Yüz aldırmak, yüz aldıranlar, yüz tüylerini aldıranlar ????

haziran08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
286
11
118
İstanbul
Bayanlar ben çok kararsız kaldım kardeşim yüzünü aldırıyor yüzü alınca bebek gibi parlıyor bened korkuyorum sivilce çıkar diye veya tüyler uzun çıkar diye ama yüzümün öyle parlamasını istiyorum ...Kardeşimin yüzünde sivilce çıkmıyor ama aldığı zaman resmen tam bebek yüzlü oluyo bende ne yapacağımı şaşırdım....Yüzünü aldırıp sıkıntı yaşayan veya memnun olan varsa yazarsa sevinirim.

tşk.

3yıldır yüzümü aldırıyorum azalma var, yalnız ilk aldırdığında yüzünde sivilcelenme olabilir o da ilk olduğu için devamında herhangi bir sivilcelenme olmuyor, benim çenemde 2-3 sivilce oluyordu, yüzümü aldırdıktan sonra eve gelir gelmez batikon sürüp 5-7 dk bekleyip batikonu yıkamaya başlayınca sivilceler artık çıkmaz oldu, o da muhtelemen tüylerin kökleriyle mi ne alakalı artık bilemiyorum ağdadan dolayı da olabilir.

neyse bunları bil istedim.

bende bayagibi kararsin kalmistim aldirip aldirmamak konusunda,sonra aldirmaya karar verdim 3-4kere aldirdim ayda 1 aldiriyorum..
cok guzel oluyor gercekten,ilk aldirdigimda biraz sivilcelenmisti surasim sonrasinda cenemde falan cikti,bikac gun temizleme jeli kullaniyorum geciyor..
azalma bile var eskisi kadar cikmiyor ve belli olmuyorlar.Birde herkesin kil köküne göre degisiyor sanirim

bende hiç aldırmadım daha uzun çıkar ve çoğalırlar diye ama güneş koruyucu ve kullandığım kremlerden mi be daha çok belli oluyor ve yayılma var aldırmam gerek sirlemi alsam favorilerim çeneme kadar uzadı zaten napıcammmm

kızlar yüz aldırma da sivilce cıkısı yada tüyklerin sertleşmesi kişiden kişiye değişiyor. ben gecen tam bu zamanlar cok buyuk bi hata yaparak bebek gibi cildimi aldırdım. ergenlik sivilcesi bile cıkarmayan ben ilkin cenemde bi kaç sivilce. alrdından yanaklaırmda beyaz minik minik deri altında kabartılar oluştu. ve 2 ay sonra kızlar canavara döndu yüüzüm. 1 ay dısarı cıkamadım .yanaklarım cenem alnım her yersivilce doldu .sivilce ama sivilce demeye bin sahit. yüzüm cıban cıkarır gibi oldu...agrılı derin ve iltihabı bitmek tükenmek bilmeyen sivilceer..yüz olarak güzel ve dikkat ceken bir kızım.akrabalarım o halim görünce tanıyamadılar beni. nazarmı degdi ne oldu..universitede arkadaslarıma yaptıgım acıklamalardan bıkmıştım artık...berbat bi durum...ilkin kremdir sudur budur doktorların verdigi ilaçlarla basladım hiç bi etki etmedi...sonra roaccutane tedavisine basladım...suan hala roaccutane tedavisi görunyorum 7 .ayımdayım. sivilceler gecti ama ben bittim. suandada yüzümdeki lekelerle savasıyorum.skaın ha sakın kendinii tehlikeye atmayın .ayrıca tuyler sadece bi alımdan sonra bile kalınlaşıyor. nitekim bendede oyle oldu.cok cok pişmanım.ilerde lazer yaptırmayı düşünüyorum.yüz cok tehlikeli bir bölge sakın diyorum. durumumu herkese anlatıyorum sakın böyle bişeye kalkıçmasınlar diye. bi anlık seytana uyuyor insan deli cesaretiyle aldırıyor nasıl herkes alıyor. bişe olmaz diyerek. ama cok kotu sonuçlanabilir. tuy sarartıcıda kullanmatyın tuyleri uzatıp dipten koyu renk cıkıyor.dibi gelmiş sac gibi. berbaat. her yolu denedim .en iyisi cok ugrasmamak cunku benim bebe tuyuydu nerdeyse suanda berbat hale geldi. ugrastıgım için.

ben yüzümü değil de favorilerimi kendim alıyorum çok itici geliyo bana bayanda favori. ama 1 hafta geçmeden tekrar çıkıyo o zaman daha kötü görünüyo. bu durumda önerebileceğiniz tüyleri azaltan veya geç çıkmasını sağlayan bi yöntem var mı?

Kesin çözüm arayın ,lazer , iğneli epilasgon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…