Yüz askısı yaptıran var mı?

Denizkızı mesajı okursan galiba sen yaptırmışsın lütfen bana biraz bilgi verirmisin...Teşekkürler

ben şimdi bu konuda bir yorum yapayım kararı sen ver ben x yere bu uygulamayı sordum fiyat konusunda ve geçerliliği konusunda fiyat 5000 tl geçerlilik 2 yıl denildi endoskopik yüz germe olayınıda bu konuda çok tecrübeli başka y kişiye sordum 5000-7000 arası denildi ki bunun geçerliliği en az 10 yıl var bunu biliyorum aradaki tek farkta şu iple asmada lokal oluyorsun ameliyat korkusu yok diğerinde var sonuç şu bu kadar paraya endoskopi ol derim en azından benim sorduğum yer böyle fiyat verdi karşılaştırma yapınca mantıken bu daha uygun geliyor şöyle 1000-2000 arası birşey olsa tamam diycem dolgu yaptırmak gibi zaten yaptıkları birşey yok iğneği sokuyor iplikle yukarı kaldırıp düğüm atıyor oldu bitti maşallah gerçi bu iplikle asmanında çeşitleri var ilk çıkan artık tercih edilmiyor zamanla elastikiyetini kaybediyormuş problem yaşatıyormuş bu heppy lift sonra serdev yöntemi var sonra endolifting var bu benim sorduğumdu sonra şemsiye askı var ki bunların içlerinden hangisiydi şimdi hatırlayamıycam uygulama yapıldıktan sonra iple yukarı çekilen bağ dokusu kaslar ip erise bile orada kaynaşıp kalıyormuş ama diğerlerinde öyle bir durum yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…