- 17 Mart 2018
- 14
- 4
- 6
- 57
- Konu Sahibi bursakestanesi
-
http://www.thepictaram.club/instagram/dr.alexvsevgili hapi dr aleksV sayfasına nasıl giriyorum acaba? ben giremedim ama
Evet yurt dışı imkanımız yok maalesef .fakat ülkemizde de çok iyi doktorlar var .Ankara da düşünürseniz ben ozan bitik derim . Kendim bir kaç ameliyat olduğum için söylüyorum . Kesinlikle onunla görüşmeden karar vermeyin derim .arkadaşlar biz yurt dışına gidemeceğimize göre memleketimizden işini iyi ve uygun fiyata yapan bir cerrah bulalım. hatta estetik düşünen bayanlar burada organize olup birlikte hareket edersek hem dr hata yapmasını en aza indirmiş olıruz hem fiyatta güzel pazarlık yapma şansımız olur .çünkü insanları hem parasını alıp hem rezil eden bir sürü dr var.ve hasta hiç bir şey yapamıyor ne yazık ki hep dr lar haklı oluyor. grup olursak hem yaptırım gücümüz olur hem birbirimizinşahiti oluruz diye düşünüyorum
Merhaba..Ben de birara araştirdım idhospitalı ve sonuçlar gerçekten şaşırtıcı derecede güzel..toplu ameliyata mı gitsek :) en azından hem yalnız olmayız hem indirim alırız..ben yüz gençleştirme istiyorum..bence burda toplanıp organize olabilirizBu kişilerin canlı vıdeolarını izledim bır çok kişinin ama bizim burda yapılanlara bakıyorum gerçekten kötü peki nerde yazıyor idhospitalın kötü olduğu tüm vıdeolarla paylaşılmış yapılanlar süreçler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?