Biz neden benzer şey yaşayalım? Herkes sizin gibi ahlaksız mı?Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin.
Kendi de evli bu arada bide tecrübe diyor tamda tecrübe edilecek konuyduBiz neden benzer şey yaşayalım? Herkes sizin gibi ahlaksız mı?
Karısını sizinle aldatan, sizi de başkasıyla aldatır. Yuva yıkanın yuvası olmaz.
neyy benzer şeyler yaşayanlar tecrübelerini paylaşsın mı demiş?utanması lazım yaşayan kadının bir de burada göğsünü gere gere anlatacak mıydı?2 yuva birden yıkılıyor .o çocuklarda ki travmaları düşününce çok üzücüBiz neden benzer şey yaşayalım? Herkes sizin gibi ahlaksız mı?
Karısını sizinle aldatan, sizi de başkasıyla aldatır. Yuva yıkanın yuvası olmaz.
Evet ceycey. Bende ona takıldım. Sanıyor ki evli kadınlar kocalarını aldatıyor. Gayet normalmiş gibi konuşulacak.neyy benzer şeyler yaşayanlar tecrübelerini paylaşsın mı demiş?utanması lazım yaşayan kadının bir de burada göğsünü gere gere anlatacak mıydı?2 yuva birden yıkılıyor .o çocuklarda ki travmaları düşününce çok üzücü
Parecim nasıl bir hayat yaşıyorsa. Sanki aldatan kadınlar kendi aralarında gayet rahat sohbet ediyor. Utanma arlanma yok.Kendi de evli bu arada bide tecrübe diyor tamda tecrübe edilecek konuydu
sevgilimi aldattım yazsa bir kadın kimse linçlemez ki.sevmemişsin ayrıl çık adamın hayatından derler.ama evlilik bambaşka bir kurum söz veriyorsun akit imzalıyorsun aileler işin içine giriyor .evli kadın ya da adamın aldatması dünyada iyi karşılanmaz çoğunlukla kaldı ki bizim ülkemizde olacakEvet ceycey. Bende ona takıldım. Sanıyor ki evli kadınlar kocalarını aldatıyor. Gayet normalmiş gibi konuşulacak.
Parecim nasıl bir hayat yaşıyorsa. Sanki aldatan kadınlar kendi aralarında gayet rahat sohbet ediyor. Utanma arlanma yok.
Zamanında kimsenin gözünün yaşina bakmadan bütün fındıkları kır şimdi iş Allaha mı kaldı ?Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Sorunum şu. Yurtdışına uzun süreli bir göreve geldim..Burada bir beyle duygusal olarak yakınlaştım. Sonra o görevden Türkiye'ye evine döndü. Ancak telefonla ve mesajla irtibatımız devam etti. Ancak eşi bana attığı mesajları yakalamış. Şimdi eşi boşanmak istiyormus. Bende evliyim. Ben dönüşte eşimden zaten boşanma kararı aldım, vicdanen onun yüzüne bskamam diye. Ama duygusal yakınlık yaşadığım beyefendinin boşanma planı yoktu. Mesaj yakalanınca şimdi eşiyle araları bozuldu, adam evinden ayrıldı. Ve eşi boşanmak istiyormus. Kimsenin yuvasını yıkmak ve vebal almak istemiyorum. Ne yapayım? Bir akıl. Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin. Allah'a yalvarıyorum benim yüzümden yuvaları yıkılmasın diye. Nasıl dua edeyim? Ne tavsiye edersiniz?
Evet ceycey. Bende ona takıldım. Sanıyor ki evli kadınlar kocalarını aldatıyor. Gayet normalmiş gibi konuşulacak.
Parecim nasıl bir hayat yaşıyorsa. Sanki aldatan kadınlar kendi aralarında gayet rahat sohbet ediyor. Utanma arlanma yok.
Söylediklerinizle öyle çelişiyorsunuz ki... Yuva yıkmak istemiyorum deyip o adamla birlikte olmanız zaten yuva yıkmak demektir. Gerçekten anlamıyorum sanki normalde eşi boşanmak istemese yuva yıkmış olmadığınızı mı düşünüyordunuz? Eğer öyleyse tedavi olun derim. Kırıcı olmak için söylemiyorum ciddi anlamda söylüyorum.Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
Sorunum şu. Yurtdışına uzun süreli bir göreve geldim..Burada bir beyle duygusal olarak yakınlaştım. Sonra o görevden Türkiye'ye evine döndü. Ancak telefonla ve mesajla irtibatımız devam etti. Ancak eşi bana attığı mesajları yakalamış. Şimdi eşi boşanmak istiyormus. Bende evliyim. Ben dönüşte eşimden zaten boşanma kararı aldım, vicdanen onun yüzüne bskamam diye. Ama duygusal yakınlık yaşadığım beyefendinin boşanma planı yoktu. Mesaj yakalanınca şimdi eşiyle araları bozuldu, adam evinden ayrıldı. Ve eşi boşanmak istiyormus. Kimsenin yuvasını yıkmak ve vebal almak istemiyorum. Ne yapayım? Bir akıl. Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin. Allah'a yalvarıyorum benim yüzümden yuvaları yıkılmasın diye. Nasıl dua edeyim? Ne tavsiye edersiniz?
Yahu biz nasıl yardım edelim size. Zira sizin kadar arsızı ancak dizilerde oluyor.Bir akıl. Benzer şey yaşayanlar tecrübe iletsin.
Ban yememek için buna vereceğim cevabı yutuyorum…Nasıl dua edeyim? Ne tavsiye edersiniz?
Ya duruma birşey yazmıcam ama zaten anlaşmalı boşanma olmaz ise bayağ bekliyceniz arkadaş . Benim çok sorunlu devam hadi 3 yıl oldu halen boşanamadım.onun aldatma desen sadece En az 2 sene uğraşcakbir de üst mahkemesi var ise oooı . Süreçte belki barışırlarr Bence boşanana kadar mesajlaşma Dışında görüşmeyin. Bence hiç görüşmemek daha mantıklı. Hem vicdani hemde mantiken. Zaten süreçte o çok sevdiğiniz adam , adam mı yoksa nanay mı anlaşılır. Boşanma bu arada dava açılmasıyla olmuyor. Nüfüsa yazı gidene kadar kişiler evlidir ve kanunen sadakat hükmünü yerine getirmelidir. Ve tazminattan kaçmak için de eşe bitirmek istiyorum demek yerine aldattım demek en doğrusu. Ne kadar ekmek o kadar köfte yoksa döner dolaşır o karma seni bulur.Arkadaşlar lütfen kimse kırıcı bir uslupla cevap yazmasın yada kınamasın. Bende zamanında yargıladığım şey başıma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?