Yüz Asimetrisi

apple00006

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
38
1
16
28
Merhaba arkadaşlar yüz dolgusu ile ilgili yardıma ihtiyacım var. Yüzümde ciddi bir asimetrisi sorunu var. Önce sorun burnum zannediyordum ameliyat oldum ama eğrilik asla düzelmedi ve bu süreçte çok yıprandım psikolojik olarak. Sonra farkettim ki asıl sorun komple yüzümde asimetri olması . Herkeste bir miktar asimetri olur ama benimki bir tık fazla ve inanılmaz rahatsızım. Yüzümde botoks ve burun ameliyatı dışında hiç bir işlem yok ve sonucundan memnun olmadığım burun ameliyatı sonrası işlem yaptırmaya korkar oldum. Sağ yanağım ve çenem daha dolgun ve sıkı ama sol tarafım daha zayıf ve sarkık.Asimetri için yanaklarıma şakaklarıma ve çeneme dolgu yaptırmayı düşünüyorum bu konuda iyi kötü tecrübesi olan ve Ankara da doktor önerisi olan var mı ?

Dolgu değil direkt estetik ameliyat öneririm dolgu kayma yapabilir ve daha fazla asimetri yaratabilir.
Teşekkür ederim. Ameliyat düşündüm ama burnumda istediğim sonucu alamadım yine aynısı olmasından endişe ediyorum. Dolgunun kayma yaptığını duymuştum ama bu kadar sık mı oluyor yani illa kayma yapıyor mu acaba yoksa markasına içeriğine ya da cilde göre değişiyor mu ?

Teşekkür ederim. Ameliyat düşündüm ama burnumda istediğim sonucu alamadım yine aynısı olmasından endişe ediyorum. Dolgunun kayma yaptığını duymuştum ama bu kadar sık mı oluyor yani illa kayma yapıyor mu acaba yoksa markasına içeriğine ya da cilde göre değişiyor mu ?
Çoğunlukla yapıyor canım tecrübe ile sabittir en iyisinden en kötüsüne kadar denedim

Back
X