Cilt Bakımı Ürünleri Yüz güzelliği..?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bilgeabla

Önemsenmek güzeldir :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
42
1
46
Arkadaşlar merhaba bugün KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI aldım. Olumlu-olumsuz pek çok yorum gördüm. Kullansam mı ? iade mi etsem ? Karar veremedim..s Kullanıp, olumlu-olumsuz etkisini görenler paylaşabilir mi lütfen ?

ne işe yarar ki o?kayısının kime zararı olmuş ki size olsun :) kullanın gitsin.

kullabnan arkadaşlarım var ben üzüm çekirdeği yağını kullnıyordum

kullabnan arkadaşlarım var ben üzüm çekirdeği yağını kullnıyordum
fotoğrafı görünce korktum biraz öyle oluyor sandım Yüz başka bişeye benzemiyor kişinin kimliği işte. Kötü bişey olursa çok üzülürüm

canım gözeneklerım acılsın dıyosan buhar banyosu yapmalısın.. çekirdeğe filan gerek yok valla benim yüzümü pamuk gibi yaptı

O yağ genelde kaş-kirpik uzatmak için kullanılıyor.Sonra king kong gibi gezme ortalıkta

bitkisel yağların faydası vardır ancak bir çoğu sahtedir ya da içlerinde bir sürü bileşen vardır.
Mesela gül yağı diye sattıkları şey 5 tl falan ama o gramajda gül yağı elde etmek için bilmem kaç kilo gül kullanılması lazım. bu da o maliyeti karşılamaz.
O yüzden istediğin sonucu alacağından çok emin değilim.

Ben kullanmıştım tüylenme olur diye bende korkmuştum ama benim cildime iyi gelmişti bünyesel mi acaba

canım kayısı yağı kırışıklık yapıyor diye duydum .. cildini nemlendirmek istiyorsan uygun fiyata nemlendiicler var onları dene derim ben . bitkisel yağlar yüze kullanılmıyor . ben kayısı yağını vucuduma sürüyordum mis gibi kokuyoru ..

Kızlaaar ben bu yağı kullandım.
3 gün oldu akşamları uyumadan yüzümü iyice arındırıp, bir miktar gül suyu ile makyaj pedini ıslatıp üzerine arko nem sürüyorum biraz. 3-4 damla kayısı çekirdeği yağı damlattıkan sonra yüzüme uyguluyorum. Cildim daha 3. günden parlak ve pürüzsüz olmaya başladı 2 haftaya kalmaz fondötene veda edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…