Yüz Bölgesine Lazer Epilasyon

bburrcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
33
2
1
31
Merhaba..
  • geçen yıl ekim ayında doktor kliniğinde alexandrite lazer epilasyona başladım.sadece çene altı için gitmiştim.bıyık kaş üstü,ortası derken zamanla bütün yüzümü almaya başladılar.tam 1 sene düzenli bi şekilde kontrollerle gittim.1 seneden sonra bıraktım hiç bi azalma olmadı daha çok artış oldu. başka bir merkezde berasmus ütüleme lazere başladım 15 gün aralıkla bikaç ay gittim hiç bi değişiklik olmadı ince ince bütün yüzüm 2 gün sonra tekrar tüyleniyodu.öyle dışarı çıkamıyodum aynı yerde alexandrite lazere başlattılar ilk gittiğim yerdekinden biraz daha farklı atışları çok acıtmıyo..yine değişen bişey olmicak gibi.Sizce ne yapmalıyım?

yüze lazer işe yaramaz. acilen iyi bir yer bulup iğneli epilasyona başlamalısın

iğneli epilasyonda kıl köklerinin olduğu yerler delik deli kkalmıyor mu.iğneli epilasyonda mikrop kapma riski çok fazla iyi bir yer nasıl bulabilirim çok fazla yer var bunu nasıl anlayabılırım

Öncelikle geçmiş olsun diyim çünkü bu durum gerçekten sinir bozucu bi hal alıyo artık psikolojinizi bile etkileyebiliyo şayet bende aynısını yaşadım ve yeni yeni kurtuluyorum.Önce şunu söyliyim normalde yüzdeki hiçbir bölgeye hiçbir aletle dokunulmazmış çünkü uyuyan 'şeftali' tüyleriniz uyandırılıp bildiğiniz kaş kalınlığında tüylere dönüşürmüş ki 3 sene önce bundan benim haberim yoktu aynı şekilde bütün yüzüme lazer vurdular,tüylerim kalınlaşmaya başladı üzerine polikistik over olduğumu öğrendim bu hastalıkla o tüyler iyice kıl oldu bildiğiniz favorilerim ve boynumda kaş kalınlığında kıllar çıkmaya başladı iki günde bir..abartısız her gün elimde ağda cımbız ne bulursam öyle dolanıyodum ki alınsa bile nokta nokta kökleri belli oluyodu.

Eğer tüyleriniz çok sayıdaysa ve kalınsa zaten iğneliye sizi kabul etmiceklerdir,etseler bile sonuçları daha kötü olur diye düşünüyorum şahsen beni etmemişlerdi.Bir hormonal hastalığınız yoksa eğer ve yüzünüzdeki tüyler aşırı derece rahatsızlık verici değilse(benimkiler gibi) lazere devam etmemeniz en mantıklısı olur bence ama hormonal bi rahatsızlığınız varsa artık tüyler almış başını gitmişse,siyah ve kalınsa aletin adını bilmiyorum özür dilerim,vücuda uygulanan lazer makinelerinden biri diyim yüzünüz içinde kullanılabiliyo ama dediğim gibi o tüyler artık ciddi anlamda kıl olmuş olması gerekiyo.Ki garantisini verebilirim atımlar gerçekten çok canınızı yakıyo ilk seansınızda burdan farkı anlayabilirsiniz çünkü ilk gittiğim hastanede diyim çok rahattım hiç bir acım yoktu ama hiçbi işe yaramayacağıda belliymiş demek ki

Back
X