezdim

Nasıl dua edeyim? Ne tavsiye edersiniz?
Ban yememek için buna vereceğim cevabı yutuyorum…

Ama vebal almaksa konu, daha en başta evli olduğunu bilerek girdiğiniz ilişki ile vebal almışsın zaten, drama yapmaya gerek yok. Kocandan boşanacağını da hiç sanmam, burda tepkileri azaltmak için söylemişsin belli ki ama, ıı-ıhh yemez..

Sizin gibi kadın musveddelerini anlamıyorum.yediginiz naneler ortaya çıkınca dualara başlıyorsunuz,yuva yıkılmasın diye.gercekler yüzünuze yumruk atiyo çünkü değil.mi.iradenle yaptığın işin sonucuna katlanacaksin k*ltak.
Her gecenin bedelini odeyeceksin.yazik sizin gibiler okuyodur buraları,ibret alırlar mı,sanmam

Ya duruma birşey yazmıcam ama zaten anlaşmalı boşanma olmaz ise bayağ bekliyceniz arkadaş . Benim çok sorunlu devam hadi 3 yıl oldu halen boşanamadım.onun aldatma desen sadece En az 2 sene uğraşcakbir de üst mahkemesi var ise oooı . Süreçte belki barışırlarr Bence boşanana kadar mesajlaşma Dışında görüşmeyin. Bence hiç görüşmemek daha mantıklı. Hem vicdani hemde mantiken. Zaten süreçte o çok sevdiğiniz adam , adam mı yoksa nanay mı anlaşılır. Boşanma bu arada dava açılmasıyla olmuyor. Nüfüsa yazı gidene kadar kişiler evlidir ve kanunen sadakat hükmünü yerine getirmelidir. Ve tazminattan kaçmak için de eşe bitirmek istiyorum demek yerine aldattım demek en doğrusu. Ne kadar ekmek o kadar köfte yoksa döner dolaşır o karma seni bulur.

İnşallah o kadın seni bulur ve tanıyıp tanimadigin bütün insanlara seni rezil eder o adam da sende insan içine çıkamazsınız metres hayatı yasamanin insanları aldatmanın bir bedeli olmalı ya
Toplumda keşke şöyle alinlarina bı nokta falan koysalar da hiçbir konuda onlara guvenmesek mesela insan eşini aldatıyorsa artık herkesi aldatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…