Yüz germe medical clinicde yaptıran var mı

arastirmacihanim2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2023
11
3
1
45
Kızlar yaş itibariyle sarkmalarım ve gıdımda gevşeme var yüz germe yapmak istiyorum instagramda medical clinic diye bir sayfa var fotoğraflar alıntı gibi geldi bana bir de Fransız hifu 12 d şimdi de 13 diyorlar doktora sordum kendi kafalarından uydurmuşlar diyor😃 youtubedada hifu yapmayın diye biri konuşmuş ne zararı olabilir sizce burası güvenli mi yaptıran kişiler var mı ya da dolgu mu yapsam bilmiyorum çok araştırdım küçük bebeğim de var emziriyorum emzirirken yapmak ne kadar doğru olur fikirlerinizi merak ediyorum

Hifu iyi bir doktora yaptırırsanız fayda görürsünüz.Fakat yanlış uygulanırsa yüzdeki yağları eritiyor ve geri dönüşü yok. Ama etkisi en fazla 1 yıl sürüyor. Akıllı dolgu ve nem aşıları da güzel etki ediyor fakat onlar da sürekli tekrar istiyor. Yüz germe en az 10 yıl götürüyor.

Yüz germe yaptıracaksanız muhakkak iyi bir plastik cerraha yaptırın.

Hifu iyi bir doktora yaptırırsanız fayda görürsünüz.Fakat yanlış uygulanırsa yüzdeki yağları eritiyor ve geri dönüşü yok. Ama etkisi en fazla 1 yıl sürüyor. Akıllı dolgu ve nem aşıları da güzel etki ediyor fakat onlar da sürekli tekrar istiyor. Yüz germe en az 10 yıl götürüyor.

Yüz germe yaptıracaksanız muhakkak iyi bir plastik cerraha yaptırın.
Ameliyatsız yüz germe hifu istiyorum ama ses dalgasıylaymıs

Şikayetvar dan bir aratın isterseniz o yeri. Ben bulamadım.

Bu arada ben Hifu yaptırdım güzel de oldu ama yaptirdigim yer kapandı. Yoksa size önerirdim orayı.

Uygulamayı doktorun yaptığı ya da doktor gözetiminde yapan bir yer bulun. Bir de sakın elmacık kemiklerinin üzerine uygulatmayin. Yüzünüz çok zayıfsa ya da çok şişmansaniz uygun bir aday değilsiniz.

Kızlar yaş itibariyle sarkmalarım ve gıdımda gevşeme var yüz germe yapmak istiyorum instagramda medical clinic diye bir sayfa var fotoğraflar alıntı gibi geldi bana bir de Fransız hifu 12 d şimdi de 13 diyorlar doktora sordum kendi kafalarından uydurmuşlar diyor😃 youtubedada hifu yapmayın diye biri konuşmuş ne zararı olabilir sizce burası güvenli mi yaptıran kişiler var mı ya da dolgu mu yapsam bilmiyorum çok araştırdım küçük bebeğim de var emziriyorum emzirirken yapmak ne kadar doğru olur fikirlerinizi merak ediyorum
Merhaba, bende yakında derin plan yüz germe düşünüyorum. Siz Dr karar verdinizmi?

Merhaba , Emre bey de orta yüz mü yaptırdınız , yoksa komple gerdir memi ? Ödem süreniz iyileşmeniz biraz rica etsem bilgi verebilir misiniz

Merhaba dr. Salih emre üregen e 11 Aralık 2024 yani 4 gün önce ameliyat oldum. Rebornia center da her bir calisan ve özellikle cigdem üregen inanılmaz samimi kibar ayrıca cok ta etik çalışıyorlar etik değerler ve hastanın iyilik hali en büyük oncelikleri. Acibadem maslak ta oldu ameliyatim ve genel surecten çok memnunum ameliyat sonrası dr emre beyin takibi asistanı meltem hanımın hemen hergun arayıp sorması süreç takibi her şey gercekten iyi hissettirip aynı zamanda rahatlatıyor takip te olmak . Zaten emre hocam hacettepe mezunu ve daha ilk görüşmede o etik değeri profesyonelligi hissediyorsunuz. Evet sen istiyorsun ama ben bir doktorum ve istediğinle beklentinle gerçek olabilecek olanın senin için en iyisi olması asıl önemli olan diyor. Midfacelift temporal lift yaptırdım ancak üst göz kapağı ve çok hafif badem göz de kombine olarak eklendi ameliyata . Çünkü bu tür ameliyatlar ihtiyaca göre kombine yapılınca tatmin edici ve uzun ömürlü olabilir . Yüzü gerince üst goz kapağı ihtiyaca uygun alınmazsa o kısım pot ve kırışık kalabiliyor mesela . Bunun kararını en iyi gerçekten etik çalışan iyi bir doktor verebilir. Gönül rahatlığı ile teslim edilebilir bir doktor emre hocam ve tabiki tüm ekibi de öyle. Halabyuzumde bantlar var salı günü çıkaracağız. Heyecanlı ve meraktayım. Herkese kolaylık dilerim.
Ağrı ilk 3 gün oluyor ma agri kesilerle hizlica geciyor . ödem oluyor hala var morluk varmi bilmiyorum bantlardan ama hepsi geçecek iyileşecek ve harika olacak 🤗❤️ sadece ameliyatın büyük bir ameliyat olduğunu bilin .

Dr. Emre uregen e yaptırdım ben 👍 çok memnunum
Emre bey le randevum var . Aynı sizin gibi orta yüz için temporallift yapılacak ama , göz altından kıl gibi kesiyle de dedi asistanı. Sizinle görüşmem lazım :) ah keşke görseniz mesajımı

Back
X